Anonim 2011 tr-TR

Anonim (2011)

(Gerilim - Dram - Tarihi)
2011
IMDB
6.9
14
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
6.9
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
04 Haziran 2018
Filmimiz, geçmiş tarihte yaşananları konu alıyor ve şu an bildiğimiz William Shakespeare'in aslında kim olduğunu bize sorgulatıyor. "Romeo ve Juliet", "Macbeth" falan tamam ama ya bizim bildiğimiz Shakespeare, gerçek Shakespeare değilse? İşte film tamamen bu konuya odaklanıyor ve bunun yanında Kraliçe Elizabeth dönemi İngiltere'sinde yaşanan entrikaları da gözler önüne seriyor... Biraz Tarih seviyorsanız bu film tam sizlik olabilir. Üstelik film konuyu öyle iyi işliyor ki, bir an olsun sıkılmadan öylece seyre dalıyorsunuz. Bu kelimeyi çok nadir kullanırım ama bu film benden "Başyapıt" etiketini almaya hak kazandı. Oyunculuklar, dönemin atmosferi, senaryonun ana fikri, hepsi, hepsi nefis. E hadi tadını çıkarın!

Anonim - Anonymous

filmine yorum yap!
Semy
18 Eylül 2023
Çaylak
Gerek prodüksiyon, gerekse hikaye olarak insanı içine çeken, değeri pek bilinmemiş bir yapım.. Aristokrasinin güzel de bir anlatısı aynı zamanda. Eğer siz de tarihî filmler seviyorsanız bitmesini hiç istemeyeceksiniz.
Serkan B.
13 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Şekspir'i sorgulaması! 16 ve 17 yy. arasında yaşamış Jonson ve Vikont Edvard üzerinden çağın karanlık yüzünün sadece iğrenç çöplükleri ve sokakları, kirli ilişkilerin her alanda üstelik sanat adına da aleni gerçekleştirildiğini anlatan başarılı bir yapım. Soru da çok güzel.
Aytek S.
18 Mart 2019
Usta Yorumcu
tarihi filmleri çok severim mekanlar giysiler ilgimi çeker hayretler içinde izledim kim tarihten emin olabilir ki, 3 adım ötenizde gerçekleşen kaza 3 ölü bile 10 kilometre sonra 30 ölüye çıkar dedikodunuzu yapanlar bire bin katarak anlatır aynı laf size geri döndüğünde hayretler içinde kalırsınız kaldı ki yüzlerce binlerce yıl öncesinden asla emin olamayız ;) neden olmasın...
anonymous filmianonymous filmi konusuanonymous filmi izleanonim filmi 2011anonymous 2011william shakespeare filmiwilliam shakespeare filmleritarihi filmleretkileyici film önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleri2011 filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.