Aşka Yolculuk 2010 tr-TR

Aşka Yolculuk (2010)

(Komedi - Romantik)
2010
IMDB
6.5
(10) 5 25 0 5
1s 40dk
IMDB
6.5
BU FİLM
9.0b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Ağustos 2021

Bu filmi aranızdan Tuğçe ve "Elif Güray" izlemem için göndermiş. Bu 2 kişiye de teşekkürler edip hemen konumuza geçmek istiyorum. Filmimiz, çok eski bir geleneği uygulayıp sevgilisine evlenme teklif etmek için yollara düşen güzel bir kadını ve bu yolculuğunda onun karşısına çıkan genç bir adamı konu alıyor. Kaderin cilvesi bu ikiliyi bir araya getiriyor ve yer yer eğlenceli, yer yer de duygusal sahneler o andan sonra başlıyor... Öncelikle çok üst düzey, akıllardan çıkmayacak bir yapım beklemeyin. Fakat şöyle keyifli ve biraz da aşklı meşkli iyi bir şey izlemek istiyorsanız bu film aradığınız şey olabilir. Ben gerçekten baştan sona keyif alarak izledim diyebilirim. Bolca İrlanda manzarası ve güzel Amy Adams sahneleri görmeye hazır olun. İzledikten sonra yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Aşka Yolculuk - Leap Year

filmine yorum yap!
Aslı B.
19 Mart 2024
Usta Yorumcu
Çok tercih etmediğim türde bir film olmasına rağmen izledim ve beğendim. Kasketli amcalar harikaydı çok güldüm... Aksilik saçmalıkları da ayrı bir renk katmış, doğa manzaraları ve tarihi kale güzeldi. Bir de filmdeki şu replikler ilgimi çekti "çalacaksan acılarımı çal" ve "aldatacaksan ölümü aldat" kızlar yazın bi kenara lazım olur :) Güzel film izlenir.
Ayfer Y.
06 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Film sanki bir Türk senaryosu tadı verdi. Çok keyif alarak izledim. Başrol adamımız da çok iyi ve tatlıydı :)
Begüm D.
15 Ocak 2022
Canım sıkkınken izlediğim bir filmdi. Bittiğinde iyi hissediyordum. Benimle aynı durumdaysanız şans verebilirsiniz.
E.N.A.
14 Ocak 2022
Usta Yorumcu
İrlanda'nın sahil kasabalarında esen rüzgarı içinize dolduran tatlı bir film. Fazla beklentiniz olmadan, keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Defne P.
01 Eylül 2021
Çaylak
Çok sakin, bir o kadar da keyifliydi. Amy Adams gerçekten çok güzel bir de :)
Küb
30 Ağustos 2021
Çaylak
Kendiğimi iyi hissetmek istediğim bir zamanda açtım bu filmi. Ve kesinlikle işe yaradı :)
Buket D.
22 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Evet çok tanıdık bir film ama yine de izlemesi keyifli, gülümseten cinsten.
Ayşegül A.
10 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Başı sonu tahmin edilebilir filmlerden bir tanesi. Görsellik, mekan ve filmin atmosferi çok dingin. Kış mevsiminde izlemiştim sanırım. İzlerseniz çok bir şey kazanmazsınız, izlemezseniz de çok bir şey kaybetmezsiniz ama herkeste farklı bir his ve izlenim bırakabilir. Şans verin derim.
Aşkın K.
08 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Klasik romantik komedi ama klasikler arasına girecek kadar iyi değil. İlk 20 dk oyunculuklar kötü, dayanabilirseniz sonrası sarıyor. Daha iyi bir finali olabilirdi. Yine de hafta sonu sevgili ile izlemek için ideal.
Hypatia
05 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Bu filmin yeri bende çok ayrı.. Oyuncuların mimiklerine, sözlerine ve İrlanda'nın o muazzam güzelliğine tek kelime ile bayıldığım bir yapım. İzlemekte geç kalmamanızı tavsiye ederim.
Daha fazla yorum0
leap year konusuleap year filmileap year yorumlaramy adams film önerileriaşk filmleriromantik film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.