Asfaltın Kralları 2019 tr-TR

Asfaltın Kralları (2019)

(Dram - Biyografi)
2019
IMDB
8.3
(25) 5 156 0 5
156
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
04 Ocak 2020

Peşin peşin söylemek istiyorum ki gerçek bir hikayeyi konu alan bir film izleyeceksiniz. 1960'lı yıllarda 24 saat süren ünlü "Le Mans" yarışlarında hep Ferrari'nin galip gelmesi üzerine Ford, "Öyle bir araba yapıp, öyle iyi bir takım toparlayalım ki bu Ferrari'yi geçelim" diyor ve filmimiz de tam olarak bu sürecin öncesini, sürecin kendisini ve sonrasında yaşananları konu alıyor... Öncelikle "Christian Bale" ve "Matt Damon" öyle iyi oyunculuklar sergilemiş ki gerçekten bu adamlara hayran kalmamak elde değil. Film tam 2 buçuk saat ve bu durum beni hiç sıkmadı, hatta şöyle bir 15 dakika daha sürseydi gıkım çıkmazdı diyebilirim. Çünkü filmin 2 buçuk saati de dolu dolu geçiyor hiçbir boş, gereksiz sahnesi yok... Arabalarla ve dolayısıyla araba yarışlarıyla pek ilgili değilim fakat film kendini çok güzel izlettiriyor. Yer yer geriyor yer yer de yaşanan bu olayın büyüklüğünü bize gösteriyor. Ayrıca görüntüler de tam anlamıyla nefisti. Yani diyeceğim o ki, bu filmi her şeyi ile gerçekten beğendim ve size kesinlikle tavsiye ediyorum. Yalnız tek sorun var, filmin Türkçe adının "Asfaltın Kralları" olması... Neyse onu da görmezden gelelim. Yorumlarınızı çok merak ediyorum filmi izledikten sonra aşağıya yazmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Asfaltın Kralları - Ford v Ferrari

filmine yorum yap!
Alperen
02 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Oyuncu kadrosu o kadar iyi ki Jon Bernthal'in bile adı geçmemiş. Filme gelince; 2,5 saatin nasıl geçtiğini anlayamadım bile inanılmaz sürükleyiciydi. Gerçek bir hikayeyi konu alması ise ayrıca etkiliyor insanı. Hiç düşünmeden izleyin.
aminoasit
10 Ocak 2023
Çaylak
Bu filmin bir benzeri de Rush var, orda da Thor abimiz oynuyor bunu sevenler ona da baksın derim.
Mustafa
12 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Araba yarışı konulu filmler ilgimi pek çekmese de bu film bütün negatif düşüncelerimi aldı götürdü. 2,5 saatlik filmde hiç kopmuyorsunuz ve gerçek bir hikaye olması da ayrıca etkileyiciydi. Zaten bir tane bile dislike atan olmamış :)
Caner C.
07 Haziran 2022
Çaylak
Güzel ve izlenebilir bir film ama beni diğer yorumlardaki kadar etkilemedi. 10/6.5
E.N.A.
30 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Christian'ın oynadığı ve benim sevmediğim bir film olamazdı zaten. Yine asfalt ağladı. Saygılar Batman!
Ayfer Y.
09 Mart 2022
Sıkı Üye
Christian Bale'i bu filmle sevdim. Film gerçekten şahane, izlerken çok keyif aldım ve biyografi filmi olması daha da güzeldi.
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
MUH-TE-ŞEM! Bu filme çok ön yargılı yaklaşmıştım! Keşke daha önce bu ön yargıyı kırıp izleseydim dedim! İki devin arasındaki rekabet insanı filmin içine çekiyor. Sonraya bırakmadan izleyin hemen :) Filme Puanım: 10/10
EBU ALENDER
19 Ekim 2021
Çaylak
Çok güzeldi, çok keyifliydi, kaliteli bir biyografi filmi olmuş..
Murat N.
07 Ekim 2021
Çok iyi film. Gerçek bir hikaye olması da ayrı güzel, kesinlikle izleyin :)
Buket D.
30 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Çok keyifli izlenesi bir film asla sıkmıyor, izlemediyseniz hemen izleyin.
Daha fazla yorum15
ford v ferrari izleford v ferrari imdbford v ferrari yorumlarford v ferrari konusuford v ferrari fragmanyarış filmleriaraba yarışı filmleriyarış konulu filmleryaşanmış filmlerrush benzeri filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.