B. Button'ın Tuhaf Hikayesi 2008 tr-TR

B. Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008)

(Fantastik - Dram)
2008
IMDB
7.8
(32) 4 343 0 5
337
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
32 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
20 Aralık 2017

Muazzam bir hikaye ile size nefis bir David Fincher filmi getirdim. Şöyle düşünün, genç doğup giderek yaşlanıyoruz, peki ya bunun tam tersi olsaydı? Yaşlı doğsaydık ve giderek gençleşseydik? İşte tam da bu fantastik ve bir o kadar da merak uyandıran konunun ele alındığı nefis bir yapım izleyeceksiniz. Kurgu sizi bir an bile yormadan öylece akıp gidiyor. Zaman kaybetmeden hemen bu farklı ve müthiş senaryolu filme kendinizi bırakın. Dram, romantik ve fantastik türünü işleyen bu film benim için bu tarzda izlediğim en iyi filmlerden. Ayrıca sona sakladım; Filmimizde Button rolünde Brad Pitt bulunuyor. Tadı damağınızda kalacak nefis bir film. Tadını çıkarın!

B. Button'ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case of Benjamin Button

filmine yorum yap!
Legolas
21 Aralık 2023
Çaylak
Evet evet.. eskimeyen, akla gelinince tekrar izlenen her izlendiğinde başka tadı olan bir başyapıt.. ergenlikle birlikte büyüsünün bozulduğu ama o ana kadar herkesin kıskandığı bir hikaye.
Alperen
19 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Çok farklı ve güzel bir konusu vardı. Vermek istediği mesajlar ve başta Brad Pitt olmak üzere oyunculuklar da şahaneydi. Filmin süresi çok uzun olduğu için bazı yerlerde çok koptum ve sıkıldım açıkçası ama yine de sonuna kadar izlettirdi kendini.
Baran S.
31 Ocak 2023
Rastgele açıp sadece Brad Pitt oynuyor diye birkaç sahnesine bakmak için açtığım bu filmi bitirene kadar izledim ve aynı gece tekrar baştan sona izledim. Gerçekten çok sürükleyici ve birçok duyguyu aynı anda yaşatan bir film. izlemeyen çok şey kaybeder.
Hacer Ö.
17 Aralık 2022
Sıkı Üye
Gerçekten tuhaf bir hikaye... Değişik senaryolar her zaman ilgimi çekmiştir. Bence bu film ölmeden önce izlenmesi gereken filmlerden. Ben keyif aldım, izleyin bana hak vereceksiniz.
Gizem O.
09 Ekim 2022
Sıkı Üye
Good night Benjamin... Oyunculuklar, verdiği mesaj ve filmin işleyişi tek kelimeyle mükemmel. Ertelemeyin...
Bülent K.
05 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Brad Pitt'in oynadığı filmleri gözü kapalı izlerim. Burdaki oyunculuğu da takdire şayan. Etkileyici ve sıra dışı hikayesinin yanında özenle işlenmiş karakterler de ilginizi çekiyor. Şunu da gösterdi bu film bana, hayata çocuk olarak da başlasan yaşlı olarak da başlasan hep bir çocuk gibi bitiriyorsun. Yaşlılık kötü şey :)
Said F.
02 Şubat 2022
Sıkı Üye
Film olmasına karşın nereden baksan bu bir roman, böyle düşünmemin sebebi gerçekten romanlardaki gibi ince dokunmuş karakterlere sahip olması, her bir karakterin az çok derinliği var neredeyse hiçbiri boş bir kabuk değil, filmi benim için iyi yapan tek şey bu. Yanı sıra evet tuhaf bir hikaye, ortalarında sıkmaya başlasa da başı ve sonu sürükleyiciydi. Özellikle olayları bir çırpıda geçmeyip ilmek ilmek işlemesi çok hoştu. Tüm bunların yanında başarısız yönleri de bir hayli fazla, esasında dinlemeye değer bir hikaye yok, tamamen sıradan biri olacakken farklı doğmuş birinin yine de çok sıradan olan hayatını konu alıyor, ayrıca Daisy çok itici bir karakterdi..
Sedef K.
09 Aralık 2021
Çaylak
Tuhaf bir hikaye orası kesin, film biraz uzun olsa da sizi içine çekmeyi iyi biliyor izlenmeli.
Enes E.
21 Kasım 2021
Sıkı Üye
Filmin adından da belli olduğu gibi gerçekten tuhaf.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Yıllar sonra dahi konuşulabilen bir baş yapıt. Kesinlikle konusu, sahneleri ve duygu geçişleri ile harika bir filmdi.
Daha fazla yorum22
david fincher filmleribenjamin button filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.