Aşıklar Bayramı 2022 tr-TR

Aşıklar Bayramı (2022)

(Dram)
2022
IMDB
6.1
(12) 3 24 0 5
15
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
1s 42dk
IMDB
6.1
BU FİLM
9.8b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Eylül 2022

Filmimiz, 40'lı yaşlara merdiven dayamış bir avukatı ve yıllardır görüşmediği, kendi bölgesinde Heves Ali olarak tanınıp bilinen, halk ozanı/âşık olan babasını konu alıyor. Genç avukatımız bir gece çalan zil ile uyanıyor ve karşısında yıllardır görmediği sazı elinde babasını görüyor. İşte film de, yıllar aradan sonra bir araya gelen bu ikilinin Kırşehir'den Kars'a doğru çıktığı yolculuğu işliyor... Öncelikle sakin, dingin ve tam anlamıyla gerçek hayatın içinden gelen bir dram izleme modunda değilseniz bu tavsiyeme "Sonra İzle" yapıp diğer önerilere geçin derim. Çünkü bu film, tıpkı Bir Zamanlar Anadolu'da gibi, o havayı yakaladığınızda oturup izlenecek filmlerden... Ben Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen ikilisinin oyunculuklarını çok başarılı buldum. Hatta şu içerikte de anlattığım gibi bazı sahneleri, gerçeklikleriyle beni etkilemeyi başardı. Filmin renkleri, atmosferi de oldukça iyiydi. Fakat dediğim gibi, bu türe biraz uzaksanız bu filmi izlemesi sizin için biraz zor olabilir, tekrar uyarayım. Ayrıca birkaç sahnede gözümden birkaç yaş da düştü şimdi hiç erkeklik yapmayayım... Yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi iyi seyirler!

Aşıklar Bayramı - Aşıklar Bayramı

filmine yorum yap!
Cavilam20
29 Mayıs 2023
Çaylak
Netflix'in bize k*zığı denebilir.. Çekmek için çekilmiş sanırım.
Mehmet G.
21 Şubat 2023
Filmi beğendim diyemem ama beğenmedim de diyemem. Karışık duygular içerisindeyim.
Beyza Y.
13 Şubat 2023
Sıkı Üye
İzlemeye değmez bence bir konusu yok, başlıyor aynı bitiyor aynı bir giriş gelişme sonuç göremedim zaman kaybı...
taner balcı
31 Ocak 2023
Çaylak
Biraz izledim ama sarmadı. Belki de modumda değildim...
widight
15 Ocak 2023
Sıkı Üye
Filmin sonunda boğazım düğümlendi.. Çok güzel bir film konusu var, diğer dram filmlerine nazaran daha farklı bir şekilde işleniyor. İzlemeden önce yanınıza peçete almayı unutmayın :)
Gökçen Y.
03 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Bir boşluk, bir olmamışlık vardı tam ifade edemediğim. Kıvanç için izlenir, bir de Kaan tavsiye ettiği için..
saygielci
20 Eylül 2022
Çaylak
Kıvanç ve Settar oyunculuğu bile kurtaramamış filmi. Her rolü başarıyla oynayan Kıvanç Tatlıtuğ acaba sorgulamadı mı ben neden bu filmdeyim diye.. Sanat filmi desen değil, dram desen değil.. Zart diye başlayan, zurt diye biten bir film olmuş. Film bitince de lan ben ne izledim az önce diyorsun.. Ortalama olarak elinde cep telefonu olan ve canı sıkılan herkesin çekebileceği kalitede ve konusuz bir film olmuş. Hayal kırıklığı...
son film bükücü
07 Eylül 2022
Çaylak
Hayatımda daha boş bi film izlemedim, tamamen bomboştu.. Tavsiye etmiyorum.
Büşra Ö.
05 Eylül 2022
Çaylak
Kıvanç olmasa izlenmez, film çok ağır ilerliyor, durağan, izlerken sıkıldım ve çok duygusal biri olduğum halde hiç ağlamadım demek ki duygu geçmedi.
Pinkmoon
04 Eylül 2022
Sıkı Üye
Aklıma Çağan Irmak'ın "Babam ve Oğlum" filmini getirdi, beni çok etkilemişti, bu filmde de sonunda ağladım ama çok ağır ilerledi, ödüllere layık olur belki de fakat ben ödül alan filmleri de pek sevmiyorum.
Daha fazla yorum2
aşıklar bayramı filmi konusuaşıklar bayramı filmi yorumaşıklar bayramı konusuaşıklar bayramı netflixdram filmi önerileri netflixyerli dram filmleri yeni

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.