Çılgın Aptal Aşk 2011 tr-TR

Çılgın Aptal Aşk (2011)

(Komedi - Romantik)
2011
IMDB
7.4
(7) 4 36 0 5
34
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
1s 58dk
IMDB
7.4
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
14 Eylül 2021

Aranızdan pek çok kişinin önerdiği bu filmi yine aranızdan ilk kez Furkan Özer göndermiş... Kendisine teşekkürler edip hemen konumuza geçiyorum. Filmimiz, 40'lı yaşlarında boşanma sürecine giren standart bir adamı ve onun tanıştığı genç, yakışıklı, girişken ve çapkın bir playboy'u konu alıyor. Genç adamımız, ayrılık acısıyla saçmalayan bu aile babasına daha fazla dayanamıyor ve "Seni öyle bir değiştireceğim ki..." diye başlayıp adamımızı çok başka birine çevirmeye başlıyor... Öncelikle her dakikasını da yüzünüzde tebessümle izleyeceğiniz çok keyifli bir film bu. Şöyle eğlenceli, biraz da aşklı meşkli iyi bir şeyler izlemek istiyorsanız ve hala bu filmi izlemediyseniz mutlaka bir şans verin derim. Yorumlarınızı aşağıya bırakmayı mutlaka unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

Çılgın Aptal Aşk - Crazy Stupid Love

filmine yorum yap!
bülent ö.
10 Aralık 2022
Aslına bakarsanız oyuncu kadrosuna göre çok woww! bir film değil, ama yağmurlu, kapalı bir hafta sonu sabahınızı biraz da olsun şenlendirebilirsiniz. Keyifli seyirler.
Gökçen Y.
02 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Yıllardır her yerde görüp izlemeyi ertelemiştim, Kaan'ın tavsiyesinden sonra kayıtsız kalamadım; ama yok valla, üzgünüm, azıcık bile beğenmedim!
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Oldukça başarılı bir romantik komedi. Orta yaş krizi geçiren bir adam, davetsizce hayatına giren çapkın bir genç adamdan yaşam dersi alıyor. İzleyin.
KarnımAç A.
27 Ekim 2021
Çaylak
Eşimle izlemek istedik ancak devamını bir türlü getiremedik... Tavsiye etmiyorum.
Nazlı Ç.
16 Ekim 2021
Sıkı Üye
Cumartesi akşamını geçirmek için öylesine açıp eğlendiğim bir film oldu. Ama o kadar "boş klasik bir filmdir" kafasıyla bakıyordum ki sonunda ufak bir şaşırmadım desem yalan olur. Hoştu.
Miraç I.
02 Ekim 2021
Usta Yorumcu
İzlerken eğlenceli vakit geçirdiğim, kadrosunun da güzel olduğu bir filmdi.
Hypatia
28 Eylül 2021
Sıkı Üye
Zamanında severek izlediğim bir film. Ryan Gosling bence romantik komedi türünde oldukça başarılı. İzlemediyseniz keyifli vakit geçirmek için tercih edebilirsiniz.
crazy stupid love konusucrazy stupid love film konusucrazy stupid love yorumcrazy stupid love yorumlarçılgın aptal aşık film konusuromantik komedi film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.