Boss Level 2021 tr-TR

Boss Level (2021)

(Aksiyon - Bilim Kurgu)
2021
IMDB
6.9
(25) 4 90 0 5
81
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
07 Mart 2021

Bu tavsiyeyi aranızdan "Umut Özkan", "Tekin Baylassın" ve "Tansu Sağır" izlemem için göndermiş. Fakat ilk gönderenin profilini eklediğimiz için Kenan'ı sabitliyor ve bu 4 kişiye de teşekkürler ediyorum... Filmimiz, eski bir özel kuvvetler askerinin, girdiği zaman döngüsünde yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız aynı günü tekrar tekrar yaşıyor ve bir yandan bunun nedenini bulmaya çalışırken diğer yandan da 'zaman' ile sıkı bir mücadele etmek zorunda kalıyor... Merakla beklediğim 2021 yapımlarından biriydi bu film ve beni tatmin etti diyebilirim. Film, seyir keyfini arttıracak kadar espriler içerirken bir de çoğumuzun ilgiyle izlediği o 'kısır döngü' konusunu işleyince gerçekten ortaya elle tutulur, izlemeye değer bir yapım çıkıyor. E birkaç keyifli vurdulu kırdılı sahne de cabası oluyor... Tabi ki de bir şaheser değil, fakat her şeyi dozunda, ortalamanın üzerinde bir filmdi benim için. 'Aynı günü tekrar yaşamak' konulu filmleri listediğim şu içeriğe de mutlaka göz atın derim... Yorumunuzu aşağıya bekliyorum, hadi tadını çıkarın!

Boss Level - Boss Level

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
uykusarhosu
3 yıl önce
Sıkı Üye
Edge of Tomorrow filminin tadı damağımda kalmışken üzerine bu filmi izlemek harika geldi. Aksiyon, bilim kurgu, eğlence... 3'ü1 arada :) Ama güzel olan birçok filmde olduğu gibi sonu pek tatmin etmiyor, devam filminin çıkması beni şaşırtmaz.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Paradoks ve kısır döngü sevenlerin sevebileceği, karakterimizin bu döngü içerisindeki olayları ilmek, ilmek örerek filmde kalmanızı sağlayan, güzel bir film.
Bülent K.
21 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Seçeneklerde sadece beğendim veya beğenmedim değil de kararsız kaldım seçeneği de olsaydı onu işaretlerdim. Ortalamanın bir tık üstünde. Benzerlerinin bir tık altında...
Ayhan B.
04 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Çok aman aman bi film değil. Star TV'de de birkaç ayda bir gösteriliyor, öyle film.
Mel
19 Mart 2022
Usta Yorumcu
Döngü filmlerini seviyorsanız mutlaka izlemelisiniz. Bağlantılar güzel olsa da bazı sorular havada kaldı. Sonu için de büyük beklentiye girmeyin.
matmazel
16 Ocak 2022
Çaylak
Çok zorlama geldi bana pek beğenmedim fakat bu türün meraklısı izleyebilir.
okunmuş P.
29 Ekim 2021
Zaman geçirmelik güzel film, izlemeye film bulamıyorsanız izleyin derim.
Zeynep
02 Ekim 2021
Sıkı Üye
Zaman döngüsünün bulunduğu aksiyon dolu bir film, ben sıkılmadan izledim oldukça eğlenceliydi. Boş vakti değerlendirmek için ideal.
CLEDRED
29 Temmuz 2021
Çaylak
Aksiyon, komedi, bilim kurgu sevenler durmasın, lütfen.
Martell
18 Mayıs 2021
Çaylak
Bu tarz aynı günün tekrar tekrar yaşandığı filmleri seviyorsanız size bu sitede de bulunan birkaç film daha önereyim: Edge of Tomorrow, Timecrimes, Arq, Happy Death Day 1-2, Source Code, About Time, 50 First Day (Not: son iki film aşk temalı, diğerleri aksiyon)
Zeynep E.
14 Mayıs 2021
Çaylak
Bence gayet güzel bir filmdi. Beğendim, vakit geçirmek için izlenebilecek bir filmdi.
Daha fazla yorum14
boss level film konusuboss level konusuboss level yorumboss level film yorum2021 filmlerifilm önerileri 2021kısır döngü filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.