Keskin Nişancı 2015 tr-TR

Keskin Nişancı (2015)

(Dram - Savaş)
2015
IMDB
7.2
(8) 4 63 0 5
60
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
11 Aralık 2020

Bu filmi aranızdan "Nihat" izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkür ediyor, ilk tavsiyesi yayınlandığı için kutluyor ve profilini hemen yukarıya sabitliyorum... Gerçek bir hikayeyi konu alan filmimiz, isabetli atışları nedeniyle Irak'ta efsaneye dönüşen bir askerin yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız "bu hayata geliş amacım ne..." diye düşünürken birden kendini orduda buluyor ve sonrasında yaşadıkları onu hem bir efsane, hem de ailesine zaman ayıramayan bir adama dönüştürüyor... Öncelikle bu tür filmlere "Propaganda abi..." şeklinde bakıyorsanız bakmayın derim. Filme film olarak, devasa bir emeğin sonunda ortaya çıkarılmış bir 'ürün' olarak bakmalısınız. Bu filme de bu düşünceyle yaklaşıp çöp etmeyin derim... Açıkcası başrolümüz filmi tam anlamıyla sonuna kadar sırtlıyor. Yani onsuz sahnelerde Bradley abimizin yokluğunu anlıyorsunuz. Bunun haricinde gerilimi, dramı ve çatışmaları da gayet dozunda. Ha 2 saat 12 dakika bu film için biraz uzun mu? Evet. Fakat film bir şekilde kendini izlettirmeyi başarıyor mu? Kesinlikle... Bu arada şu tavsiyeme de bir ara bakın derim. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın!

Keskin Nişancı - American Sniper

filmine yorum yap!
suat T.
06 Ekim 2023
Çaylak
Klişe propaganda askeri filmlerden çok rahat sıyrılan yönleri var; aksiyon haricinde güzel bir psikolojik film. Aidiyet duygusu, idealizm, milliyetçilik gibi kavramları sorgulatıyor. Finalde doyurucu ve etkileyici bir tatla bitiyor. Askeri film sevenler kaçırmamalı.
Bülent K.
02 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Propoganda gözüyle bakarsanız propoganda görebileceğiz, seyirlik gözle bakarsanız seyirlik bir şeyler bulabileceğiniz bir film. Bu tarz askeri filmleri seviyorsanız güzel bir film.
Ayhan B.
07 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Film kötü arkadaşlar, filme de yorumlara da aldanmayın, duygu yok, dümdüz çekmişler yani hissi olmayan bi film bu.
eraycoskun
10 Aralık 2021
Usta Yorumcu
Gerçek hikaye olan filmler beni hep etkilemiştir. Bu film de beni etkilemeyi başardı. Son zamanlarda savaş konulu filmlerden tat alamıyordum, bu film ilaç gibi geldi, fazla söze gerek yok, bence bu filme kendinizi bırakın gitsin.
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Klasik amerikan propagandasından uzak, insanın o tür durumda ne düşüneceğini gösteren bir film. Filme Puanım: 8/10
Ferhat A.
02 Mayıs 2021
Çaylak
Hikaye gerçek hayattan alınma... Film, Chris Kyle adlı Amerikan keskin nişancısının Irak görevini konu alıyor. Film bitince hemen kapatmayın, sonunda yer alan görüntüler gerçek hayattan... Tavsiye ederim.
Yigittheripper
03 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Cooper abimizin keskin nişancı rolünde oynadığı bu yapımda geleneksel amerikan askerlerinin ırak'taki operasyon maceralarını görüyoruz. Leon Survivor filmi kadar yüksek atmosferde olmasa da izlenilebilir bir yapım.
Berk Ö.
17 Aralık 2020
Sıkı Üye
Adı "Keskin Nişancı" olunca full aksiyon bekliyorsunuz fakat bu hikayenin gerçek olduğunu ve aslında Amerikan askerlerinin cephede ve cepheden eve dönünce yaşadığı psikolojiyi anlattığını aklınızdan çıkarmayarak izleyin. Kaan'ın da dediği gibi biraz uzun, o kadar. Gerisi gayet başarılı.
american sniper konusuamerican sniper yorumamerican sniper film konusuamerican sniper benzeri filmlerkeskin nişancı filmlerikeskin nişancı filmi konususavaş filmi önerilerien iyi keskin nişancı filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.