Ateşle İmtihan 2018 tr-TR

Ateşle İmtihan (2018)

(Dram)
2018
IMDB
7
(7) 5 21 0 5
21
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
2s 7dk
IMDB
7
BU FİLM
8.4b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Temmuz 2021

Bu filmi aranızdan "Aşkın" ve "Tuba Kadak" izlemem için göndermiş. İkisine de teşekkürler edip ilk gönderenin profilini sabitleyip konumuza geçmek istiyorum... Öncelikle izleyeceğiniz bu filmin tamamen gerçek bir hikayeden sinemaya uyarlandığını söylemek istiyorum. Genç, vurdumduymaz, sabıkalı ve halkın gözünde "serseri" bir babamız var. Kendisi, evde çıkan bir yangın sonucundaki cinayetlerden sorumlu tutuluyor. İşte filmimiz de tam olarak 2 saat boyunca bize bu süreci aktarıyor. "Ben suçlu değilim!" diye bağıran adamımız, bu uğurda büyük mücadeleler veriyor ve film de izleyiciye tam anlamıyla empati yapma fırsatı veriyor. Sürekli olarak "Ben olsam ne yapardım?" derken buluyorsunuz kendinizi... Film beni etkilemeyi ve 2 saat boyunca oturduğum yere sabitlemeyi başardı. Hızlı başlayan, ortalarında biraz sakinleşen fakat hemen sonrasında duygu yüklü bir gidişata sahip olan TAŞ gibi sağlam ve geçek bir film izleyeceksiniz, kaçırmayın derim. İzleyin ve sonunda öylece akan yazılara dalıp giderken bazı şeyleri de düşünün... Hadi tadını çıkarın. 

Ateşle İmtihan - Trial by Fire

filmine yorum yap!
Recep Ç.
27 Eylül 2023
Sıkı Üye
Neredeyse yarıda kapatacaktım ama iyi ki sonuna kadar izlemişim. Hayatın gerçek yüzünü anlatıyor. İzlemeye değer.
Bedia
17 Nisan 2022
Sıkı Üye
Gerçek hayattan uyarlanan filmlere bayılıyorum. Film çok etkileyici bir o kadar da duygusaldı. Ve tabii ki tavsiye ediyorum şimdiden iyi seyirler.
Gökçen Y.
20 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Gözden kaçırdığıma pişman olduğum, Kaan olmasa es geçebileceğim, gerçek hayat uyarlaması nefis bir filmdi, teşekkürler.
Büşra Ö.
05 Ağustos 2021
Çaylak
Masum birinin çaresizliğini ve adaletin olmadığını gösteren muhteşem bir film, izlerken aklıma yeşil yol geldi.. İzletin izlettirin efenim.
SPOILER [GÖSTER]
Nihat Ü.
29 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Başrolün oyunculuğu insanı tereddütte bırakıyor, yani gerçekten başarılıydı. İzleyin.
Aşkın K.
25 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Gene hiç ilginç görünmeyen filmin bir anda izleyeni alıp götürmesi durumu... Gerçek hikaye olması ve oyunculuklar filmi almış götürmüş.
Hypatia
23 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Düşündüren, sorgulatan güzel bir film. Gerçek yaşamdan olması daha farklı bir etki bırakıyor izleyicide. Oyuncu kadrosu da başarılı. Vakit ayırmanızı öneririm.
trial by fire konusutrial by fire filmi gerçek mitrial by fire yorumlarateşle imtihan filmi gerçek hikayesiateşle imtihan filmi konusuyaşanmış filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.