Başlat: Ready Player One 2018 tr-TR

Başlat: Ready Player One (2018)

(Fantastik - Animasyon - Bilim Kurgu)
2018
IMDB
7.7
(38) 4 296 0 5
287
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
38 Yorum
IMDB
7.7
BU FİLM
29b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
21 Haziran 2018
Oyun dünyası ile aranız nasıl? Ya da animasyonlar ile? Bu sorulara cevabınız "Hiç aram yok" ise bu film sizlik değil, hemen başka tavsiyeye ışınlanın derim. Filmimiz, günümüzden biraz uzaktaki bir gelecekte, "VR" denen sanal gözlüklerin cep telefonu kadar yaygın kullanıldığı bir zamanda geçiyor. Ailesini yitirmiş bir gencimiz ve bir de insanları yakalamayı başarabilmiş dev bir sanal gerçeklik oyunu tasarlayan bir amcamız var. Bu amcamız ölmeden önce şirketini, varını yoğunu bu oyunun içine bir yerlere gizliyor ve diyor ki bu ipuçlarını bulan kişi mirasımın sahibi olacak. Tabi şirketin yöneticileri de "ilk biz bulmalıyız" diyerek koca bir orduyu bu oyuna sokup baya maaşlı oynatıyorlar. İşte gencimiz de tam olarak bunun mücadelesini veriyor... Başta da söylediğim gibi filmin büyük bir bölümü sanal bir evrende geçiyor. Bana buralarda da tavsiye ettiğim "Tron" filmini hatırlattı. Yönetmeni Steven Spielberg, belki de bu yüzden olacak film beklentimin üzerinde çıktı. Özellikle içindeki diğer filmlere olan göndermelere bayıldım. Birçok klişe de yok değil tabi fakat keyifli mi? Keyifli. Bol koşturmacalı mı? Kesinlikle. E hadi tadını çıkarın!

Başlat: Ready Player One - Ready Player One

filmine yorum yap!
mahmut G.
08 Ocak 2024
Çaylak
Atari oyunlarının geldiği nokta. Güzel bir film. Geleceği merak edenlerin izlemesi gerekir.
Borz●
06 Ocak 2024
Çaylak
Sonuç olarak çok fazla beklentiye girmeden izlenebilecek, 2 saat 20 dakikalık keyifli ve eğlenceli bir seyirlik. Spielberg'ün yılın ilk ayında altın küre ve oscar adayı ciddi filmlerinden The Post vizyondaydı. Şimdi de popcorn filmiyle karşımızda. İzle ve izlet.
Alperen
30 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Günümüzde yeni yeni popülerleşen Metaverse'ün ne kadar ileri gidebileceğini gösteren bir film. Çok sıradışı ve eğlenceli bir yapısı vardı. Başka film ve oyunlara yapılan göndermeler güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Oyunları seven biri olarak çok hoşlandığım bir film, böyle bir film olduğunu duyduğumda hemen izlemiştim ve gerçekten keyif almıştım hemen izleyin derim..
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Ben çok beğendim, teknolojinin yapabilecekleri arasında küçük bile kalmış diyebilirim, hayatın sanal gerçekliğinde "mükemmel" sürmesiyle gerçek hayat arasındaki fark da çok belli, sonundaki mesaj da çok güzeldi, izleyebilirsiniz sürükleyici bir film.
Melek K.
15 Aralık 2022
Çaylak
Senaryosu farklı ve etkileyici bir filmdi, kendini izletti.
Bülent K.
01 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Her şeyin sanallaştığı bir dünyada geleceğe dair bir not düşülmüş... Bir film vardı herkes makineye bağlıydı ve istediği hayatı yaşıyordu ama gerçekte hepsi bitmiş vaziyetteydi, ben o filme benzettim biraz. Sanal dünyayı biraz da olsa anlamak isteyenler için güzel, eğlenceli bir film. Sanal gerçeklik tadında senaryo da güzel. Ben beğendim.
kuzuur K.
15 Eylül 2022
Farklı senaryolar hep dikkatimi çekmiştir. Bu film de benden geçer not aldı.
Yağız Şimşek
04 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Hem Barış Özcan'ın hem de Kaan'ın aynı anda önerdiği bir film düşünün. Sonra da o filmin kötü olma ihtimalini... Eminim hemen filmi izlemeye karar vereceksiniz.
Buket D.
20 Mart 2022
Sıkı Üye
Oyun görüntüleri ve sanal dünya fena değil. İzleniyor da ama senaryo kötüydü sanki.
Daha fazla yorum28
başlat: ready player one filmibaşlat: ready player one filmi konusuready player one filmiready player one filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesibilim kurgu filmlerifantastik filmleranimasyon filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.