2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!

28 Kasım 2023
57b
0 Yorum
2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!

Öncelikle bu listede 2024'te vizyona girecek filmleri değil, şimdiye kadar bir şekilde gözden kaçırdığınızı düşündüğüm fakat 2024'te mutlaka izlemenizi tavsiye ettiğim film önerileri ile karşılaşacaksınız, peşin peşin konuşalım ki hayal kırıklıkları yaşanmasın... Yani '2024 filmleri' veya "2024 film önerileri" gibi bir Google araması sonucu yolunuz buraya düştüyse biraz yanlış yerdesiniz diyebilirim.

İyi Netflix Filmleri ► 

Birazdan göreceğiniz film önerileri 2024 filmleri değiller, fakat her biri de bence iyi ve başarılı filmler. Bu yüzden şimdiye kadar bir şekilde gözden kaçırdıysanız, bu listede ilk kez görüp, duyduğunuz her filme de şans verin derim... Hadi gelin şimdi 2024'te mutlaka izlemenizi istediğim o filmlere birlikte şöyle bir göz atalım!

Bu listeyi YouTube kanalımızda video olarak da hazırladık!

1. Şimdiye kadar izlemediyseniz, 2024'te mutlaka izlemenizi tavsiye ettiğim ilk filmimiz The Last Castle ile başlayalım...

2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!
Günümüzden 23 yıl önce vizyona giren, fakat birçok kişinin bi şekilde gözden kaçırdığını düşündüğüm bu nefis film, orduda büyük saygınlığı olan bi generalin, bi olay sonucu 10 yıl hapse mahkum olmasını ve eski askerlerin olduğu bi cezaevine konulduktan sonra yaşadıklarını konu alıyor... Mahkumların insanlık dışı metodlar ile dizginlenmeye çalışıldığı bu yerde, hapishane müdürü, yeni gelen generalimiz ile pek anlaşamıyor ve biz de bu süreçte olan biteni izliyoruz... 2020 yılında izlediğim bu film, bana "Şimdiye kadar nasıl gözden kaçırmışım?" dedirtmeyi başardı. Hapishane filmlerini sevenlerdenseniz, şöyle sağlam bi şey izlemek isterseniz, e bi de şimdiye kadar izlemediyseniz, bu filmi 2024 yılı içinde mutlaka izleyin derim.

Filme Git ► 

2. Musul

2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!
Bu Netflix filmini de Netflix'in binlerce içeriği arasında pek çok kişi gözden kaçırıyor... Savaş nedeniyle yerle bir olan Irak'tayız. IŞİD'in peşine düşen, adeta 'telsiz kapatıp' sadece hedeflerine odaklanarak adım adım ilerleyen bi Özel Harekat ekibini ve bu ekibin, çatışmanın ortasından çekip çıkardığı genç bi polisin yaşadıklarını izliyoruz... Ekip profesyonel olunca kendimizi de kolayca çaylak polisin yerine koyarak sanki timin bi parçasıymış gibi çatışmalara giriyor, hayatta kalmaya çalışıyoruz... Hikayesi ve konu aldığı kişileri gerçeğe dayanan bu filmi başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Ne saf bi aksiyon ne de saf bi dram var. Bence her şey dozunda ve tam da olması gerektiği gibi... Eğer bu türe ilginiz varsa ve şimdiye kadar bi şekilde bu filmi gözden kaçırmışsanız, gerçek kişi ve olayları konu alan bu filme bi akşam Netflix'te bi şans verin derim. 

Filme Git ► 

3. Devil

2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!
2010'da yayınlanan ve şimdiye kadar çoğunluğun gözden kaçırmış olduğunu düşündüğüm bu 'gerilim' filmiyse benim 'bütçesi düşük, etkisi büyük' diye nitelendirdiğim yapımlar arasında... Çevremde tavsiye ettiğim herkesin "Şimdiye kadar nası izlememişim hayret" dediği bu film, bi gökdelenin asansöründe mahsur kalan bi grup insanın yaşadıklarına odaklanıyor. Asansörün bozulması yetmezmiş gibi bi de esrarengiz bi güç tarafından rahatsız edilmeye başlanan 5 kişi, birden ürkütücü bi hayatta kalma mücadelesi vermeye başlıyor... Kapalı alan korkusu olanlar için film bi tık zor olabilir... Filmin ilk anından son anına kadar derinden bi ürperme hissi sizi sarıyor. Beklentiyi orta karar tutarak izlenecek, süresi kısa, oyunculukları iyi ve alt metninde de vermek istediği bi mesajı olan bi film bu.. Hala izlemediyseniz, bi akşam karanlığında izleyin derim.

Filme Git ► 

4. Kursk

2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!
Bu filmse 2000 yılında yaşanan, gerçek bi faciayı konu alıyor. Tatbikat için sahaya çıkarılan Rus denizaltısı Kursk ve mürettebatını konu alan bu film, hem oyunculukları, hem de o güne götüren çaresizlik dolu atmosferi ile beni fazlasıyla etkilemeyi başardı... Filmde yer yer yumruğumu sıkıp kızdığım pek çok yer oldu ve en önemlisi de bunların gerçekten de yaşanmış olduğunu bilmek, beni gerçekten zorladı. Tam da bu yüzden bu filmi şimdiye kadar izlememişseniz artık bu yıl içinde izleyin diyerek bu listede size de tavsiye etmek istedim. İzleyin ve işlemeyen bürokrasinin, çıkar savaşına bulaşmış siyasetin, politikanın ve üst basamaklarda bulunan yetkili ama "kafasız" insanların nelere yol açtığını görün istiyorum...

Filme Git ► 

5. The Art of Racing in the Rain

2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!
Neden bi türlü gerçek değerine ulaşıp çok ünlü bi filme dönüşemediğini anlayamadığım bu nefis filmse, bi köpeğin yavru evresinden yaşlanana kadar neler yaşadığını konu alıyor... Fakat tüm bu süreci direkt olarak köpeğimiz Enzo'nun gözünden ve hatta sesinden izliyoruz. Kendisi profesyonel bi araba yarışçısı tarafından sahipleniyor ve köpeğimiz Enzo'nun hikayesi de böylece başlamış oluyor... Şöyle köpek konulu, o bildiğimiz ortalama filmlerden birini izleyeceğimi düşünürken bu film, içindeki gerçeklik ile beni fazlasıyla şaşırttı diyebilirim. Yer yer eğlendim, yer yer de gerçekten duygulandım. Asırlardır biz insanoğlunun en sadık dostlarından olan köpekler neler düşünür? Bize ve ailemize bakış açıları nasıldır? hepsi ve daha fazlası bu filmde verilmiş... Eğer bu filmi ilk kez şu an burada görüp duyduysanız mutlaka bi hafta sonu bu nefis filme bi şans verin derim. "Kaan demişti.." dersiniz :)

Filme Git ► 

6. Sharper

2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!
Bu filmse, her ne kadar kitapçıda çalışan genç bi adamın güzel bi kıza aşık olmasıyla başlasa da, ortalarına doğru birden direksiyonu kırıyor ve çok farklı bi yola giriyor... İzlerken bi an durdurup "Gerçekten keyif alıyorum.." diye düşündüğüm bu film, giderek temposunu arttırmayı ve izleyicisini şaşırtmayı başarıyor... Şöyle seyir keyfi yüksek, yer yer entrikalı ve biraz da sürprizli bi şeyler izlemek istiyorsanız ve hala izlememişseniz bence 2024 yılı içinde bu filme bi şans verin derim...

Filme Git ► 

7. Just Mercy

2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!
Bu tavsiyemse tamamen gerçek kişi ve olayları işliyor... Harvard'dan mezun olan genç bi avukatımız var. Bir de işlemediğini söylediği halde idam cezasına çarptırılan bi adamımız... İşte filmimiz, bu genç avukatın, bu suçlu mu yoksa suçsuz mu belli olmayan adam ile çıktığı hukuk mücadelesini konu alıyor... Avukatımız bi adamın hayatını kurtarmak için çabalarken birden kendini ırkçılığa karşı verilen bi savaşın en ön safında buluveriyor... Özellikle gerçek, yaşanmış kişi ve olayları işleyen filmleri sevenlerdenseniz - ki ben kesinlikle onlardan biriyim - şimdiye kadar bi şekilde gözden kaçırdığınız bu filmi mutlaka izleyin derim. Sonunda "Kaan demişti.." diyeceğinize de eminim.

Filme Git ► 

8. The 12th Man

2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!
Bu filmimizse burada tavsiye ettiğim 2018 yılından beri toplamda 100 binden daha fazla kez göz atılmış olan bence nefis bi film... Ben yine de hala görmeyen, duymayan vardır diye bu listemde de bu filme yer vermek istedim... Filmimiz, aslında etkileyici bi hayatta kalma mücadelesini konu alıyor ve en önemlisi de gerçek hayata dayanıyor... Almanlar Norveç'teki bazı noktaları ele geçiriyor ve 12 asker de bu noktaları ele geçirmek için özel eğitim alıp bölgeye gidiyor. İşte filmimiz de bu 12 adamdan birine odaklanıyor ve hem kurşun yememek hem de vahşi ve zorlu doğa şartlarında hayatta kalmak için mücadele veren adamımızın macerası böylece başlamış oluyor... Adamımız kış günü öyle kötü şartların içine düşüyor ki ben izlerken bi ara üşüdüğümü, donduğumu hissettim, gerisini hesap edin... Kısacası; Şahane bi hayatta kalma öyküsü izleyeceksiniz, kaçırmayın derim.

Filme Git ► 

9. My Octopus Teacher

2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!
Ve işte o film... Bana "Ya bi belgesel, beni nası bu kadar sarsabilir.." diye sorgulatan o yapım... İzleyeceğiniz bu belgesel film, bi dram filmi kadar dram, bi macera filmi kadar macera ve iyi de bi belgesel kadar şahane görüntüler içeriyor... Toplamda 8-9 yıllık bi süreçte çekilen bu yapım, sığ sularda tüpsüz dalış yapan bi adamın, yine bu dalışlardan birinde tanıştığı ahtapot ile arasındaki güçlü bağı işliyor... ama nasıl işlemek... Bu yapımı daha önce birkaç yerde görüp 'bi ara bakarım' deyip geçtiyseniz ve şimdi burada 1 kez daha rast geliyorsanız, hemen en yakın zamanda izleyin derim. "Kaan demişti iyi ki izledim.." diyeceğinize eminim, benden söylemesi...

Filme Git ► 

2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!

Modunu Seç ►

2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 9 FİLM ÖNERİSİ!

listesine yorum yap!
Henüz kimse yorum yapmadı...
SEN İLK OLABİLİRSİN!
2024 filmleri2024 film önerileri2024 filmifilm önerileri 20242024 izlenecek filmlerfilm önerisifilm önerileri
EN AKTİF ÜYELER
2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 8 YABANCI DİZİ Önerisi!
2024'te Mutlaka İzlenmesi Gereken 8 YABANCI DİZİ Önerisi!
Günümüzde her gün twitter'da ya da yeni adıyla X'te binlerce kişi "yabancı dizi önerisi olan var mı?" şeklinde tweetler atıyor. Binlerce kişi WhatsApp gruplarında "Dizi önerisi lazım!" diyerek herkesi darlıyor.. Çünkü izlenecek, iyi ve sürükleyici bir yabancı dizi bulmak, gerçekten çok zor. Netflix, Amazon gibi platformların aylık ücretleri 200 TL'yi buldu ve haliyle herkes de verdiği bu paraların karşılığını bir şekilde almak istiyor. Ben de tam da bu soruna bir çare, bu probleme biraz olsun bir ilaç olabilmesi için 2024'te izlenecek iyi yabancı dizileri size tavsiye etmek, şimdiye kadar bir şekilde gözden kaçırdığınızı düşündüğüm bu dizileri bu yıl içerisinde, yani 2024'te size mutlaka izletmek istedim. Hadi gelin şimdi o 8 diziye şöyle bir göz atalım! ● Bu listeyi YouTube kanalımızda video olarak da hazırladık![VIDEO]https://www.youtube.com/watch?v=80xAqYxRVzI[/VIDEO] 1. İlk dizi tavsiyem Black Bird ile başlayalım![RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/338/32/black-bird-6-bolumluk-tas-gibi-mini-hapishane-dizisi-780x439.png[/RESIM]"Hapishane" konulu bu dizimiz hayatını çok eğlenceli ve biraz da vurdumduymaz şekilde yaşayan genç bir adamın birden düştüğü hapishane ortamında yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız içine düştüğü bu acayip dünyada hayatta kalma savaşı verirken birden kapısına bir teklif ile geliniyor ve o saatten sonra da hiçbçir şey eskisi gibi olmuyor. Sakin ilerleyen bu dizi, beni yakalamayı başardı. Kesinlikle şans verin derim. Diziye Git ►  2. Bodies![RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/333/20/bodies-netflix-in-beyin-yakan-yeni-dizisi-780x439.png[/RESIM]Zamanda yolculuk temalı bu suç dizisiyse özellikle benim gibi geçmiş-şimdi ve gelecek gibi zamanlarda gelip gitme konularını sevenler için bulunmaz nimet. Dizinin sinematografisi gerçekten başarılı. Ayrıca sürükleyici de bir dizi bu. Mutlaka bir şans verin derim. Diziye Git ►  3. From[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/281/83/from-gerilimli-gizemli-paradokslu-yeni-2022-dizisi-780x439.png[/RESIM]Yıllardır tavsiye etmekten bıkmadığım bu dizi, ağzına kadar gizem dolu olan nefis bir dizi bana göre... Aileniz ile bir yolculuğa çıktığınızı ve kendinizi içinden çıkılamayan bir kasabada bulduğunuzu hayal edin... Üstelik yetmezmiş gibi bir de bu kasabada geceleri ortaya çıkan "yaratıklar" da var... Şimdiye kadar bir şekilde izlemediyseniz bu yıl, yani 2024 içinde mutlaka bu diziyi izleyin derim. Diziye Git ►  4. Silo[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/325/72/silo-kiyamet-sonrasi-bir-dunyayi-konu-alan-2023-yapimi-yeni-bilim-kurgu-dizisi-780x439.png[/RESIM]Yakın zamanda çıkan bu diziyse şahane bir dünyada yaşananları konu alıyor. Dünyanın mahvulduğu, atmosferin zehirli hava dolduğu bir gelecekte yer altına inşa edilen 10 Bin kişilik dev siloda olup bitenleri izliyoruz. Bence mutlaka bu diziye bir şans verin derim. Diziye Git ►  5. McMafia[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/312/97/mcmafia-paranin-ve-silahlarin-konustugu-adi-gibi-mafyatik-tas-gibi-dizi-onerisi-780x439.png[/RESIM]Ağır ilerleyen fakat zaman zaman tokat gibi bazı sahneleri izleyicisinin yüzüne çarpan bu dizi, Rus asıllı bir İngiliz'in, mafyatik ailesinden uzak durarak her şeyi kitabına uygun olarak yapmaya çalıştığı sırada birden kaybettiği amcasıyla birlikte değişen hayatını ve içine düştüğü küresel suç zincirinde verdiği hayatta kalma mücadelesini konu alıyor... Eğer ağır fakat TAŞ gibi sağlam bir şeyler izlemek isterseniz, bu diziye mutlaka bir bakın derim. Diziye Git ►  6. My Name[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/264/57/yine-kore-netflix-in-bol-vurdulu-kirdili-yeni-mini-dizisi-my-name-780x439.png[/RESIM]2021 yapımı bu Netflix Kore dizisiyse, babasını bir saldırı sonrası kaybeden liseli bir kızın kendini birden suç dolu bir dünyada bulmasını konu alıyor. Kızımız daha acısını üzerinden atamamışken birden çeteler ve polislerin tam ortasında kalıyor. Ve işte biz de bu genç kızımızın gelişimini izliyoruz. Diziye Git ►  7. HiJack[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/328/28/hijack-ucak-kacirma-konulu-gerilimi-bol-yeni-dizi-780x439.png[/RESIM]"Uçak kaçırma" konulu bu dizimiz ise Dubai'den Londra'ya doğru 7 saatlik bir uçuşta olan bir yolcu uçağında olup bitenleri konu alıyor. Bir grup suçlu, uçağı ele geçirmeye çalışıyor fakat uçakta bulunan başrol adamımız da kendini bu sürecin tam ortasında buluveriyor... Bu diziye de bir şans verin derim. Diziye Git ►  8. The Terror[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/279/97/the-terror-herkesin-gozden-kacirdigi-nefis-bir-korku-gerilim-dizisi-780x439.png[/RESIM]Gerçek, yaşanmış, tarihi bir olayı da işleyen bu diziyse izlediğiniz en "kasvetli" dizilerden biri olmaya aday. 1840'lı yıllarda Kuzey Kutbu'na doğru keşfe çıkan 2 geminin hikayesini işleyen bu dizi, gerilimli, korkutucu ve gizemli bir macerayı bize sunuyor. Sakin, rahat kafayla tadını çıkararak izleyin derim. Diziye Git ►  [RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/184/10/tek-tek-taniyalim-netflix-imzali-ask-101-dizisi-oyunculari-kimler-780x439.png[/RESIM] Modunu Seç ►
93b
0
5 ay
2 Çarpıcı Netflix Belgesel Önerisi: "Fyre Festival" & "The Great Hack"
2 Çarpıcı Netflix Belgesel Önerisi: "Fyre Festival" & "The Great Hack"
Size burada daha önce Netflix film tavsiyelerimden oluşan listeler hazırlamıştım. Bunun yanında izleyip beğendiğim iyi Netflix filmlerini de sizlere "Modunu Seç" köşemizdeki "Netflix" kategorimde sunmaya çalışıyorum. Tüm bunlara göz atarken "Neden Netflix belgesel önerileri de yapmayayım ki?" diye düşündüm ve izlediğim Netflix belgeselleri arasından en beğenerek izlediğim 2 belgeseli sizlere tavsiye etmek istedim. Hadi gelin şimdi o izlenmesi gereken 2 iyi Netflix belgesel önerisine birlikte göz atalım.  (Netflix bilim kurgu filmi tavsiyeleri için de hemen buraya tıklayabilirsiniz) Netflix belgesel tavsiyelerimden ilki "Fyre: The Greatest Party That Never Happened"[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/96/70/sosyal-medya-konulu-2-carpici-netflix-belgesel-onerisi-fyre-festival-amp-the-great-hack-780x439.jpg[/RESIM] Şimdi "belgesel" dedim diye biraz tereddüt ettiniz, çok ağır, bilgi dolu şeyler bekliyorsunuz biliyorum fakat emin olun, izleyeceğiniz bu belgesel, çılgın ve eğlenceli bir film gibi.  Belgeselimiz 2017 yılında yaşanan ve dev bir faciaya dönüşen bir festivali konu alıyor. "Billy McFarland" isminde 1991 doğumlu yani 28 yaşında bir girişimcimiz var. Adamımız müthiş bir girişimci. Yani hem fikrini gerçekleştirme aşamasında, hem de fikrine yatırımcı bulma konusunda çok yetenekli. Ünlü isimlerin katıldığı dev organizasyonlar yaparken birden gelen "Neden şehirden uzakta, Bahamalar'daki bir adada devasa bir parti vermiyoruz ki?" fikri ile "Fyre Festival" doğmuş oluyor.  Bahamalar'daki cennet gibi bir adada, her şeyden uzak özel ve devasa bir parti![RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/96/48/sosyal-medya-konulu-2-carpici-netflix-belgesel-onerisi-fyre-festival-amp-the-great-hack-780x439.jpg[/RESIM]Girişimcimiz hemen kolları sıvıyor ve bu devasa festival fikrine yatırımcı aramaya çıkıyor. Yatırımcıları buluyor, elindeki bütçeyi büyük oranda sosyal medya için harcıyor ve en önemlisi, "influencer" dediğimiz, sosyal medyada insanları yönlendirme etkisi olan fenomenlere büyük bir bütçe ayırıyor. Çünkü günümüzde insanların bu kişilerin yönlendirmesini uygulayacaklarını biliyor. Manken ve ünlü fenomenler ile adada özel çekimler yaptırıyor ve her bir ünlüden, festivali, sosyal medya hesaplarında duyurmalarını istiyor. Bilet satmadan önce insanlara "Nedir bu Fyre Festival?" sorusunu sordurmak istiyor.  Ve zafer! Festivalin biletleri satılıyor![RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/96/25/sosyal-medya-konulu-2-carpici-netflix-belgesel-onerisi-fyre-festival-amp-the-great-hack-780x439.jpg[/RESIM]Tüm bu etkileyici sosyal medya pazarlama taktiği sayesinde festivalin pahalı biletleri 1 gün içinde tükeniyor. Fakat adamımız bununla da kalmıyor ve lüks villa, özel konser, yat partileri ve daha birçok ekstra etkinlik bularak insanların daha fazla lükse daha fazla para vermesini sağlıyor. Festival için bilet alanlar, özel jet ile adaya getirilip, lüks villalarda konaklayıp, dünyaca ünlü aşçıların elinden çıkan yemekleri yiyip, dünyaca ünlü insanların kulislerine girebileceklerini düşünüyor... Korkulan oluyor ve festival çöküyor![RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/96/64/sosyal-medya-konulu-2-carpici-netflix-belgesel-onerisi-fyre-festival-amp-the-great-hack-780x439.png[/RESIM]Festivale sadece birkaç hafta kala, seçilen adanın sahibi sorun çıkarıyor ve tüm organizasyon başka bir yere taşınıyor. Fakat taşınan yer bir ada bile değil. Lüks villalar yerine klimasız çadırlar kuruluyor ve festival günü geldiğinde devasa bir kaos yaşanıyor. Yemek olarka tost çıkıyor ve festival alanında internet bile çekmiyor. Özel jet beklerken yolcu uçağıyla getirilen insanlara bir de festival alanında araç olmama şoku yaşatılıyor ve etraf ağlayanlar, isyan edenler ile dolup taşıyor.  Girişimci mi? Yoksa azılı bir suçlu mu?[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/96/89/sosyal-medya-konulu-2-carpici-netflix-belgesel-onerisi-fyre-festival-amp-the-great-hack-780x439.jpg[/RESIM]Bu devasa facianın yaratıcısı olan girişmci "Billy McFarland" binlerce kişiyi mağdur ettiği ve gösterilen ürün yerine eksik ve hatalı ürünü sattığı için suçlu olarak görülüyor ve hakkında yüzlerce dava açılıyor. Fakat azımsanamayacak kadar büyük bir kesim de aslında Billy'nin müthiş bir girişimci olduğunu söylüyor ve düşünüyor. Aslına bakarsanız ben de onu suçludan çok, girişimci olarak görenlerdenim. Hiç var olmayan bir şeyi, sadece sosyal medya kullanarak insanlara pazarlamak çok büyük bir başarı. Ha bu bir "dolandırma" mı? Orada hemfikiriz. Fakat binlerce insana, sadece doğru reklam teknikleri ile kilometrelerce ötedeki bir adada yapılacak olan festivale bilet aldırabilmek gerçekten başarı.  Keyifle, şaşırarak ve "Yok artık" diyerek izlediğim bu nefis Netflix imzalı belgeseli mutlaka izlemelisiniz.  Şimdi diğer Netflix belgesel tavsiyeme geçmek istiyorum; "The Great Hack"[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/96/54/sosyal-medya-konulu-2-carpici-netflix-belgesel-onerisi-fyre-festival-amp-the-great-hack-780x439.jpg[/RESIM] Bu belgesel, şu an bu cümlelerimi okuduğunuz bilgisayar ya da telefon gibi teknolojik cihazların ortaya çıkardığı bir sorunu gözler önüne seriyor. Akıllı telefonumuzu kullanarak yaptığımız, yazdığımız ve izlediğimiz şeylerin birileri tarafından dinlendiğini, kaydedildiğini söyleyen bu belgesel, bunları dile getirmekle de kalmıyor ve kanıtlarıyla bize sunuyor.  Donald Trump seçimleri sosyal medya ile mi kazandı?[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/96/63/sosyal-medya-konulu-2-carpici-netflix-belgesel-onerisi-fyre-festival-amp-the-great-hack-780x439.jpg[/RESIM] Belgesel, Trump'ın kazandığı seçimlerden sonra gündeme gelen "Veri Hırsızlığı" konusuna dikkat çekiyor ve o günlerde patlak veren ve Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'ün de yargılandığı "Cambridge Analytica" sıkandalını konu alıyor. Cambridge Analytica adlı şirketin, sosyal medya ve akıllı telefon kullanan kişilerin verilerini nasıl elde ettiğini ve bu verileri nasıl seçim için kullandığını gözler önüne seren belgesel, Trump'ın seçimi kazanmasına farklı bir bakış açısıyla bakıyor.  Tüm verilerimiz ellerinde![RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/96/2/2-carpici-netflix-belgesel-onerisi-fyre-festival-amp-the-great-hack-780x439.jpg[/RESIM] Telefonumuzun tuş kilidini açmak için parmak izimizi okutup, gözümüzü taratıyoruz. Fotoğraf uygulamalarını kullanabilmek için galerimize erişimine izin veriyor ve uygulamanın, galerimizdeki tüm fotoğraflarımızı görmesine izin veriyoruz. Google aramalarımız kaydediliyor ve bu bilgiler, reklam verecek şirketlere satılıyor. Aslında kendimizle ilgili tüm bilgileri yine kendi ellerimizle biz veriyoruz. Son yaşanan FaceApp uygulaması krizinde de olan tam olarak buydu. Uygulama sadece çektiğimiz fotoğrafları görmekle de kalmıyor ve o fotoğrafların çekildiği konumları da tarayarak sizin nerede yaşadığınızı ,arkadaş çevrenizi, ne tür fotoğraflar çektiğinizi, yaş aralığınızı ve whatsapp galerinizi de görme fırsatı yakalıyor.  ● Sizlere "Sosyal Medya" konulu 2 Netflix belgeseli sundum. Kendinize mutlaka bir boşluk yaratın ve dünyada sosyal medya sayesinde neler yapılabildiğini, olayların hangi boyutlara ulaşabildiğini görün. Tüm bunların sonucunda "Kaan belgeselleri yalayıp yuttuk da şöyle iyi film tavsiyelerin de var mı?" diyenler, hemen aşağıdaki butona tıklayarak modlarına göre film tavsiyesi bulabilirler.  Modunu Seç ► Teşekkürler! 
6.1b
0
5 yıl
Silahların Patlayıp Yumrukların Konuştuğu 7 İyi Aksiyon Filmi Önerisi
Silahların Patlayıp Yumrukların Konuştuğu 7 İyi Aksiyon Filmi Önerisi
"Film önerisi" konulu istatistiklere bakınca görüyoruz ki her gün binlerce kişi Google'a "Aksiyon filmi önerisi" yazıp derdine çare bulmaya çalışıyor. Ben de böyle bir talep olduğunu görünce hemen kolları sıvadım ve size buradaki "Vurdulu Kırdılı" kategorimde tavsiye ettiğim aksiyon filmlerinden 7 tanesini listeledim. Eğer siz de eşi dostu "İzleyecek film önerin var mı?", "Kanka bi film önersene..." diyerek darlayanlardansanız bu liste size de ilaç olabilir. Tabi dostlarınıza da... E hadi o zaman gelin, o aksiyon filmleri nelermiş birlikte görelim!    1.Listemizin ilk sırasındaki film önerisi "The Man From Uncle" yani "Kod Adı U.N.C.L.E" oluyor... [RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/41/44/silahlarin-patlayip-yumruklarin-konustugu-7-iyi-aksiyon-filmi-onerisi-780x439.jpg[/RESIM] ► "Kaan nedir bu film? Nasıl bir şeydir?" diyenler hemen buraya tıklayarak film hakkında yazdığım 3-5 cümlelik tavsiye metnine ışınlanabilir.  2. Bir diğer aksiyon filmi önerimiz ise "Baby Driver", yani "Tam Gaz"[RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/41/83/silahlarin-patlayip-yumruklarin-konustugu-7-iyi-aksiyon-filmi-onerisi-780x439.jpg[/RESIM] ► Filmin tavsiye metnine ışınlanmak için buraya tıklayın!  3. Bol koşturmacalı, bol vurdulu kırdılı bir film tavsiyesi ile daha devam edelim: "Hardcore Henry" [RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/41/12/silahlarin-patlayip-yumruklarin-konustugu-7-iyi-aksiyon-filmi-onerisi-780x439.jpg[/RESIM] ► Filmin tavsiye metnine ışınlanmak için buraya tıklayın!  4. Listemizin ortalarına geldiğimizde ise bizi nefis "Belko Experiment" yani "Belko Deneyi" filmi karşılıyor... [RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/41/93/silahlarin-patlayip-yumruklarin-konustugu-7-iyi-aksiyon-filmi-onerisi-780x439.jpg[/RESIM] ► Filmin tavsiye metnine ışınlanmak için buraya tıklayın!  5. İzleyenini aksiyona doyuran bir diğer film önerimiz ise "Operation Red Sea" yani "Kızıldeniz Operasyonu"... [RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/41/87/silahlarin-patlayip-yumruklarin-konustugu-7-iyi-aksiyon-filmi-onerisi-780x439.jpg[/RESIM] ► Filmin tavsiye metnine ışınlanmak için buraya tıklayın!  6. Koşturmacanın hiç bitmediği bir başka aksiyon filmi önerisi ise "Train to Busan" yani "Zombi Ekspresi" [RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/41/71/silahlarin-patlayip-yumruklarin-konustugu-7-iyi-aksiyon-filmi-onerisi-780x439.jpeg[/RESIM]  ► Filmin tavsiye metnine ışınlanmak için buraya tıklayın!  7. Listemizdeki son aksiyon filmi önerisi ise "American Assassin" oluyor... [RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/41/55/silahlarin-patlayip-yumruklarin-konustugu-7-iyi-aksiyon-filmi-onerisi-780x439.jpg[/RESIM] ► Filmin tavsiye metnine ışınlanmak için buraya tıklayın!  BONUS: E bir de bizden bir film olmasın mı? Tamamen aksiyon olmasa da vurdulu kırdılı nefis sahneleri ile benden alkışı kapan nefis film: "Panzehir"! [RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/41/18/silahlarin-patlayip-yumruklarin-konustugu-7-iyi-aksiyon-filmi-onerisi-780x439.jpg[/RESIM]  ► Son filmimizin tavsiye metnine ışınlanmak için de buraya tıklayın!  ◆ Bunlar kesmedi mi? O zaman tam da buraya tıklayarak moduna göre film önerisi bulabilirsin! :)
16b
0
5 yıl
Aşk 101 Dizisinden "Ah Gençlik" Dedirten Çiçek Gibi 8 Replik!
Aşk 101 Dizisinden "Ah Gençlik" Dedirten Çiçek Gibi 8 Replik!
Netflix'in yeni dizisi Aşk 101'i günler önce şurada sizlere tavsiye etmiş, dizide beğendiklerimi ve "Neden izlenir?" sorusunun cevabını sizlere yazmıştım. Hatta hızımı da alamayıp, şu içerikte de Aşk 101 dizisi oyuncularını sizlere tanıtmış, Instagram takipçilerine kadar tek tek derlemiştim. Fakat diziyi bitirdikten sonra bir de geride kalan repliklerine göz atayım diye "Aşk 101 dizi replikleri" şeklinde bir arama yaptım fakat bir de ne göreyim? Aşk 101 replikleri hakkında neredeyse hiçbir şey yazılıp çizilmemiş.  Nefis Netflix Filmi Tavsiyeleri İçin Tıkla! ► E hal böyle olunca da sıvadım kolları ve size birbirinden keyifli Aşk 101 dizisi replikleri hazırladım. Bu repliklerden bazıları hayata dair olsa da, pek çoğu her insanın lise evresinde yaşadığı ikilemleri, mücadeleleri ve içinde bulunduğu durumları konu alıyor. Hadi gelin şimdi Aşk 101 dizisi repliklerine şöyle birlikte bir göz atalım!  1. İlk repliğimiz, dizinin de temel aldığı konulardan biri olan "farklılık" üzerine...[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/186/39/ask-101-dizisinden-ah-genclik-dedirten-cicek-gibi-8-replik-780x439.png[/RESIM]Kemal ile Sinan'ın arasındaki bu bağ, gerçekten izlemesi güzel, seyir keyfi yüksek bir bağ.  2. Ah Işık...[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/186/55/ask-101-dizisinden-ah-genclik-dedirten-cicek-gibi-8-replik-780x439.png[/RESIM]Naif, dürüst, güzel ve gerçek bir dost. Bu kızı üzmeyin... 3. Aşk konusunu Osman'dan dinleyelim[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/186/77/ask-101-dizisinden-ah-genclik-dedirten-cicek-gibi-8-replik-780x439.png[/RESIM][RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/186/52/ask-101-dizisinden-ah-genclik-dedirten-cicek-gibi-8-replik-780x439.png[/RESIM]Osman karakterini o kadar beğendim ki, üzerine ayrı bir dizi yapılabileceğini düşünüyorum. 4. Sinan'dan Aşk ve Zaaf bağlantısı...[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/186/89/ask-101-dizisinden-ah-genclik-dedirten-cicek-gibi-8-replik-780x439.png[/RESIM][RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/186/66/ask-101-dizisinden-ah-genclik-dedirten-cicek-gibi-8-replik-780x439.png[/RESIM]Sahi öyle midir? 5. Sıraya, sıradanlığa uymadan kendisi olarak yaşamaya çalışanlara...[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/186/92/ask-101-dizisinden-ah-genclik-dedirten-cicek-gibi-8-replik-780x439.png[/RESIM]Farklı olmak zordur. Dikkat çekici bakışlar, fısır fısır konuşmaların sonu hep sana çıkar. Mücadele etmek zorundasındır. Bunu herkes kaldıramaz. Bir süre sonra rahatsız etmemeye başlar, işte o zaman, tamamsındır. 6. "Numarasız..."[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/186/69/ask-101-dizisinden-ah-genclik-dedirten-cicek-gibi-8-replik-780x439.png[/RESIM]Çok güzel bir replikti bu. Sinan, arkadaşlarına Kemal hocayı anlatırken böyle demişti; "Göründüğü gibi olan bir adam... Numarasız..." 7. Aşk![RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/186/53/ask-101-dizisinden-ah-genclik-dedirten-cicek-gibi-8-replik-780x439.png[/RESIM]Aşktan önce umutsuz bir vaka idi, sonrasında yüzüne renk geldi. İşte öyle şaşkına çevirirler adamı aslanım. 8. Mücadele...[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/186/50/ask-101-dizisinden-ah-genclik-dedirten-cicek-gibi-8-replik-780x439.png[/RESIM]Bu ikilinin aşkı, gerçekten çok güzel bir aşk. [RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/184/10/tek-tek-taniyalim-netflix-imzali-ask-101-dizisi-oyunculari-kimler-780x439.png[/RESIM] Modunu Seç ►
29b
0
4 yıl
Irkçılık Konulu, İzleyene Tokat Gibi Çarpan 7 Film Tavsiyesi!
Irkçılık Konulu, İzleyene Tokat Gibi Çarpan 7 Film Tavsiyesi!
Keşke "Irkçılık" hiç yaşanmasaydı da ben sizlere böyle bir liste hazırlamasaydım, fakat maalesef geçmişte ve hatta 2020 yılında bile siyahiler ve diğer birçokları ırkçılığa maruz kalıyor. Özellikle Amerika'da bu günlerde meydana gelen ırkçılık şiddeti beni ırkçılık konulu filmlerin olduğu bu listeyi hazırlamaya itti. Kıyıda Köşede Kalmış 19 İyi Tavsiye İçin Tıkla! ► Irkçılık filmleri, eğer başarılı oyuncular ve iyi bir kurgu ile sunulursa gerçekten etkileyici birer başyapıta dönüşebiliyor. Ben de sizlere, izleyip, beğenip tavsiye ettiğim filmler arasından Irkçılık temalı olanlardan 7 tanesini seçtim ve burada listeledim. Hadi gelin şimdi Irkçılığı ve bu durumun getirdiği zorluk ve haksızlıkları çok net bir şekilde görebileceğiniz ve tam anlamıyla tokat gibi yüzünüze çarpacak o nefis "Irkçılık Filmleri"ne birlikte göz atalım. 1. Siyahilere karşı yapılan ırkçılığı konu alan ve mutlaka izlemenizi tavsiye ettiğim ilk film "Green Book"[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/195/88/irkcilik-konulu-izleyene-tokat-gibi-carpan-7-film-tavsiyesi-780x439.png[/RESIM]"Peki Kaan bu filmin konusu, IMDb puanı nasıl? Senin ve izleyenlerin yorumları ne durumda?" diyenler hemen aşağıdaki butona tıklayabilir. Filme Git ►  2. Çok beğendiğim bir başka ırkçılık temalı film de "Something the Lord Made"[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/195/85/irkcilik-konulu-izleyene-tokat-gibi-carpan-7-film-tavsiyesi-780x439.png[/RESIM]El becerisi çok iyi olan bir adam, "beyaz!" bir cerrahın yanında ayak işlerini yapmaya başlıyor ve tıb ilmine merağıyla da tüm doktorları şaşırtmayı başarıyor... Bu film benim gerçekten çok sevdiğim filmlerden biri. Ten rengi yüzünden alınan saçma kararları ve bu kararların altında imzası olanların utanmalarını sağlayacak türden iyi bir yapım. Kaçırmayın derim. Filme Git ►  3. "Just Mercy"[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/195/20/irkcilik-konulu-izleyene-tokat-gibi-carpan-7-film-tavsiyesi-780x439.png[/RESIM]Genç bir avukat ve idamını bekleyen bir hükümlü... İşte tüm bu hukuk sürecini izlerken bir de ırkçılığın ne boyutlarda bir canavar olduğunu göreceksiniz. Gerçeklerin tokat gibi yüzünüze çarpacağı filmlerden biri...  Filme Git ►  4. "Get Out"[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/195/5/irkcilik-konulu-izleyene-tokat-gibi-carpan-7-film-tavsiyesi-780x439.png[/RESIM]Belki de bu listedeki en ilginç, en farklı ırkçılık filmi tavsiyesi bu. Bir genç, sevdiği kızın ailesi ile tanışmaya gidiyor ve işler biraz garipleşiyor... Gerilimi bol, Black Mirror dizisi tadında bir senaryo izleyeceksiniz. Tadını çıkarın! Filme Git ►  5. "The Banker"[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/195/99/irkcilik-konulu-izleyene-tokat-gibi-carpan-7-film-tavsiyesi-780x439.png[/RESIM]Az önce izleyip, beğenip, tavsiye ettiğim bu nefis filmi de bu listeye almak istedim. Hatta daha doğrusu bu filmi izledikten sonra "neden ırkçılık temalı filmleri konu alan bir listemiz yok?" diye düşündüm ve bu listeyi hazırlamaya karar verdim. Yani bu film, bana bu listeyi hazırlattı, varın etkisini siz düşünün. Mutlaka izleyin derim. Filme Git ►  6. "Hidden Figures"[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/195/31/irkcilik-konulu-izleyene-tokat-gibi-carpan-7-film-tavsiyesi-780x439.png[/RESIM]"Sen siyahsın ben beyaz!" ayrımının zirve olduğu yıllarda Nasa'da çalışan 3 kadının yaşadıklarını izleyeceksiniz. Irkçılık ve kadın-erkek ayrımcılığını konu alan nefis bir film izleyeceksiniz, mutlaka bir şans verin derim. Filme Git ►  7. Ve "12 Years a Slave"[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/195/26/irkcilik-konulu-izleyene-tokat-gibi-carpan-7-film-tavsiyesi-780x439.png[/RESIM]Ve son olarak size tavsiye etmek istediğim Irkçılık temalı "ansiklopedi" doluluğunda bir filmim var... Dolu diyorum çünkü filmde Benedict Cumberbatch boy gösterirken bir ara da Brad Pitt bir görünüp kayboluyor. Film müthiş bir özgürlük mücadelesini ve ırkçılığın en acımasız yanlarını gösteriyor ve tam anlamıyla tokat gibi yüzümüze çarpıyor. Çok ama çok sevdiğim bu filmi eğer hala izlemeyenlerdenseniz mutlaka ama mutlaka izleyin derim. Biraz uzun fakat o kadar dolu ki, iyi ki izlemişim diyeceksiniz. Filme Git ►  - - - - - - - -  [RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/184/10/tek-tek-taniyalim-netflix-imzali-ask-101-dizisi-oyunculari-kimler-780x439.png[/RESIM] Modunu Seç ►
20b
0
4 yıl
"Ezel" Hayranlarına Müjde: "Dayı" Filmi Geliyor!
"Ezel" Hayranlarına Müjde: "Dayı" Filmi Geliyor!
Türk dizi tarihinde iz bırakan nefis dizi "Ezel" ile tanıdığımız "Ramiz Karaeski" karakteri, hepimizin aklına "Dayı" olarak yerleşen yegane karakterdir. Rahmetli Tuncel Kurtiz'in hayat verdiği bu karakter dizide yer aldığında, sosyal medyadan günlük hayata kadar her köşe başında konuşulurdu. Ezel dizisi boyunca Ramiz Karaeski'nin gençlik yıllarındaki halini de, oyuncu Ufuk Bayraktar canlandırmıştı. Ramiz Dayı'nın kendisi kadar, gençliği de oldukça beğenilmiş ve izlenme rekorları kırmıştı. İşte şimdi bu hikaye, "Dayı" filmi ile tekrar izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Gelin, "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filmi hakkındaki detaylara şöyle bir bakalım.  En İyi Hapishane Filmi Tavsiyeleri İçin Tıkla ► Filmin hikayesini oyuncu Ufuk Bayraktar cezaevinde yazdı[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/131/75/-ezel-hayranlarina-mujde-basrolunde-ufuk-bayraktar-ile-dayi-filmi-geliyor-780x439.jpg[/RESIM]Geçtiğimiz yıl karıştığı bir kavgada, ruhsatsız silah bulundurduğu ortaya çıkan oyuncu, 6 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılınca yolu cezaevine düşmüş oldu. Hapishanede kaldığı süre boyunca "Dayı" filminin hikayesini kaleme alan oyuncu, cezaevinden çıktığında da "içerisi üniversite gibi. Pek çok şey öğretiyor ama Allah bir daha düşürmesin" demişti. İşte ünlü oyuncunun içerideyken yazdığı bu hikaye, Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk tarafından senaryolaştırdı ve ortaya "Dayı" filmi çıkmış oldu.  Filmde Ramiz Dayı'nın gençliğini mi, yoksa farklı bir karakteri mi izleyeceğimiz henüz belli değil[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/131/61/-ezel-hayranlarina-mujde-basrolunde-ufuk-bayraktar-ile-dayi-filmi-geliyor-780x439.jpg[/RESIM]Dayı filmi dendiğinde bile herkesin aklına ilk olarak Ramiz Dayı geliyor. Ufuk Bayraktar da Ezel dizisinde Ramiz Dayı'nın gençliğini canlandırmıştı. Bu yüzden Dayı filmi birçok kişi için Ramiz Dayı'nın gençliğini konu alan bir film. Fakat Ezel dizisi ve Ramiz Karaeski gibi karakterlerin tüm telifi Ay Yapım'da. Bu yüzden yine birçok kişi de Dayı filminde bambaşka bir karakterin işleneceğini, Ay Yapım'ın böyle bir yeni versiyona izin vermeyeceğini düşünüyor.  Filmin yayınlanan fragmanında Ufuk Bayraktar'ın, "Kardeş" kelimesini kullanması, Dayı filminin Ramiz Dayı'nın gençliğini anlatacağı yönünde yorumlandı[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/131/31/-ezel-hayranlarina-mujde-basrolunde-ufuk-bayraktar-ile-dayi-filmi-geliyor-780x439.png[/RESIM]Her ne kadar bu filmin Ramiz Karaeski karakterinden bağımsız olacağı söylense de, filmin yayınlanan fragmanında Ufuk Bayraktar, cezaevinden çıkarken kapıyı açan memura "Eyvallah kardeş" şeklinde hitap ediyor. Ezel dizisindeki Ramiz Dayı'nın da hitap şeklinin "Kardeş" olması, Dayı filminin, Ramiz Dayı'nın gençliğine odaklanacağı yönünde yorumlandı. Filmin çekimleri 3 ay sonra 2020'de başlayacak ve Hatay, İstanbul, Ankara ve Samsun'da yapılacak[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/131/13/-ezel-hayranlarina-mujde-basrolunde-ufuk-bayraktar-ile-dayi-filmi-geliyor-780x439.png[/RESIM]Yönetmen koltuğunda Murad Zaloğlu'nun oturacağı Dayı filmi 2020'de seyirciyle buluşacak. İşte Dayı filminin yayınlanan 2 dakikalık fragmanı[VIDEO]https://www.youtube.com/watch?v=EvQ3JtU2SDI[/VIDEO] Not: Her ne kadar vurdulu kırdılı, mafyavari, hatta çukurvari ve recep ivedikvari, topluma, gençlere iyi bir örnek olmayan film ve dizileri onaylamasam da "Dayı" filmi gerçekten iyi bir şekilde işlenirse güzel bir yapım olur kanısındayım. Silahtan, kavgadan çok, sert, anlamlı ve yıllarca unutulmayacak replikler ile donatılırsa gerçekten Türk sinemasında kendine çok iyi bir yer bulabilir. Fakat "İstanbul sen mi büyüksün ben mi!" kavgasına girer, ona buna silah çekip racon keser, leblebi gibi insan öldürürse bu dayıyı onaylamam mümkün değil. Umarım hayata dair iyi ve anlamlı replikler ile akılda kalan, sağlam bir film olur.  ● Aşağıdaki butona tıklayarak hemen modunuza göre film tavsiyesi seçebilirsiniz![RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/28/58/simdiye-kadar-nasil-izlememisim-diyeceginiz-7-film-tavsiyesi-780x439.png[/RESIM] Modunu Seç ► Film ile ilgili yeni bir gelişme olduğunda buraya eklenecektir, takipte kalın. 
43b
0
4 yıl
NE! Aras Bulut İynemli ve Emma Watson Başrollü Atatürk Konulu Disney+ Dizisi Geliyor!
NE! Aras Bulut İynemli ve Emma Watson Başrollü Atatürk Konulu Disney+ Dizisi Geliyor!
Disney+ bomba bir Atatürk dizisiyle Türkiye pazarına girecek. TV 100'den Birsen Altuntaş, yakın zamandır fazlasıyla konuşulan yeni Atatürk dizisi ile ilgili bazı detayları paylaştı ve biz "Pera Palasta Gece Yarısı" dizisindeki Atatürk sahnelerini defalarca izlerken, Atatürk konulu yeni bir dizinin yolda olduğunu ve üstelik içinde de pek çok sürprizin bizi beklediğini açıkladı. Hadi gelin şimdi Disney+'ın o Emma Watson ve Aras Bulut İynemli başrollü yeni Atatürk dizisine şöyle bir göz atalım ve dizi kaç bölüm olacak? Disney+ üyelik ücretleri nasıl? Hepsine şöyle birkaç dakikada bir göz atalım! Hadi! Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü konu alacak Disney+ dizisi 6 bölüm olacak![RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/282/50/ne-aras-bulut-iynemli-ve-emma-watson-basrollu-ataturk-konulu-disney-dizisi-geliyor-780x439.png[/RESIM]Atatürk'ü merkeze alarak ilerleyecek olan Disney+ dizisinin ilk sezonu 6 bölümden oluşacak. Haberler şimdilik bu yönde düştüğü için diziden bir 'mini dizi' olarak bahsedemeyiz. 2. sezonu da düşünüldüğü ifade edilen dizinin 1. sezonu, 6 bölümlük bir seri ile izleyici karşısına çıkacak. Başrollerde Emma Watson ve Aras Bulut İynemli var![RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/282/6/ne-aras-bulut-iynemli-ve-emma-watson-basrollu-ataturk-konulu-disney-dizisi-geliyor-780x439.png[/RESIM]Atatürk temalı Disney+ dizisinin başrolünde ünlü Türk oyunculardan Aras Bulut İynemli yer alıyor. İynemli, Atatürk'ü oynayacak ve iyi oyunculuğu sayesinde şimdiden bu rolün hakkını vereceği düşünülüyor. Diziyle ilgili bir bomba da bugün açıklanan Emma Watson olayı... Harry Potter ile adını tüm dünyaya duyuran dünyaca ünlü oyuncu Watson, bir Türk dizisinde, hem de Atatürk konulu bir Türk dizisinde yer alacak. Bitti mi? Bitmedi! Dizinin müzikleri de dünyaca ünlü Hans Zimmer'a emanet![RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/282/76/ne-aras-bulut-iynemli-ve-emma-watson-basrollu-ataturk-konulu-disney-dizisi-geliyor-780x439.png[/RESIM]Aslına bakarsanız bu dizi hakkında benim için Emma Watson'dan daha büyük bomba, dizinin müziklerini Hans Zimmer'ın yapacak olması oldu. Çünkü şimdiye kadar yaptığı işler ile adını tüm dünyaya duyurmayı başarmış olan Zimmer, bu dizinin müziklerini yaparak diziyi tüm dünyada yankı uyandıracak bir yapıma dönüştürecek. Zimmer, sadece iyi işleri kabul etmesiyle biliniyor. Dizinin de müziklerini yapacak olan Hans Zimmer, Interstellar, Dune, Dunkirk, Batman, Karayip Korsanları, Inception, Gladyatör gibi dünyaca ünlü birçok filmin de müziğini yapan isim... En sevdiklerimden birini de gözleri kapayıp dinlemeniz için şuraya bırakayım; [VIDEO]https://www.youtube.com/watch?v=va1oiojnGrA[/VIDEO] - - - - - - - - - Pekiii; Disney+ ülkemizde ne zaman açılacak? ve tabi en önemlisi Disney+ kaç para?[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/282/53/ne-aras-bulut-iynemli-ve-emma-watson-basrollu-ataturk-konulu-disney-dizisi-geliyor-780x439.jpeg[/RESIM]Disney+, tıpkı Netflix gibi izlenecek içerikler sunan bir dijital platform. Ülkemizde 14 Haziran 2022'de yayın hayatına başlayacak olan Disney+, aylık 34,99 TL üyelik ücretine sahip. Disney+, aylık ve yıllık olarak fiyatlandırma seçenkleri sunuyor. Fakat Netflix'in bile zamlandığı şu günlerde Disney+'ın aylık 35 tl olması, yüksek bir miktar sayılmaz. [RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/184/10/tek-tek-taniyalim-netflix-imzali-ask-101-dizisi-oyunculari-kimler-780x439.png[/RESIM] Modunu Seç ►
8.4b
0
2 yıl
Hemen Şimdi İzlemeniz Gereken Gerilim Dolu 7 İspanyol Filmi Önerisi
Hemen Şimdi İzlemeniz Gereken Gerilim Dolu 7 İspanyol Filmi Önerisi
6-7 ay kadar önce burayı kurdum ve sizlere film tavsiyeleri vermeye başladım. O gün bugündür filmleri önce kendim izliyor ve sonra da burada size öneriyorum. Hem de modunuza göre kategorize ederek... İşte tam da bu süreç sırasında geriye dönüp baktım ve çok ilginç bir şeyi fark ettim. Size çoğunlukla İspanyol filmleri önerisi yapmışım ve hepsi de çok sevilmiş. İşte bu da beni bu listeyi hazırlamaya itti. O tavsiyelerimden bazılarını burada sizlere listelemek istedim.  Hadi gelin şimdi o birbirinden iyi, gerilim dolu İspanyol filmlerine bir göz atalım... 1. İlk İspanyol filmi tavsiyemiz "The Invisible Guest", yani "Görünmeyen Misafir" oluyor...[RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/38/87/hemen-simdi-izlemeniz-gereken-gerilim-dolu-7-ispanyol-filmi-780x439.jpg[/RESIM]►"Kaan nedir bu film? Nasıl bir şeydir?" diyenler hemen buraya tıklayarak filmi izledikten sonra yazdığım kısa tavsiye metnine ışınlanabilir. 2. Bir sonraki film önerimiz ise "El Cuerpo" yani "Ceset"![RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/38/29/hemen-simdi-izlemeniz-gereken-gerilim-dolu-7-ispanyol-filmi-780x439.jpeg[/RESIM]►Filmin tavsiye metnine ışınlanmak için buraya tıklayın. 3. Sıradaki İspanyol filmi önerisi ise "El Orfanato", yani "Yetimhane"...[RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/38/60/hemen-simdi-izlemeniz-gereken-gerilim-dolu-7-ispanyol-filmi-780x439.jpg[/RESIM]►Filmin tavsiye metnine ışınlanmak için buraya tıklayın.   4. Gerilim dolu bir diğer İspanyol filmimiz ise "Rec", yani "Ölüm Çığlığı...[RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/38/42/hemen-simdi-izlemeniz-gereken-gerilim-dolu-7-ispanyol-filmi-onerisi-780x439.jpg[/RESIM]►Filmin tavsiye metnine ışınlanmak için buraya tıklayın. 5. Listemizin bir sonraki film tavsiyesi ise "La Cara Oculta", yani "Karanlık Taraf"...[RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/38/15/hemen-simdi-izlemeniz-gereken-gerilim-dolu-7-ispanyol-filmi-780x439.jpg[/RESIM]►Filmin tavsiye metnine ışınlanmak için buraya tıklayın. 6. Sondan bir önceki önerimiz ise "Los cronocrimenes", yani "Suç Zamanı" oluyor... [RESIM]https://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/38/43/hemen-simdi-izlemeniz-gereken-gerilim-dolu-7-ispanyol-filmi-onerisi-780x439.jpg[/RESIM]►Filmin tavsiye metnine ışınlanmak için buraya tıklayın. 7. Listemizin son sırasındaki İspanyol filmimiz ise "La Habitacion de Fermat", yani "Kapan"...[RESIM]http://www.kaanintavsiyesi.com/pictures/kesfet/38/16/hemen-simdi-izlemeniz-gereken-gerilim-dolu-7-ispanyol-filmi-780x439.jpg[/RESIM]►Son filmimizin tavsiye metnine ışınlanmak için de buraya tıklayın. ◆ Bunlar kesmedi mi? O zaman buraya tıklayarak moduna göre film tavsiyesi bulabilirsin!  E ben size daha ne yapayım? :)
23b
0
6 yıl

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.