Aşıklar Şehri 2016 tr-TR

Aşıklar Şehri (2016)

(Dram - Romantik)
2016
IMDB
8.1
(14) 3 119 0 5
90
29
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
26 Ocak 2018
Öncelikle filmimizde esas oğlanımız kahverengi takım elbisenin yakıştığı tek erkek olan Ryan Gosling iken, esas kızımız ise enerjik, sürprizli ve sempatik Emma Stone'un ta kendisi. Bu arada filmimiz bir müzikal. Durun müzikal'i duyunca kaçmayın hemen. Zihninizde canlanan o sıkıcı müzikallerden değil. Sıkışan trafikte tanışan bu tatlı çiftimiz birbirlerine çok farklı şekilde bağlanıyor. Kendince hayalleri olan bu 2 gencimiz hem aşkları, hem de hayalleri ile başa çıkmaya çalışıyor. Fakat hayat bu ikiliyi biraz zorluyor... Konunun işleyişi tanıdık olsa da, bu 2 nefis oyuncu filmi sırtlayıp, alıp götürüyor. Biraz aşk, bir tutam hayaller ve hayatın gerçek yüzü... Muhteşem müzikleri ve tatlı atmosferi ile tadı damağınızda kalacak bir aşk hikayesi izleyeceksiniz. Hadi!

Aşıklar Şehri - La La Land

filmine yorum yap!
Ahmet. G.
31 Mayıs 2023
Çaylak
Ben bir filmi öyle sürekli izlemem. Aşk filmlerini de pek sevmem. Ama bu film öyle bir etki bırakıyor ki dönüp dönüp izliyorum. Her izlediğim de yine etkiliyor. Müziği ise harika, yıllardır dinliyorum.
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Yorumlara aldırmadan gidin hemen izleyin derim çünkü çok güzel bir müzikal film.
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Tatlı çerezlik hoş bir hava veriyor, birden çıkıp şarkı söylenen yerler bana garip gelse de onu da bu türü ilk kez izlememe veriyorum, bence güzeldi.
Rabia I.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Müzikali disney'de bırakmam gerektiğini çok iyi anlatan bir film oldu bana. O kadar içim bayıldı ve beğenmedim ki anlatamam ama benimle beraber izleyen arkadaşım da beğenmekten bayılmıştı. Sanırım tamamen hitap meselesi.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Ben beğenmedim yani boş, zevksiz bir film izlemeye değmez.
Zeynep
30 Eylül 2021
Sıkı Üye
İzleyenleri yine ikiye bölen bir film daha. Ben La La Land'ı çok beğendim ve müzikal kısmı da eğlenceli bir hava katmış. Partner uyumu da hoştu. Hikayenin müziksel rahat anlatımının altında güzel bir dram ve aşk hikayesinin bulunmasını çok sevdim. Hayallerin ve aşkın karşılığı güzel verilmiş, filmin soundtrack'lerinden city of starts da bağımlılık yaptı...
Alpay E.
01 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Müzikal filmleri pek sevmesem de beğendiğim bir film oldu.
gözleri yaşlı
02 Nisan 2021
Çaylak
Güzel bir iş çıkmıştır diye girdim fakat beklentimi karşılamadı. Müzikal filmleri zaten sevemem, bir de üstüne kadının sondaki yaptığı şey. İyice moralimi bozdu. Daha iyi işlenebilirdi diye düşünüyorum.
Semih D.
12 Şubat 2021
Şahsen müzikal kısımları ve şarkılarını çok beğendim. Film cidden karakterleri çok iyi işliyor bence.
bendamla
27 Ocak 2021
Sıkı Üye
Baya yüksekti beklentim galiba ama bence klasik müzikal romantik film. Imdb puanı gereksiz yüksek ve izlenmese de olur.
Daha fazla yorum4

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.