84 Yazı 2018 tr-TR

84 Yazı (2018)

(Gizem)
2018
IMDB
6.7
(9) 4 24 0 5
23
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
12 Eylül 2018
"Yaşayan her seri katil birilerinin komşusudur"... Bu filmi size tavsiye etmeye bu şahane alt metni ile başlamak istedim. Filmimiz, biraz "Stranger Things" dizisi, biraz da "It" ve "Super 8" filmleri ile benzerlikler taşıyor. 15 yaşlarındaki bir grup genç, bir seri katilin mahallelerinde yaşayan bir adam olduğundan şüpheleniyorlar ve boylarından büyük bir maceraya atılıyorlar... Film benim için tam anlamıyla bir hafta sonu filmiydi. Ha o ürkünçlü palyaçolu "It" filmini beğenmiş miydim? Hayır. Fakat bu film daha gerçek ve daha başarılı. Üstelik ara ara da yaşattığı gerilimi ile benden alkışı kaptı diyebilirim. Şöyle "Ne izlesem..." karmaşası yaşıyorsanız, 1 buçuk saatlik bu film seyir keyfi açısından sizi tatmin edebilir. "Çocuk filmi ya..." diye mırıldananları duyar gibiyim fakat işler pek öyle değil. E hadi tadını çıkarın!

84 Yazı - Summer of 84

filmine yorum yap!
Mustafa
06 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Aslında neyin ne olduğu anlaşılsa da gerilimi gayet yerindeydi ve sonuna kadar kendini izletti. Filmdeki kostümler müzikler makyajlar da tam 80'ler havasındaydı.
Mel
07 Haziran 2021
Usta Yorumcu
İzlenir ama akılda kalıcı pek bir yanı yok. Vakit geçirmek için izlenir. Tavsiye isteyenlere ilk sırada önereceğim filmlerden değil.
eraycoskun
29 Mart 2021
Usta Yorumcu
Stranger Things tarzındaki bu film beni etkilemeyi başardı. Gerilimi çok iyi, çocuklar da çok güzel oynamış, tavsiye ederim.
uykusarhosu
20 Mart 2021
Sıkı Üye
Büyük bir kısmı durağan geçmekle birlikte, hızlanması gereken kısımlarda ben buradayım diyebiliyor. Fazla yüzeysel, derine inmeden işlenmiş bir kurgusu vardı. İzlediğime pişman değilim ama film tavsiyesi istendiğinde bu filmin aklıma geleceğini sanmıyorum.
Nur Y.
20 Mart 2021
Film gerçekten efsaneydi 2. filmi de gelse güzel olur herkese aşırı derece de öneriyorum. Hayatımda izlediğim en kaliteli, en güzel ve en etkileyici filmlerden biriydi.
Saliha E.
01 Aralık 2020
Sıkı Üye
Güzel bi filmdi, dönemi güzel yansıtmış, klişe ama sonu biraz üzdü biraz da merakta bıraktı acaba ikinci film gelir mi diye.
katilcivciv
14 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Stranger Things havası sezerek izlenen bir film. Gerilimli, aksiyonlu, biraz da beklenmedikli bir filmdi.
nur D.
05 Ağustos 2020
Çaylak
Filmi izlerken oldukça eğlendim, tekrar çocuk olup o gruba dahil olmak istedim. İzlerken kalp atışımı arttıran birkaç an da oldu. Bence izlemek için bir şans verilmeli.
donduran ö.
04 Ekim 2019
Sıkı Üye
''seri katillerde birinin komşusudur''

o evet komşumun evine girip seri katil olduğunu söyleyene kadar onu dövdüm
SPOILER [GÖSTER]
84 yazı filmi84 yazı filmi konususummer of 84 filmisummer of 84 filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigizem filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.