Ajin: Yarı İnsan 2017 tr-TR

Ajin: Yarı İnsan (2017)

(Aksiyon - Fantastik)
2017
IMDB
6.7
(8) 3 22 0 5
17
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
25 Haziran 2019
Bugün buraya size getirdiğim film tavsiyesi, uzun zamandır size tavsiye ettiğim en "farklı" film olabilir. Şimdi filmimiz, ünlü bir Japon animesinin (bilmeyenler için "anime" japon çizgi filmlerine deniyor, "animasyon" kelimesiyle aynı) beyaz perdeye aktarılmış hali. "Kaan tamam da ney bu Ajin?" diyecek olursanız da; "Ajin" ölmeyen yarı insan yarı yaratıklara deniyor. Filmimiz de bu ölümsüz insanları konu alıyor. Ajin'ler ölmeyince, Japon hükümeti de onların üzerinde deneyler yapıyor fakat nereye kadar... Adamlar ölmüyor sonuçta, neden kızdırıyorsunuz ki? Di mi? Hiç... Film, beklediğimden iyi çıktı diyebilirim. Şahane görsel efektler ve bol vurdulu kırdılı sahneler var. Oyuncuların ise birçoğu birbirine benzediği için bazen karakterlerin kim olduğunu kaçırıyorsunuz fakat genel olarak bakıldığında farklı ve fantastik konusuyla film gerçekten kendini izlettiriyor. Yorumunuzu çok merak ediyorum lütfen aşağıya yazmayı unutmayın. E hadi tadını çıkarın!

Ajin: Yarı İnsan - Ajin: Demi-Human

filmine yorum yap!
Abdullah Ş.
23 Şubat 2024
Çaylak
Şu ana kadar izlediğim en farklı filmlerden, sürükleyici ve özgün bir senaryosu var kesinlikle izlemeniz gereken bir film. Ara ara karakterlerin birbirine benzemesi kafa karıştırdı onu da eklemek istedim :)
Genel İzleyici
08 Kasım 2021
Çaylak
Burada karşıma çıkınca 2. kez tekrar izledim. Harika bir kurgusu var. Stratejiler güzel planlanmış. Ben çok beğendim.
Zeynep
01 Ekim 2021
Sıkı Üye
Filmi beğenmedim, bana göre bir sürükleyiciliği yoktu hatta konuyu daha farklı işleyebilirlerdi. Manga okuyan ve anime izleyen birine göre biraz sönük kalmış olabilir ben kendi adıma sıkıldığımı söyleyebilirim.
Kenan B.
27 Eylül 2021
Sıkı Üye
Animesi kadar güzel film, tavsiye ederim.
elifff
02 Temmuz 2021
Çaylak
Sürükleyici bir konusu var. Aksiyon sonuna kadar var. Eğer aksiyon izlemesini seviyorsanız bu filmi kaçırmadan izleyin.
widight
27 Haziran 2021
Sıkı Üye
Ajin... Anime kurgularına karşı ön yargımı yenmeme olanak sağlayan bir filmdi. Filme puanım: 6/10
Erdem A.
15 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Boş bir filmdi. Yarıda bırakmak istemediğim için bir an önce sonun gelmesini beklediğim filmlerden... Kurgu çok zayıf. Senaryo sanki on yaşındaki bir çocuğun elinden çıkmış gibi, basit ve tutarsız. Filmde soru sorulmuyor ve cevap aranmıyor. Siz de merak ettikleriniz ile öylece kalakalıyorsunuz. Sanırım sadece animesini izleyenlerin tatmin olması için çekilmiş çünkü şahsen, ajinler ve hayaletlerinin hikayesi, karakterlerin geçmişleri ve ilişkileri hakkında daha çok detay beklerdim ancak filmin başında edindiğim üç beş bilgiden fazlasını edinemedim, bir buçuk saat boyunca havadan sudan bahsedilen diyalogların arasına yalandan da olsa sıkıştırılmadığı için. Son olarak, demem o ki, hala yer yer çıkıp güvenlik güçleri adı altında toplanan onlarca beceriksizin bir yerlerini tekmeleyen birini izlemek isteyenler, koca bir hükümetin bu adama bulduğu tek çare geçenki seferden daha fazla adam göndermek olurken birden bu işin erbabı kesilmesi; kulağınıza çok da saçma gelmiyor ise, buyurun izleyin.
SPOILER [GÖSTER]
Arşivci
04 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Japonlar animeleriyle meşhur malum. Bu film de bir animeden uyarlama. AJİN: yarı insan demek. Filmde Ajin diye adlandırılan insanlar var. Yetenekleri, öldüklerinde tekrar geri diriliyor olmaları. Devlet bunları keşfettiğinde hemen kontrol altına alıp üzerinde deneylere başlıyorlar ki ölümsüzlüğün ve ajinlerin sırrını çözebilsinler. Bu deneyler sırasında ajinlere çok işkenceler yapıp, defalarca kez de öldürüyorlar. Bu eziyete katlanamayan ajinler de intikam almak istiyor. Filmin konusu ve örgüsü bu şekilde. Görselleri ve efektleri çok başarılı olmuş. Bazı mantık hataları mevcut ama takılmayın, keyifli bir aksiyon filmi izleyin.
ajin izleajin demi human izleanime izlejapon filmlerifantastik filmlerfantastik film tavsiyelerijapon filmi tavsiyeleriajin konusuajin demi human fragmanı

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.