1408 2007 tr-TR

1408 (2007)

(Gerilim - Fantastik)
2007
IMDB
6.8
(16) 4 125 0 5
118
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
16 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
29 Aralık 2017
Gizemli varlıklar peşinde koşan bir yazarımız ve filmin adından da anlayacağınız üzere gizemli de bir otel odamız var. İşte tüm film aslında tam da burada başlıyor. Sağda solda pervasızca spoiler veren kişilerden olmak istemiyor ve size bu filmin içeriği hakkında daha fazla detay vermek istemiyorum. Birkaç sahnesinde beynim ''Ne oldu şimdi? Şu an ne oluyor?'' gibi sorulara cevap bulmakla uzun uzun uğraştı. Bu arada filmimiz ''korku'' olarak da geçiyor, ha ''Sence öyle mi kaan?'' diyecek olursanız da, birkaç sahne dışında değil. Fakat o gerilim, o gizem, sizi boncuk boncuk terletmeye yetecek. Film sonunda kafanızda soru işaretleri kalacak, o yüzden filmi izledikten sonra Youtube'a ''1408 ending alternate'' gibi bir şey yazarsanız bu film ile ilgili alternatif birkaç son daha izleyebilirsiniz. Farklı, gerilim dolu ve akılda soru işaretleri bırakan nefis bir film izleyeceksiniz. Tadını çıkarın!

1408 - 1408

filmine yorum yap!
Recep Ç.
21 Eylül 2023
Sıkı Üye
Filme kötü deme hakkım yok. Sadece benim tarzım değilmiş. Son bir saatini beş dakika içinde atlayarak bitirdim. Zaten otel müdürü spoiler veriyor. Ben sevmedim, size karışmam.
SPOILER [GÖSTER]
anyone
17 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Efsane bir filmdi bana göre.. Konusu zaten çok çok ilgi çekici. O odanın içinde olanlarsa apayrı şeylerdi.. İzleyin.
Aslı B.
06 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Çok beğendiğim filmler arasına giren bir film bu film. Cesur yazarımızı odada kaldığı için tebrik ediyoruz baştan ama sonrası, izleyin görün muazzam bir film.
Alperen
18 Mart 2023
Usta Yorumcu
Stephen King'in alışık olduğumuz ağır psikolojik gerilim içeren ve gerçekten sağlam bir alt metne sahip olan roman uyarlaması bir filmi daha. İzledikten sonra çok fazla havada kalan şey olduğunu düşündüm ancak incelemelerine göz attıktan sonra her şey oturdu ve gerçekten filmi çok beğendim. Şöyle vaktiniz olduğu bir gece sağlam kafa ile dikkatlice izlemenizi tavsiye ederim çünkü film aşağıda da söyledikleri gibi gerçekten çok yorucu. Son olarak filmin 3 farklı sonu varmış meraklısına duyurulur...
Kez U.
25 Ocak 2023
Çaylak
Ağır bir psikolojik gerilim filmiydi. Bi ara gerçekliği sorgulamaya başladım.
Pinkmoon
06 Aralık 2022
Sıkı Üye
Bugüne kadar neden izlememişim acaba dedim, gerçekten beyin yakan harika bir filmdi.
Hacer Ö.
06 Aralık 2022
Sıkı Üye
Açıkçası film biraz yordu beni... Nedeni de ağır psikolojik bir film olmasından sanırım... Atmosfer çok iyiydi, geçişler de güzeldi. Farklı bir tarzı var, ben beğendim.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Hak ettiği değeri alamamış bir film.. Ağır psikolojik gerilim var. Müthiş.
Saliha E.
04 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Aldığı İMDB puanını hak eden bir film. Bazı yerlerde karmaşık geldi ama izlenir.
Tuanna C.
25 Şubat 2021
Sıkı Üye
Filmde ağır psikolojik gerilim var. İzlerken nefes nefese kaldım resmen yoruldum filmi izlerken. Beynim yoruldu. Sonu çok iyiydi. Gece geç saatlerde izlemenizi tavsiye etmem çünkü cidden yoruyor insanı. Çok beğendim izleyin bence.
Daha fazla yorum6

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.