Ocean's Eleven 2001 tr-TR

Ocean's Eleven (2001)

(Gerilim - Suç)
2001
IMDB
7.8
(9) 5 156 0 5
156
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
1s 54dk
IMDB
7.8
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
24 Aralık 2017

İzleyeceğiniz en iyi soygun filmi olabilir. ''Soygun filmi'' tabiri çok doğru kaçmasa da sizi sürekli canlı tutacak bir film. Üstelik bir kadrosu var ki soymalarına gerek yok, hepsine teker teker ''buyur abi'' diyerek kasa anahtarlarını gümüş tepsilerde uzatırsınız... George Clooney tüm ağır başlılığı ile başı çekiyor, hemen ardından ağzında kürdanı ve cool tavırları ile Brad Pitt geliyor ve bitmedi! Matt Damon'ımız bile var.. Sürükleyici, heyecanlı, biraz da esprili nefis bir film. Bitsin istemediğim, sürekli bir şeyler olsun hayran hayran izleyeyim dediğim nadir filmlerden. Hadi tadını çıkarın!

Ocean's Eleven - Ocean's Eleven

filmine yorum yap!
Samet A.
15 Temmuz 2023
Çaylak
Mükemmel bir film daha izledim.. Bu filmleri daha önce nasıl izlememişim aklım almıyor.. Siteye tekrardan teşekkür ediyorum.
Bülent K.
07 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Bu kadar yıldızın bir araya geldiği bir film kötü olamaz herhalde. Değil de zaten, hala izlemediyseniz, bu akşam izleyin ertelemeyin...
kudret Y.
12 Şubat 2022
Bir daha bu oyuncuları aynı filmde göremeyeceğimiz bir seri. Film orijinal olarak ocean's 11-12-13 halinde 3 seriden oluşuyor daha sonra ilk 3 filmden bağımsız ocean's 8 de çıkıyor.
Büke alayunt
29 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Oyuncular süper, film süper... Hiç sıkılmadan izledim. Hem de eğlendim.
Kutay E.
26 Kasım 2020
Çaylak
Kadro zaten muazzam, film desek klasik ama güzel bir soygun olayı ama dediğim gibi oyuncular ve işleniş o kadar iyi ki resmen bitince ikinci filme bakma isteği doğuruyor insanda. Bu serinin hepsini direkt izlemenizi tavsiye ederim.
Gökhan Özkol
30 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Ocean's 8 tavsiyesini görünce bari serinin en başından başlayayım diyerek açtım. Gayet güzel bir film. Keyifli vakit geçirdim, iyi seyirler.
eowyn
21 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Filme denecek laf yok zaten bilmeyen kalmadı. Sırf baş roller için bile izlenir.
ilayda B.
13 Ağustos 2020
Çaylak
Başta kadro için izlenir :) ve tabi harika da bir aksiyon/soygun filmi.
Erdem A.
20 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Başrol karakterimiz Danny Ocean; hapiste yattığı süreçte, yemeden içmeden bu planı düşünmüş sanırım çünkü böyle kusursuz bir planın başka bir açıklaması yok.
oceans eleven filmi konusuen iyi soygun filmlerisoygun filmlerisoygun filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.