Köken 2014 tr-TR

Köken (2014)

(Fantastik - Dram)
2014
IMDB
7.4
(31) 4 197 0 5
172
25
İZLEDİM
SONRA İZLE
31 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
28b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
02 Aralık 2017
Reenkarnasyon konusunu accayip farklı bir ucundan ele almış nefis bir film. Özellikle filmin bir sahnesi var ki, hani tuzaklı videolar olur ya durgun bir denizi falan izlerken birden ekrana bağıran bir canavar çıkar da korkudan kulaklarınızda kan basıncınızın sesini duyarsınız, işte öyle bir şey.. Bilimli, ilginçli keyifli film. Kaçırırsanız bir dahaki dünyaya gelişimde sizi bulur ve her gece yatağınızın baş ucuna bu filmi bırakırım, aklınız çıkar benden söylemesi.. Son cümlem filmin sonunda aklınıza geldiği an emin olun ben de sizi düşünüyorum demektir.. Ee kalp kalbe..

Köken - I Origins

filmine yorum yap!
Aslı B.
27 Şubat 2024
Usta Yorumcu
İlginç bir konu, bir filmle nasıl katledilir onu izledim. Kim ne derse desin pür dikkat izlemedim, durgundu bilmiyorum kurgusu beni içine çekmedi. Sadece sonunda hüzünlendim, gerisi içime fenalık getirecek derecede yavaştı.
Bülent K.
12 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Kaan'ın bahsettiği durgun denizi izlerken canavarın çıkmasını bekleyemedim, sıkıldım kapattım. Belki daha sonra tekrar denerim..
beren K.
09 Temmuz 2023
Çaylak
Sonunun biraz daha uzatılmasını isterdim ama reenkarnasyon gibi bi konuyu gözle bağdaştırılması çooook etkileyiciydi. Gece uyurken uzun uzun düşündürten bir filmdi.
SPOILER [GÖSTER]
aylan İ.
09 Mayıs 2023
Çaylak
Bu filmi ilk çıktığında izlemiştim. Çok etkilemişti beni. Yıllar geçse de unutamıyorum. Çok farklı bir etkisi var herkes anlamaz.
Melih D.
09 Nisan 2023
Çaylak
10/6... Kafanızı pek saracağını sanmıyorum. İzlemeseniz hiç bir şey kaybetmezsiniz.
aylan İ.
17 Temmuz 2022
Çaylak
Nedense bu kadar film izledim ama aklımda en farklı ve özel olarak kalan film oldu bu ve tam 7 yıl önce izlemiştim..
canan D.
21 Haziran 2022
Bazı sahneler hiç olmasa da olurmuş. Çok anlamsız gelen sahneler vardı. Filmin süresini uzatmak için yapılmış gibi. İzlenir mi izlenir ama çok da müthiş bir şey beklemeyin. Yavaş ilerliyor bi de...
Eren T.
03 Mayıs 2022
Çaylak
Vakit kaybı, anlamsız bir son ve kızı öldürmüşler, devam filmi de olmayacak.
SPOILER [GÖSTER]
Biriki34
21 Nisan 2022
Tamamen vakit kaybı, havada anlamsız şekilde asılı kalan bir son. Eğer bu konu ekseninde yaklaşık 15-20 dakikalık kısa bir film çekilseydi, muazzam olabilirdi fakat gerek filmin süresi gerek durağan akışı ve süreyi uzatabilmek adına filmin anlatmak istediğinden bağımsız ne heyecan ne ilgi ne de merak uyandıran anlamsız sahneleri dikkate alınca, şahsen çok gereksiz bir film olduğunu düşünüyorum.
Faruk E.
02 Nisan 2022
İlgi çekici bir konu ve bence izlenmesi gereken bir filmdi. Gelecekte göze dair filmdeki gelişmeler muhtemelen gerçekleşecektir. Gereksiz aşırı müstehcenlik olmasa daha güzel olurdu. Filmin en sonunda kurulan bağlantı da ayrıca iyiydi.
Daha fazla yorum21
beyin yakan filmlerbeyin yakan film tavsiyeleriı origins konusuı origins yorumlarköken filmiköken fragmanı origins imdb

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.