Antlaşma 2023 tr-TR

Antlaşma (2023)

(Dram - Savaş)
2023
IMDB
7.4
(9) 4 33 0 5
32
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
2s 3dk
IMDB
7.4
BU FİLM
5.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Eylül 2023

Aranızdan Elgun ve Yavuz Kaya'nın da tavsiye olarak gönderdiği, Guy Ritchie imzası taşıyan ve benim de izlemek için epey sabırsızlandığım bu film, Afganistan'da yaşanan ve 2 kişiyi merkeze alarak ilerleyen ve de en önemlisi konu aldığı kişi ve olayları gerçeğe dayanan bir film. Afganistan'daki bir operasyonu yürüten bir tim liderimiz ve bölgede, bu time tercümanlık yapmak için görevlendirilen yerel halktan bir adamımız var. İşte filmimiz de, yaşanan sıcak çatışmalar sonrasında ortaya çıkan çok zorlu durumları ve tüm bu kargaşanın, kaosun ortasında hayatta kalma mücadelesi veren 2 adamı konu alıyor... Öncelikle filmden büyük keyif aldığımı söylemek istiyorum. 2 başrolümüz de rolüne 'cuk' oturmuş. Çatışma sahneleri gayet başarılı. Hem iyi bir hikaye, hem de seyir keyfi yüksek sahneler izlemek isterseniz, bence bu filme kesinlikle bir şans verin derim... Hadi tadını çıkarın!

Antlaşma - The Covenant

filmine yorum yap!
suat T.
10 Nisan 2024
Sıkı Üye
Aksiyondan çok yoldaşlık ve vefa kavramları daha baskın ve iyi işlenmiş. Kötüler her zamanki gibi ortadoğu karikatürü kahramanlarımız haşin ve delikanlı. Kazanan veya kaybeden aramadan 3. şahıs gözünden politik değerlendirmeler yapmadan izlenirse gayet keyifli olacaktır.
lion
26 Aralık 2023
Çaylak
Sıradan ABD filmi ama izlemeye değer, aksiyonu güzel.
Yiğit Y.
09 Ekim 2023
Klasik amerikan propaganda filmlerinden ayıran olayı hikayenin gerçekten yaşanmış olması oldu benim için. Gerçekten içinde tutan bir senaryosu var kendini izlettirdi. Kararsız kaldıysanız açıp izleyin zaman kaybı olmaz.
Bülent K.
17 Eylül 2023
Usta Yorumcu
Oralarda bulunmuş biri olarak söylüyorum, filmin mekan ve olayları çok gerçekçi. İnsanları, davranışları çok iyi çalışılmış. Başroller cuk diye oturmuş, aksiyon tam tadında. Bazı klişeler var ama onlar da yemekte kullanılan yağ misali onlarsız olmuyor. O yüzden ben tavsiye ediyorum. İzleyin....
Ertuğrul U.
10 Eylül 2023
Sıkı Üye
Filmin sürükleyiciliği çok iyi, hiç boş bir anı yok sürekli bir olayın içerisinde mesela filmin yarısı bitmiştir diyip bir baktım daha 24. dakikadayım güzel çekilmiş uğraşılmış. Afganistan ve Amerika temalı filmlerden çok fazla izledim, hepsi böyle değildi.
Gökmen D.
08 Eylül 2023
Sıkı Üye
Son zamanlarda izlediğim en etkileyici filmlerin başında diyebilirim. Gerçek olaylara dayanması da beni çok etkiledi. Ben yapar mıydım diyorum belki de yapmazdım. İzlemeninizi öneririm.
Zeynep
07 Eylül 2023
Sıkı Üye
Afganistan temalı birkaç film izlemiştim bu filmi de beğendim. Aksiyon sahneleri de tadındaydı, kurtarma konulu olduğu için de keyifle izledim. 12 Strong filmine biraz benziyor. Son sahnedeki detay da ince ve iyiydi.
Kaan A.
07 Eylül 2023
Sıkı Üye
Guy Ritchies'nin kafasını bir yere vurduğunu tekrar düşünmeye başladım. Kendi tarzını terk etmiş gibi. Filmin orijinal adı ''Guy Ritchies the Covenant'' olmasa, filmin kendisine ait olduğunu anlamayacaktım.

Filme gelirsek çocukken arkadaşlarımla oynadığım silahçılık oyunu gibi senaryosu var diğer karakterler npc gibiler, iyiler güzeller ama ölümlüler. Birbirlerinden rol çalmayan farklı kulvarlarda iki kahraman var. Soylu ve asil bir amaca hizmet eden şüpheleri olmayan ve düşmanlarını ikişerli ikişerli indiren anasını gözü babasının oğlu ben ve öteki tarafta benim karizmam altında ezilmeyen ve bir tür gizemli karakter olan arkadaşım. Ben liderlik ederken yaralanıyorum ve ona kendisini, beni kurtararak(!), kanıtlama fırsatı veriyorum. Sonra tabi oyun kurucu ben olduğum, için oynamaya devam etmesi için kısa süreli ona bırakmış olduğum kahraman rolünü geri alıyorum başı derde giren arkadaşımı kurtarıyorum falan filan. Bir çocuk hayal gücünü anımsatırken filme çok odaklanamadım ya da belki de Afganistan konulu filmlerin b*ku çıkmıştır bilemedim.

Son sahnesinde Ahmet ve çavuş birbirlerine bakarken Afganistan'da terk edilen onlarca işbirlikçi tercüman aklıma geldi, algıyla iyi oynuyor p*z*venkler diyecekken terk edilen çevirmenlerle ilgili yazı ekranda belirince şaşırdım. Türkiye'ye kaçanlarla ilgili bilgi eklemeyi unutmuşlar (!)
SPOILER [GÖSTER]
Mehmet C.
05 Eylül 2023
Sıkı Üye
Amazon Prime'da az önce izledim. İlk kez farklı bir Guy Ritchie filmi görüyorum. 2 sahnede kötü efekt gördüm gibi oldu ama genel olarak bakınca sağlam bir savaş filmiydi benim için. Severiz.
the covenant filmithe covenant film konusuthe covenant konusuthe covenant yorumlarthe covenant 2023 film konusuyeni film önerilerisavaş filmi önerilerisavaş filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.