Barry Seal: Kaçakçı 2017 tr-TR

Barry Seal: Kaçakçı (2017)

(Dram - Suç)
2017
IMDB
7.2
(6) 4 110 0 5
105
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
06 Aralık 2017
Tom Cruise'u uzun bir süre sonra nefis bir projenin içinde ve nefis bir rol ile görmeye hazır mısınız? Değilseniz bile hazırlanın çünkü size Tom Cruise'lu nefis bir film getirdim. Size buralarda da tavsiye ettiğim meşhur Narcos dizimizde de adını duyduğumuz "Barry Seal" karakteri bu film ile karşımıza çıkıyor. Cruise'umuz bir pilot. Fakat gün geçtikçe monotonlaşan hayatı ona pek tat vermiyor. O da kapısına kadar gelen iş teklifini geri çevirmiyor. Fakat sonra bir bakıyor, Pablo Escobar ve dev bir uyuşturucu karteli ile yan yana duruyor. Beklentiden olsa gerek, birçok kişi bana gelip filmi sevmediğinden bahsetti, fakat film beni tatmin etti. Sizi de edeceğini düşündüğümden tuttum yakasından buraya getirdim. E hadi tadını çıkarın!

Barry Seal: Kaçakçı - American Made

filmine yorum yap!
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Eğlencelik pop-corn filmi. Tom Cruise kadroya pek gitmemiş, bu yüzden çok beklenti içinde olmayın derim.
Mustafa
16 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak yapılmış iyi bir film. İyi bir film diyorum çünkü Tom Cruise filmi başka bir yere taşımış. Ayrıca Amerika'nın gerçek yüzünü gördüğümüz başka bir film daha...
MS35_35
12 Haziran 2022
Tom Cruise gerçekten başarılı bir oyuncu ve yaptığı filmler de çok başarılı. Pişman olmazsınız, izleyin, saygılar.
Akif Feyzioğlu
15 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Tom Cruise'un oynadığı filmlerin kötü olduğunu görmedim daha. Tom Cruise bir filmde varsa tereddüt etmeyin izleyin. Çok iyi.
Aşkın K.
07 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Bayıldığım Tom Cruise işlerinden biri. Sanki film çekmemiş, gerçekten o kaçakçıymış gibi oynamış. Para ve gücün etkileri çok iyi yansıtılmış.
donduran ö.
04 Ekim 2019
Sıkı Üye
Film Pablo Escobar ve Amerikada ki uyuşturucu trafiğinden CIA'in kirli işlerine kadar her şeyi çok güzel anlatıyor. (peçeteyi kullandıktan sonra çöpe atma metaforu var)
SPOILER [GÖSTER]

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.