Aşk Duvarın Ötesinde 2024 tr-TR

Aşk Duvarın Ötesinde (2024)

(Komedi - Romantik)
2024
IMDB
6
3
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
1s 38dk
IMDB
6
BU FİLM
2.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
16 Nisan 2024

Netflix imzalı bu komedi filmi, hayatında yeni bir sayfa açmak isteyen yetenekli ve güzel bir piyanisti ve onun yeni taşındığı evinde, komşusu ile yaşadıklarına odaklanıyor. Aralarında sadece 1 duvar olan bu 2 yetişkinin keyifli hikayelerini izliyoruz filmimizde... Öncelikle ben bu filmi birkaç açıdan başarılı buldum diyebilirim. 2 başrolümüz de tam olarak içine büründükleri rolü oynamayı başarıyor. Kızımız girişken, güzel ve farkında. Adamımız ise utangaç ve zeki. İkisi de bu karakteri gayet iyi oynuyor. Bunun yanında hikaye çok naif. Her ne kadar bu türde şimdiye kadar yüzlerce örnek izlemiş olsak da, hem bir 'duvar' ile bu konuyu ilginç hale getirmesi, hem de aralara tatlı birkaç an serpiştirmesiyle film sonuna kadar izleyenini bir şekilde götürüyor... Çok büyük beklentilere girmeden, "Netflix'te ne izlesek?" dendiği anda şöyle açıp izlemelik, keyifli bir film bu. Sevgili veya eş ile izlenirse de tadı 1 tık artacaktır tabi... E hadi tadını çıkarın!

Aşk Duvarın Ötesinde - Love, Divided

filmine yorum yap!
şuleşule
18 Nisan 2024
Çaylak
İzlerken içinizi ısıtacak, finalinde yüzünüzde tebessüm bıraktıracak, huzur verecek naif bir film.
Aslı B.
16 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Filmi izleyip hemen yorum yazmaya geldim :) Bu filmi özellikle açıp izlemezdim çünkü çok tercih ettiğim bir tür değil. Ama bu film çok tatlı, çok naif geldi bana beğendim, duygulandım. Farklı bir havası var. Samimiyet, doğallık, insan ilişkileri, diyaloglar çok hoşuma gitti. Kesinlikle izlenmeli. Çook teşekkürler değerli Kaan.
aşk duvarın ötesinde filmiaşk duvarın ötesinde konusuaşk duvarın ötesinde film netflixlove divided filmilove divided konusulove divided filmi netflixnetflix en yeni filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.