Bakış Açısı 2008 tr-TR

Bakış Açısı (2008)

(Aksiyon - Suç)
2008
IMDB
6.7
(8) 4 35 0 5
33
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
8.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Şubat 2020
Bu filmi aranızdan "Melike Dereli" izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum... İspanya'da halka hitap edecek olan ABD başkanına karşı bir suikast planı olduğu haberi geliyor ve başkanın güvenliğinden sorumlu 2 gizli servis ajanı, bu durumu kurcalarken ortaya çok farklı işler çıkmaya başlıyor. İşte film de bize, bu olaylar zincirini, olaylara tanık olan başka başka insanların gözünden tekrar tekrar izletiyor... Galiba uzun zamandır bu kadar akıcı bir film izlememiştim. Yani film sürekli akıyor ve hiç durmadan öylece ilerliyor. Üstelik isminden de belli olduğu gibi film bize olayları farklı farklı bakış açıları ile anlatıyor. Ben bu farklı tekniği sevdim diyebilirim. Derin anlamlar veya toplumsal mesajlar barındıran, ya da aylarca etkisinde kalacağınız bir film beklemeyin çünkü bu film tamamen vurdulu kırdılı bir koşturmacayı konu alıyor. Beklentinizi söylediklerime göre ayarladığınızda bu filmden keyif alacağınızı söyleyebilirim. Ayrıca filmi izledikten sonra olumlu ya da olumsuz yorumunuzu da aşağıya bırakmayı unutmayın. Hadi tadını çıkarın!

Bakış Açısı - Vantage Point

filmine yorum yap!
Aslı B.
19 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi yıllar önce izlemiştim. Vurdulu kırdılı film pek sevmem ama bunu beğendim. Burada karşıma çıkınca hatırladım, izlediğime pişman olmadığım filmlerden, bir şansı hak ediyor.
ayizim
01 Şubat 2022
Çaylak
Film izlemeye başladım bi süre sonra aynı sahneler ne oluyor dedim, film adının hakkını veriyor, boş vaktiniz varsa izleyin keyifli bi yapım.
MuratS
04 Kasım 2021
Çaylak
Gördüğün, tanık olduğun olayın aslında düşündüğünden ve görmüş olduğundan farklı olabileceğinin kanıtı... Bir çırpıda bitiyor film.
Gökçen Y.
05 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Bilindik konuya farklı bir bakış, çok fazla beğendim diyemem ama daha iyisini bulamazsanız izlenir.
Hayri S.
22 Mart 2021
Sıkı Üye
Beklentiyi yüksek tutmadan izlenebilir. Tipik bir ABD başkan suikast filmi.
Ahmet Y.
09 Şubat 2021
Sıkı Üye
İzlediğim en iyi 10 filmden birisi, fazla yoruma gerek yok izleyin :)
zemzem45
03 Mart 2020
Çaylak
Aman aman bir film değildi. İzleyecek film bulamıyorsanız izlenir.
Elirothfunboy
24 Şubat 2020
Çaylak
Gerçekten farklı bir işlenişi var ve hoşuma gitti. izlemenizi tavsiye ederim.
vantage point konusuvantage point yorumlarvantage point izlevantage point oyuncularsuikast filmlerivurdulu kırdılı filmleraksiyon filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.