Polar 2019 tr-TR

Polar (2019)

(Aksiyon - Suç)
2019
IMDB
6.3
(19) 4 105 0 5
93
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
19 Yorum
1s 58dk
IMDB
6.3
BU FİLM
22b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
29 Ocak 2019

Öncelikle söylemek istiyorum ki; Fazlasıyla +18 sahnelerin bulunduğu, renkli bir atmosfere sahip, 2 saatlik "Vurdulu Kırdılı" bir Netflix filmi izleyeceksiniz. Yani bunları baştan söyleyeyim de, bu kriterler sizlik değilse aşağıya kadar okuyup zaman kaybetmeyin, başka tavsiyelere geçin istedim. Şimdi filmimiz, başarılı ve emekli olmaya yakın bir kiralık katilin kendini içinde bulduğu hayatta kalma mücadelesinden çıkmaya çalışmasını konu alıyor... Belki de yıllardır Mads Mikkelsen'ı şöyle bir rolde hayal ediyordum. Soğukkanlı hali ile nefis bir suikastçi olur diyordum ve öyle de olmuş. Yukarıda da söylediğim gibi, filmimizin birkaç yerinde aşırı +18 sahneler var sonra kulağımı çınlatmayın. Ayrıca filmimizde bir de aşırı renk kullanımı göreceksiniz uyarayım. Yani nasıl "Mad Max Fury Road" filminde uçuk renkli karakterleri izledik, bu filmde de öyle detaylar göreceksiniz. Neon renkler, hippi karakterler, sahne geçişleri... Bir de son bir not; Lütfen bu filmi "John Wick" ile kıyaslamayın. Yani hiçbir filmi başka filmle kıyaslamayın da bu filme bunu yaparsanız üzülürsünüz. Beklentinizi yüksek tutmadan, şöyle silahlı, kanlı bir vurdulu kırdılı film izleyeyim diyorsanız bu film sizlik olabilir. E hadi tadını çıkarın!

Polar - Polar

filmine yorum yap!
suat T.
07 Nisan 2024
Sıkı Üye
Kurgu senaryo ve konsept harika, Emin Boztepe'li Panzehir filminin Behzat Ç.'lisi ve sağlam aksiyonlusu. Filmin en büyük eksisi bir önceki yorumda da bashedilen ucubeler.
Semy
12 Ekim 2023
Çaylak
Düşman olarak seçilen ucubelere rağmen, aksiyonuyla, keyif veren bir filmdi..
Mustafa
29 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Kaan John Wickle kıyaslamayın demesine rağmen herkes tespitini yapmış :) Baştan sona bol aksiyonlu, heyecanı pek dinmeyen bir filmdi. Renk geçişleri benim çok hoşuma gitti. Mads Mikkelsen'in yaş aldıkça ustalaştığını da söylemeliyim.
Ayhan B.
07 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Çakma John Wick, filmde bi tık daha ilerleseler di p*rn* film olurmuş çok fazla +18 var.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Biraz erotik ama kaliteli de, konusu da güzel, izlenir, ben beğendim.
Seçim S.
29 Ekim 2021
Çaylak
Film ciddi iyi. Aksiyon dolu sağlam bi film. Kurgu da güzel.
Tahaa K.
04 Eylül 2021
Çaylak
Arkadaş ortamına uygun bir film, oldukça güzel fakat bir John Wick olamaz.
widight
27 Haziran 2021
Sıkı Üye
Bir John Wick olmasa da içinde aksiyondan durulmuyor! Keanu Reeves gibi aksiyon üstüne eğitim almış gibi duruyor Mr.Mikkelsen. Puanım: 10/10
Kaan A.
02 Mayıs 2021
Sıkı Üye
John Wick, Hardcore Henry gibi saf aksiyon filmi. Olay örgüsü de güzel, içinde Türkiye'den de hafifçe bahsediliyor. Böylece arkadaşlarla izlerken 'as as bayrakları' esprisine de katlanabiliyorsunuz. Tabi Monk moddaysanız ya da nofap'ta veyahut dindarsanız bayağı erotik sahneler içeriyor hem de bayağı.
Miraç I.
26 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Başroldeki oyuncuyu hiç sevmiyorum. Nedense ısınamadığım bir oyuncu, onun için de izleme listemde uzunca bir süre kaldı ama şans verip izleyeyim dedim, iyi ki de izlemişim, burada role tam oturmuş. Güzeldi, sıkmadan su gibi akıyor film.
Daha fazla yorum9
polar filmipolar 2019polar filmi konusunetflix filmlerifilm önerileri2019 filmleri2019 film önerileri2019 netflix filmlerinetflix film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.