Ben Ölmeden Önce 2017 tr-TR

Ben Ölmeden Önce (2017)

(Fantastik - Dram)
2017
IMDB
6.4
(16) 4 65 0 5
59
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
16 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Ocak 2018
Size ilginç bir kısır döngü filmi getirdim. Fakat şimdi "kısır döngü" deyince hemen aklınıza daha önce burada size tavsiye ettiğim o fantastik-bilim kurgu'lar gelmesin. Bu filmimizin döngüsü çok başka bir uçta. Havalı mı havalı, popüler mi popüler 4 liseli kızımız var. Durun, hemen o klasik liseli filmlerinden sanmayın, burada konu çok başka. Filmimiz kızlardan 1 tanesine odaklanıyor ve onun etrafında dönüyor. Genç kızımız, kısır döngünün tam da göbeğinde uyuyup uyuyup uyanıyor. İyi ama neden? İşte bunu da film size sonuna kadar ağır ağır, sindire sindire veriyor. Çok yüzeysel gibi gelebilir, fakat düşününce, yaşadığımız hayat hakkında derin anlamlar taşıyan bir film izleyeceksiniz. Bir hafta sonunuzu ayırın derim. Tamam belki nefis bir film izlemeyeceksiniz fakat en azından durup düşüneceksiniz. İşte tam da o düşüncelere daldığınız anda beni hatırlayın ve buraya geri gelip yorumunuzu aşağıya bırakın. E hadi tadını çıkarın!

Ben Ölmeden Önce - Before I Fall

filmine yorum yap!
sarekra
11 Eylül 2022
Çaylak
Klasik gençlik filmi şeklinde beklerken bambaşka çıktı, benzer döngüde geçen filmler çok izledim fakat bu film beni daha çok etkiledi, güzel bir filmdi. Verdiği mesaj açısından kısaca #carpediem.
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Time Loop içeren çoğu filmi izlemiş biri olarak bu filmi hiç beğenmedim, başrol istenilen aksiyonu alamıyor, sürekli aynı sona sürükleniyoruz, beni tatmin etmedi açıkçası.
Mustafa
17 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Ergen filmi gibi başlayıp döngüye girdi. Ben anlatmak istediği şey için bu filmi çok beğendim. Yüksek beklentisiz keyifle izlenebilecek bir film.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Bu konu üzerine çekilmiş birçok film izlememe rağmen yine de keyif aldım, cuma akşamı için ideal bir film.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Ben çok beğendim konusunu falan. Hiç sıkmadı da.
Ownercan
30 Ekim 2020
Sıkı Üye
Çıktığı zaman izleseydim belki güzel gelirdi fakat yeni izleyenler için mıy mıy konuşan ergen kızların muhabbetinden ileri gidemeyen gereksiz bir film.
Rebbin H.
18 Ekim 2020
Zaman kaybından öte bir şey değil. Hele "Edge of Tomorrow" izleyen bir insan için hayal kırıklığı. Bir günü 3 defa yaşadıktan sonra Chain'e girdiğini anlayacak kadar bir mal başrolümüz var.
Jennifer F.
15 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Çok güzeldi, bu filmi önceden de izlemiştim... Kızın araba kazasında ölüp sonrasında arafta sıkışıp kalmasından çok daha fazlasını anlatıyor bu film, aslında hayatımızı nasıl yaşamamız gerektiğini.. Gündelik hayatın içindeyken birlikte olduğumuz insanların gerçek değerini anlamakta zorluk çekebiliyoruz maalesef.
SPOILER [GÖSTER]
Tuanna C.
25 Eylül 2020
Sıkı Üye
Verdiği mesajlar çok güzeldi. Sonuna da bayıldım. Boş vakitlerde izlenilebilir.
Sevcan Y.
23 Ağustos 2020
Çaylak
Beğenip beğenmediğim konusunda emin değilim. Başta güzel gibiydi fakat sonradan çok fazla tekrar oldu ve dikkatim dağıldı ama yine de izlenebilir bi film.
Daha fazla yorum6
aynı günü tekrar eden filmlerbefore ı fall konusubefore ı fall izlebefore ı fall oyuncularbefore ı fall yorumlarilginç film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.