Efsane 2015 tr-TR

Efsane (2015)

(Dram - Suç)
2015
IMDB
7.4
(11) 4 65 0 5
59
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
8.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
24 Aralık 2017
Filmimiz 1960'ların Londra'sında geçiyor. Nedendir pek bilmem ama 60'lar bende çok ayrı bir tat bırakıyor. Bu film ile sizde de o tadı bırakacağına eminim. Tom Hardy konusuna geleyim diye sabırsızlanıyorsunuz biliyorum, e gelelim o halde. Filmimiz, efsane gangsterler olan Kray kardeşleri konu alıyor. Şimdi Tom Hardy cepte fakat diğer kardeş kim? gibi bir soru aklınızda belirebilir. İşte işin güzel kısmı da tam burası. 2 kardeşi de birden Tom Hardy oynuyor. Hardy abimiz nefis bir oyunculuk çıkarıyor ve iki baş rolü de kendisi oynuyor. Aksiyon dolu bir konudan çok filmimiz Kray kardeşlere yoğunlaşmış. Bu yüzden onların dışında ya da farklı bir konu aramayın. Ganster, para, kumar, güç, bölge gibi konuların ele alındığı, oyunculukların nefis olduğu vurdulu kırdılı nefis bir film izleyeceksiniz. Bu tavsiyede teşekkürler bana değil Tom Hardy'ye gitsin çünkü bu nasıl bir oyunculuktur.. Tabi fazladan teşekkür'ünüz kaldıysa ben de alabilirim.

Efsane - Legend

filmine yorum yap!
Bülent K.
22 Kasım 2022
Usta Yorumcu
Tom Hardy varsa iyidir diyerek izlemeye başladığım bir filmdi. Evet gerçekten Tom Hardy vardı ama sadece o vardı... Çok yavaş ilerleyen sıkıcı bir filmdi doğrusu. Hardy başkana ayıp olmasın diye bitirdim.
Mustafa
25 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Dram ağırlıklı ve aşırı yavaş ilerleyen bir film. Aksiyon sahnesi yok denecek kadar azdı. Filmin süresi de çok uzun, çok zor olsa da filmi bitirebildim.
destalyad
31 Ekim 2021
Sıkı Üye
Peaky Blinders tadı bıraktı bende, tüm film dizinin müziğini bekledim...
Kaan A.
21 Nisan 2021
Sıkı Üye
Henry Cavill'li The Witcher gibi. Başrolü harika konusu da iyi ama buna rağmen...bilirsiniz işte. Öyle.
Axinel
07 Mart 2021
Sıkı Üye
Tom Hardy'nin oyunculuğu çok güzeldi. Ama Tom Hardy'nin oyunculuğu ise mükemmeldi... :)
Melike d.
29 Kasım 2020
Çaylak
Tom Hardy oyunculuğuna bayılsam da bu filmi izleyemedim, yarım kaldı. Belki de vurdulu kırdılı kategorisinde olmasını sağlayan sahneler beni itti. Rahatsız olduğum için yarım kaldı. 'Sonra belki izlerim' listemde yerini alan filmlerden.
eowyn
21 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Oyunculuklar mükemmel ama yavaş ilerleyen bir film. Vurdulu kırdılı ama çok da değil. Bazı sahneleri filmin adı gibi efsane olmuş. Zaten Kaan da yukarıda anlatmış ben daha ne desem boş. İzleyin yani.
Futurama
20 Mayıs 2020
Çaylak
Sevgili izleyici; Tom Hardy... Başka söylenecek söz yok.
Cus
20 Mayıs 2020
Çaylak
Filmde oyunculuklar çok iyi, konu da gerçek. Yer yer sıkılsam da izlediğim için pişman olmadığım bir film. Puan verecek olsam da 10 üzerinden 6 verirdim.
Sezer G.
22 Mart 2020
Çaylak
Tom hardy iyi oynamış, iki karekteri farklı farklı oynamış, yan yana gözüktükleri sahnede aynı kişinin canlandırdığını anlamak güç. Gerçek bi olaydan alınmış (bende o yüzden izledim) ama izlemeyen de pek bi şey kaybetmez. Daha iyi zaman geçirmelik filmler var diyebilirim.
Daha fazla yorum1

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.