Ölümsüzler 2011 tr-TR

Ölümsüzler (2011)

(Fantastik - Dram - Savaş)
2011
IMDB
6.2
(8) 4 52 0 5
46
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
1s 50dk
IMDB
6.2
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
31 Temmuz 2019

Antik Yunan filmleri ile aranız nasıl? "300 Spartalı" tadında filmler arıyor mu gözünüz? Eğer hiç böyle bir arayışınız yoksa hemen zaman kaybetmeden yukarıdaki "Rastgele" butonuna tıklayıp farklı tavsiyelere gidebilirsiniz. Fakat ilk cümlelerim ilginizi çektiyse yaklaşın. Filmimiz, herkesi kılıçtan geçirerek bir tanrı silahı olan Epirus Yayı'nı bulmaya çalışan kötü adamımızı, bu kötülüğe karşı koyan cesur bir köylüyü ve uzaktan uzaktan olanları izleyen antik Yunan tanrılarını konu alıyor... Öncelikle sinema tarihinde izleyebileceğiniz en kaliteli görsel sahnelerden birkaçını bu filmde göreceksiniz. Zeus, Poseidon gibi antik tanrılı filmlere ilgi duyduğumdan mı bilmem ama bu film beni yakalamayı başardı. Kasvetli, karanlık bir atmosferi olan, %70'i sakin ve dingin bir şekilde geçen, fakat geri kalan %30'luk dilimdeki sahneleri ile bunu telafi eden şahane bir film izleyeceksiniz. Eğer siz de benim gibi antik yunan efsanelerine ilgi duyuyorsanız bu filmi kaçırmayın derim. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın. Hadi tadını çıkarın!

Ölümsüzler - Immortals

filmine yorum yap!
Abdullah Ş.
22 Şubat 2024
Çaylak
Eğer canınız inanılmaz derecede fantastik film izlemek istiyorsa veya Yunan Mitolojisiyle ilgili şeyler görmek istiyorsanız geçici bi tatmin hissi verebilir size fakat kesinlikle senaryo çok zayıf kalmış, işleniş rezalet, olaylar arasındaki bağlantı çok zayıf kurulmuş, eğlenmek için izlenebilir ama iyi bir film diyemem tavsiye eder miyim sorusuna gelecek olursak; büyük beklentiyle izlemezseniz denenebilir.
Ertuğrul U.
13 Eylül 2023
Sıkı Üye
12 yıl olmuş hala ikincisi çıkmamış hiç sevmem böyle filmleri sonda merak uyandırıp öylece bırakıyorlar, çok beğenemedim zaten.
Alperen
10 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Yani beğenmekle beğenmemek arasında çok gidip geldiğim bir film oldu. İyi yaptığı şeyler olsa da çok daha iyi olabilecek bir filmdi bence. Benim gibi Yunan mitolojisine meraklı olan varsa izleyebilir ama çok bir beklentiniz olmasın.
Umur E.
02 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Zamanınız varsa bu filmi es geçip, daha iyi fantastik filmlerle değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Zaman kaybı. Hiç merak edip izlemeyin derim, 300 Sptartalı'nın yanından bile geçemez.
Genel İzleyici
28 Aralık 2021
Çaylak
Kulaklık ile izledim. Bu filmi izlemek için çok geç kalmışım. Beni çok etkiledi. Harikaydı. Özellikle seslendirmeler ve konuşmalar çok başarılı. Ben baştan sona sıkılmadan büyük bir heyecanla izledim. 3 filmi tek bir filme sığdırmaya çalışmışlar gibi, biraz hızlı akıyor.
Kenan B.
27 Eylül 2021
Sıkı Üye
Beklentiye girmeden, sadece vakit geçirmek için izlenebilir.
Lavin E.
09 Temmuz 2020
Çaylak
Efsaneleri seven bir insan için mükemmel bir film, kesinlikle tavsiye ederim.
henry cavill filmleriluke evans filmleriantik yunan filmleriölümsüzler konusuölümsüzler izleimmortals konusuimmortals oyuncularimmortals izle

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.