12 Maymun 1995 tr-TR

12 Maymun (1995)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
1995
IMDB
8
(11) 4 113 0 5
104
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
9.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
24 Aralık 2017

Size, sizi düşüncelere iten farklı bir dünyanın zirvede yaşandığı, beyninizi jöle kıvamına getirecek nefis bir Brad Pitt filmi getirdim. Şimdi, bir virüsün milyarlarca kişiyi öldürdüğü farklı bir dünya düşünün. Tabi geriye kalan bir avuç insanın da yaşamak için farklı yollar aradığını. Bu dev virüsü siz nasıl alt ederdiniz? Dev diyorum çünkü bir nesli okula çantalarında hijyenik el sabunları ile gönderen virüslerden değil bu... Virüsümüz dünya nüfusunun %95'ini öldüren ve kalanını da öldürmek için can atan bir virüs. İşte tam da bu yüzden zaten bu nüfus azlığında kaybı önemsenmeyecek biri, yani bir mahkum seçiliyor ve virüsün çıkış noktasını bulup imha etmek için zaman makinesiyle geçmişe gönderiliyor. Geçmişe gitme fikri zaten uçukken, bir de geçmişe gidip virüsün kaynağını bulup ortaya çıkmadan yok etmesi fikri kulağa çok güzel geliyor değil mi? Öyle! Nefis görüntüler ile nefis sahnelerin barındığı bu Bruce Willis'li ve Brad Pitt'li kült filmi sakın ola ki kaçırmayın. Yalnız hep dediğim gibi sakin kafayla izlerseniz alacağınız tat çok farklı olacaktır. Tadını çıkarın, tadına varın!

12 Maymun - 12 Monkeys

filmine yorum yap!
Alperen
02 Mart 2024
Usta Yorumcu
Kendi alanında kesinlikle başyapıt bir film. Şahane kurgulanmış bir senaryosu var ve eminim çoğu benzer filme ilham kaynağı olmuştur. Başından sonuna sürekli bir ikilem içinde bırakması ve finali ile de birlikte sitedeki The Jacket filminin tersi gibi hissettirdi. Kesinlikle öneririm.
Ertuğrul U.
30 Ağustos 2023
Sıkı Üye
İzleyenler bilir Kurtlar Vadisi'nin ilk bölümünde bir at sahnesi vardı geceydi hiçbir şey belli olmuyor neredeyse her bölümde vardı sürekli gösterildi durdu son bölümlere kadar en sonda anlaşıldı ne olduğu, bu film de aynı onun gibi zamanla oturuyor taşlar beyin yakıyor normalde bilim kurgu hiç sevmem bu film önerildi diye seyrettim ama iyi ki de seyretmişim, keyif aldım.
Hacer Ö.
11 Ocak 2023
Sıkı Üye
Beynimi Yaksın kategorisine fazlasıyla uygun bir film, ciddi anlamda etkileyici zaten 2 baba oyuncunun olması, 1995 yapımı olmasına rağmen bu filmde yer alması başlı başına olay... Sadece kafamda oturtamadığım şeyler var evet ama yine de keyif aldım.
Bedia
05 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Mükemmel bir filmdi, mutlaka ama mutlaka izleyin.
Yasemin B.
02 Nisan 2022
Çaylak
Filmi ayrı, dizisi ayrı keyiftir; önerilir, afiyet olsun.
Tahaa K.
08 Ekim 2021
Çaylak
Senaryosuna ve kurgusuna gerçekten emek harcanan filmlere o kadar hasret kalmışım ki, normalde önemli işlerim varken heyecanla filme kaptırmış buldum kendimi :)) Biraz kafa karıştırabilir ama bu hele ki bu zamanda izlemek ayrı keyif, mutluluk verdi :)
Mel
12 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Kendi zamanı için değerlendirdiğimde gayet güzel ve zaten kült bir film. Ben Brad Pitt'in buradaki oyunculuğuna hayran kaldım, sadece onun deliliği için bile izlenir.
ayten Y.
30 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Filmin konusu, kurgulanışı çok başarılı. Aslında film kendi içinde bize bir spoiler veriyor. Gelecekteyken cole'a dinlettikleri o ses kaydı ne yaparlarsa yapsın hiçbir şeyi değiştiremeyeceklerini, zaten cole'un yaptıklarıyla geleceğin şekillendiğini açıkça gösteriyor. Son olarak, filmde özellikle brad pitt'in oyunculuğu da harika.
SPOILER [GÖSTER]
ilayda B.
04 Eylül 2020
Çaylak
Bazı yerlerde kafa karışıyor falan ama yine de çok güzel filmdi, merakla izledim. Bruce willis de effsane her zamanki gibi :)
kubilay ü.
19 Mayıs 2020
Çaylak
Gerçek ve gerçek olmayanı zor ayrıştırdığım bir yapım daha. Böyle filmler gerçekten çok etkileyici ve böylesini bulmak zor. İzlemenizi tavsiye ederim ^^
Daha fazla yorum1
12 monkeys konusu12 monkeys izlezamanda yolculuk filmlerivirüs temalı filmlervirüs filmlerisalgın filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.