A Day 2017 tr-TR

A Day (2017)

(Gerilim - Dram)
2017
IMDB
6.8
(27) 4 88 0 5
1s 30dk
IMDB
6.8
BU FİLM
31b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
08 Aralık 2019

Bu 1 buçuk saatlik nefis Güney Kore filmini aranızdan "Özlem Çiçek" izlemem için bana göndermiş. Sayesinde Kore filmlerine olan ön yargım bir kez daha kırıldı, kendisine teşekkürler ediyor ve filme geçiyorum. Şimdi eklediğim kategoriden de anlayacağınız üzre senaryosu ile beyin yakan bir film ile karşı karşıyayız. Ünlü bir cerrahımız var. Fakat bu cerrahımız öyle yoğun ki, o hengamede kızına pek babalık yapamıyor. Fakat bir gün kızına bir araba çarpıyor ve olanlar oluyor... Acılı baba biricik kızına yardım etmeye koşarken aslında çok farklı olayların da içine düştüğünü anlıyor... Şimdi sizlerden ricam; Lütfen 1 buçuk saat boyunca telefonunuza ya da herhangi bir şeylere ilginiz kaymasın. Sadece filmi izleyin. Çünkü film ilk 15 dakikasında sizi şaşırtıyor ve hemen sonrasında beyin yakan kısımlar başlıyor. İşte bu kısımlarda filmi çok iyi takip etmelisiniz, aksi halde çorba olur bakın peşin peşin söylüyorum. Kore filmlerine olan ön yargımı aştım ve artık Kore filmlerine şaşırtıcı derecede ilgi duyuyorum. Bu film de o listeme girmeye hak kazandı diyebilirim. Şöyle gizemli, gerilimli, şaşırtmacalı ve biraz da dramlı bir film izlemek istiyorsanız bu filme mutlaka bakın derim. Üye girişi yaparsanız alt yazı ve dublaj olarak "Filmi İzle" butonları aktif olacaktır, o şekilde izleyebilirsiniz. Yorumunuzu mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

A Day - Haroo

filmine yorum yap!
Aslı B.
26 Mart 2024
Usta Yorumcu
Kesinlikle karar verdim ki Koreliler çok duygusal, vicdanlı, mantıklı iyi işler yapan insanlar. Film ve dizilerini izledikçe daha iyi anlıyorum bunu. Önceden olsa "amaan Kore filmi mi?" deyip burun kıvırırdım ama öyle değilmiş. Zaman döngüsü olan filmleri seviyorum. Bu film de iyi ama daha güzel örnekleri var elbette. Süresi 1 saat 25 dk. Filmsever birinin çiğnemeden yutacağı bir film, beynimi çokta yaktı diyemeyeceğim, gayet açıklayıcı, izlenir.
Hamid B.
14 Ocak 2024
Puanı en fazla 6 olmalı. Sıradan bir film. Çarpıcı veya beyin yakan bir yönü yok. İzleyecek bir şey bulamazsanız sadece çerezlik gider.
Sema B.
13 Şubat 2023
Çaylak
Filmi izlemeye başlarken beni bu kadar etkileyeceğini hiç düşünmemiştim... Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Groundhog Day gibi bir yapımı izleyip sonra da bunu izlerseniz aradaki kalite farkını görürsünüz. Filmin nereye varacağı çok bariz belli.
Ayhan B.
11 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Çok çok güzel bi film. Hiç düşünmeden izleyin günü tekrar tekrar eden filmler içinde baş yapıttır.
Pinkmoon
02 Haziran 2022
Sıkı Üye
Çok güzel bir filmdi, beyin yakan filmler izlenmeye değer oluyor her biri ayrı bir tat.
Ay çok kötüydü ya verilmek istenen mesaj çok arka planda kalmıştı. Bu filmi izleyeceğinize 1.5 buçuk saat tavanı izleyin emin olun ki daha kaliteli vakit geçireceksiniz.
mamicillo
14 Kasım 2021
Sıkı Üye
Film insanı içine çekiyor. Flashback yapıldığı yerlerde bir tık yavaşlıyor fakat izlenmeye değer bir film pişman olmazsınız.
oguzben
25 Ekim 2021
Çaylak
Bir beyin yakan film hayranı olarak Kaan'ın tavsiyesindeki bütün beyin yakan filmleri sıra sıra izliyorum. Sıra bu filmdeydi ve evet saran bir paradoks filmi olsa da belli bir süre sonra baymaya başlıyor. Böyle bir tuz bi karabiber bir şey eksikti. Ne kadar odaklanarak da izlesen çok büyük bi etki yaratmıyor. Yine de kendini izlettiriyor. Arkadaşıma tavsiye etmem ama yine de bir şans verin.
GULCAN Ç.
19 Ekim 2021
Çaylak
Film bence iyi ama süper diyemem, tekrarlanan şeyleri severim ama bir süreden sonra sıkıyo bence.
Daha fazla yorum17
beyin yakan filmlerbeyin yakan film tavsiyelerikore filmleriaynı günü tekrar eden filmlergünü tekrar eden filmlerkore filmlerisource code tarzı filmlerkore filmi tavsiyelerigüney kore filmi önerileria day konusuharoo konusua day kore filmi imdb

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.