Arınma Gecesi 2013 tr-TR

Arınma Gecesi (2013)

(Gerilim - Korku)
2013
IMDB
5.7
(24) 4 182 0 5
168
14
İZLEDİM
SONRA İZLE
24 Yorum
IMDB
5.7
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
30 Kasım 2017
Şimdi; sizden sadece düşünmenizi istiyorum. Dünyayı, ya da durun ülkemizi ele alalım. Tüm suç sayılan şeyler, hırsızlık cinayet her türlü suç sadece bir gece boyunca serbest olsaydı? Uyuşturucu serbest olduğunda kullanımı azalan pek çok ülke mevcut. Bu "suç" olayında neden olmasın? Siz ne yapardınız? Ya da o 12 saatlik gece boyunca neler yaşanırdı bir düşünün. ''Suç'' kavramı yok. Sadece vicdanınız ve siz... Güçsüz, hasta olanlar o gece ölüyor ve bunun da ekonomiye can verdiği söyleniyor.. İşte bu güzel ve bir o kadar da uçuk fikri bir film olarak izleyebildiğinizi düşünün. Heyecanlandınız değil mi? İşte filmimiz tam da bunu konu alıyor. Size daha önce tavsiye ettiğim ''Don't Breathe'' filmini hatırlayın. İşte bu filmimiz de onun gibi sadece bir evde geçiyor. Bir ailemizin bir arınma gecesinde yaşadıklarını izleyeceksiniz. Fikir nefis, fakat daha iyi olabilir miydi? Kesinlikle. ''Peki neden buraya getirdin bu filmi kaan?'' diyecek olursanız da, filmin tüm açıklarını ve yetersizliğini görmezden gelirseniz sadece kurgusu için bile izlenebilecek bir film. Üstelik devam filmleri de mevcut. Dediğim gibi tekrar altını çizerek söylüyorum, sadece hayran kaldığım kurgusu için size bu filmi tavsiye ediyorum. Film yetersiz olsa da bu kurguyu sizle paylaşmazsam gözüme uyku girmezdi. Hadi tadını çıkarın!

Arınma Gecesi - The Purge

filmine yorum yap!
Aslı B.
09 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi arkadaşlarımdan o kadar çok dinledim ki izlemiş kadar olmuştum. Hadi bir de ben izleyeyim dedim ama beğenmedim, izlemeseymişim de olurmuş. Bana hiç hitap etmedi. Fikir saçma, yığınla cesetten başka ne olabilir ki? Demiştim zaten. Herkes hırsını birilerini öldürerek alma peşinde. Barış, sevgi, kardeşlik her zaman iyidir. Sinemada böyle şiddet içerikli şeylere bence gerek yok.
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Bu filmin serisini çok seviyorum ya gerçekten insanda bulunan vahşi içgüdüler çok iyi yansıtılmış, tüm seriyi izlemenizi öneririm!
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Konusu özgün. "Bu kadarı da olmaz" dediğimiz fakat bundan daha vahşi şeylerin olduğu bir Dünya'da yaşıyoruz. Tabii burada bunu kurucu babalarımız (: yani kanunların izin verdiği bir vahşeti de izliyoruz. İlk filmi izledikten sonra serinin diğer 2. ve 3. filmleri de izlemenizi öneririm.
UĞUR D.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Konu hoş ama o kadar abartılacak bir film de değil... İzlenilebilir.
Gizem O.
17 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Konu açısından oldukça başarılı olup senaryo olarak zayıf kalmış bir film. Kötü değildi, izlenebilir.
Eren T.
06 Mayıs 2022
Çaylak
Konusu güzel işlenmiş, ancak abartılmaması gereken bir film, tavsiye ederim. 6.5/10
Ecem1953
06 Şubat 2022
Çaylak
Konu, çekim vesaire güzeldi ama çok da abartılacak, kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasında değil ve olmamalı da bence..
dwaekki W.
25 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Öyle abartılacak bir film değil ama genel olarak güzeldi.
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Saf kaos.. Serinin "Anarşi" filmini de izlemenizi öneririm. Filme Puanım: 8/10
Dark
14 Ağustos 2021
Çaylak
Farklı bir fikir, farklı bir işleyiş. Bir sahnesinde koltuktan düşüyordum...
Daha fazla yorum14

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.