Çarpık Çizgiler 2022 tr-TR

Çarpık Çizgiler (2022)

(Gizem)
2022
IMDB
7
(37) 4 107 0 5
104
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
37 Yorum
2s 35dk
IMDB
7
BU FİLM
34b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
12 Aralık 2022

Filmimiz; kasvetli gri atmosferi ve beyin yakan senaryolarıyla benim de size burada yıllardır her fırsatta tavsiye ettiğim İspanyol sinemasına ait... Özel bir dedektifimiz, üzerinde çalıştığı bir dava ile ilgili kanıt toplamak için bir Psikiyatri hastanesine yatıyor. İşte film de, bu süreçten itibaren gerçekleşen bazı gizemli olayları bize sunuyor... Film, 2 buçuk saat olmasına rağmen bir an bile sıkmıyor. Çoğu İspanyol filminde olduğu gibi bu film de bana defalarca senaryo yazdırdı. Taş gibi oyunculuklar, kendini sürekli geliştiren bir hikaye ve gizem dolu mekanlar... İspanyollar bu işi gerçekten çok iyi kıvırıyor. Film boyunca sürekli olarak 'Acaba..' diye düşünüp duruyorsunuz. Ben, beni düşündürmeyi başaran, zihnimi sürekli tetikte tutan, bu tür senaryosuyla izleyenin kafasını karıştırıp beyin yakan filmleri gerçekten çok seviyorum. Size şurada tavsiye ettiğim diğer 4 filmde de imzası olan yönetmen Oriol Paulo, bu filmde de sanatını konuşturmuş... Şöyle sakin, dingin bir kafayla, telefon bildirimlerinden uzakta, kitap okur gibi izleyin derim bu filmi. Yorumlarınızı da aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Çarpık Çizgiler - Los Renglones Torcidos de Dios

filmine yorum yap!
mert Y.
29 Şubat 2024
Çaylak
Film beni içine çekmeyi başaramadı. Çok fazla ispanyol filmi izledim, belki beklentim yüksek olduğundan mı bilemiyorum ama gereksiz uzatılmış bir film.
Nazlı Ç.
17 Şubat 2024
Sıkı Üye
Filme 100. beğenimi atmış olmanın mutluluğu içindeyim! Ne diyebilirim ki ispanyol sinemasına aşığım. Bi tık uzun geldi ilk 1 saat içerisinde telefonu elime aldığım oldu fakat sonrasında olaylar geliştikçe gözümü ayıramadım bu yüzden keşke bir tık daha kısa yapıp şok etkisi yapsalardı daha çok hoşuma gidebilirdi. Filmlerini izleye izleye ne olacağını insan az çok tahmin edebiliyor fakat yine de istemsizce ya öyle olmazsa diye diye zevkle bitirdim filmi.
Hamid B.
14 Ocak 2024
Mükemmel mükemmel mükemmel!!! 2.5 saat olmasına rağmen asla sıkmayan, her sahnesinde beynimi yakan, sonuna kadar izlemekten keyif aldığım filmdi. Filmi önerdiğim tüm arkadaşlarım bayıldı. Saatlerce film sonu kritiğini yaptık. Puanı kesinlikle 8 üzeri olmalıydı.
Kaan A.
10 Ocak 2024
Sıkı Üye
Sinemada filmlerin sosyal adalet mesajı verme kaygısı güderek, kör göze parmak soktukları bu zamanlarda İspanyol sinemasının var olması gerçektende rahatlatıcı. Gizem unsurları ve de kafayı yakması sürekli bir acaba dedirtmesi yönünden güzel bir film. İzlenir ;)
Borz●
07 Ocak 2024
Çaylak
Film süresi uzun olmasına rağmen kafa karıştırıcı ve sürükleyici, İspanyol gizem sineması sevenlerin beğeneceği bir film.
Nagihan K.
13 Aralık 2023
Film uzun olmasına rağmen sonuna kadar izlettirmeyi başardı. Oyunculukları beğendim. Birkaç mantık hatası görmezden gelinerek izlenebilir.
Bekir Z.
31 Ekim 2023
Çaylak
Kaan'dan bu filmin analizi için özel video bekliyorum, zira filmi beraber izlediğim arkadaşlarla sonunu tartışacağız derken birbirimize girdik :)
abdullah K.
15 Ekim 2023
Beynim yandı ya çok ters köşe yaptı, Zindan Adası'nı anımsattı bana.
SPOILER [GÖSTER]
Büşra D.
08 Ekim 2023
Sıkı Üye
Sürükleyici ve etkileyici bir film. Yan karakterlerin oyunculukları da iyiydi. Sonuna kadar merak uyandırdı.
Saliha E.
11 Eylül 2023
Sıkı Üye
Açıkçası ben çok beğendim, gerçekten hikaye ilmek ilmek işlenmiş evet mantık hataları var onları görmezden gelirsek efsane bir ispanyol sineması filmi olmuş.
Daha fazla yorum27
çarpık çizgiler filmi konusuçarpık çizgiler konusuçarpık çizgiler filmiispanyol filmleriispanyol filmi önerilerioriol paulo filmlerilos renglones torcidos de dios konusulos renglones torcidos de dios filmi netflixnetflix ispanyol filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.