Casus Oyunu 2001 tr-TR

Casus Oyunu (2001)

(Aksiyon - Politik - Suç)
2001
IMDB
7.1
(2) 4 38 0 5
35
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
1s 54dk
IMDB
7.1
BU FİLM
9.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
19 Temmuz 2019

İzledikten sonra "18 yıldan beri nasıl fark etmemişim?" dediğim 2001 yapımı bu nefis filmi aranızdan "Ceren Uğurlu" izlemem için göndermiş. Kendisine çok teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum. Filmimiz, bir usta ve bir çırak olan 2 başarılı CIA ajanını konu alıyor. Usta ajanımız tam emekli olacakken aldığı bir haber ile, devletinin, ortağını harcayacağını öğreniyor ve çok çetin bir mücadeleye girişiyor. Film, yetkililerin, ortağı hakkında bilgi almak için soruşturduğu ajanın anlattıklarıyla ilerliyor ve böylece geçmişte neler yaşandığını görüyoruz... Çok büyük konuşmak istemiyorum ama izlediğim en başarılı, en gerçekçi "ajan" konulu film bu olabilir. Hükümetler, devletler arasında dönen al gülüm ver gülüm işlerinin nasıl yürüdüğünü, ajanlık sisteminin çalışma şeklini bu film ile kavramak mümkün. Üstelik 2 usta oyuncuyla birlikte... Bunca yıldır nasıl gözümden kaçırmışım dediğim bir film oldu. Şöyle 2 saatiniz varsa, biraz casusluk, biraz da politika konularına ilgiliyseniz bu filmi mutlaka izlemelisiniz. Yorumunuzu da aşağıya bırakmalısınız tabi... E hadi tadını çıkarın!

Casus Oyunu - Spy Game

filmine yorum yap!
Alperen
02 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Cidden bu filmin nasıl bu kadar kıyıda köşede kaldığına inanamıyorum. Burada sadece bir yorum olması da beni ayrıca şaşırttı. Film gerçekten Kaan'ın da dediği gibi aşırı gerçekçiydi. Hatta ben filmin senaryosu yazılırken bazı istihbarat kurumlarından bizzat yardım alındığını düşünüyorum. Aşırı akıcı ve izleyeni sıkmayan bir zaman döngüsüne sahip, aynı zamanda mükemmel bir senaryosu olan casusluk teması altında izlediğim en iyi film olabilir. Başrollerimizin harika performansına da bir parantez açmasak olmaz tabii. Kesinlikle izlemenizi öneririm.
Hatem Ben Arfa
04 Ağustos 2020
Çaylak
18 Yıldan sonra.... Al benden de o kadar. Efsaneler başka oluyor. Sürükledi peşi sıra.. Ne filmdi be. Hemen izleyin derim.
robert redford filmleribrad pitt filmlericasusluk filmleriajan filmleriajan konulu filmlerpolitika filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.