Just Mercy 2020 tr-TR

Just Mercy (2020)

(Dram - Biyografi)
2020
IMDB
7.4
(16) 4 74 0 5
72
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
16 Yorum
2s 16dk
IMDB
7.4
BU FİLM
22b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
31 Mart 2020

Öncelikle izleyeceğiniz bu 2 saatlik filmin tamamen gerçek kişi ve olaylara dayandığını söylemek istiyorum. 2 saatlik dedim çünkü "Uzunmuş ya..." diyenler burada zaman kaybetmeden başka tavsiyelere geçebilsin... Şimdi, Harvard'dan mezun olan genç bir avukatımız var. Bir de işlemediğini söylediği halde idam cezasına çarptırılan bir adam. İşte filmimiz, bu genç avukatın, bu suçlu mu yoksa suçsuz mu belli olmayan adam ile çıktığı hukuk mücadelesini konu alıyor. Avukatımız bir adamın hayatını kurtarmak için çabalarken birden kendini ırkçılığa karşı verilen bir savaşın en ön safında buluyor... Öncelikle eğer "Hak arama, ırkçılık ve hukuk" temalı filmleri sevenlerdenseniz (ki ben tam da onlardan biriyim) bu film sizin için bulunmaz nimet olabilir. Gerçek olayları konu alan filmleri izlerken sürekli olarak tüm bu gördüklerimin, bir zamanlar birilerinin yaşamış olduğu şeyler olduğuna hayret ederek izliyorum. İşte bu film de onlardan biri oldu benim için. Kendinizi olayın akışına bırakın ve sadece izleyin derim. Eğer bu filmi severseniz de şu tavsiyeme de mutlaka bakın derim... Aşağıya yorumunuzu yazmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

Just Mercy - Just Mercy

filmine yorum yap!
lion
28 Aralık 2023
Çaylak
Bryan Stevenson'ı konu alıyor ve övgüyü hak ediyor, izleyin ve araştırın.
Hacer Ö.
28 Aralık 2022
Sıkı Üye
Acaba nerden başlasam yorumuma... Tek kelimeyle muhteşem. Hele de gerçek bir hayat hikayesi olması beni derinden etkiledi... İçimden ırkçılığa kaç kez küfrettiğimi hatırlamıyorum. Sonunu çok az tahmin ettiğim halde finale doğru böyle bitemez deyip durdum. Asla duygusal biri değilim ama bir ara gözümden 2 damla yaş da düşürdü. Başrol oyuncusu başarılı. İzleyin hak vereceksiniz.
Ayşe
06 Ocak 2021
Çaylak
Çok beğendim, yıllar önce okuduğum 'bülbülü öldürmek' kitabını hatırlattı, kesinlikle izlemekten pişman olmayacağınız bir film.
rıdvan K.
27 Kasım 2020
Sıkı Üye
Başta hukukçular olmak üzere herkesin izlemesi gereken bir film. Amerikan ceza yargısının kanayan yarasına dair güzel bir film.
Lara B.
02 Temmuz 2020
Filmi izleyip geldim. Bülbülü Öldürmek kitabıyla bağlantısı olduğu çok açık. Hukukun üstünlüğü nerede olursa olsun er ya da geç ortaya çıkar. Mutlaka izlenmesi ve ders çıkarılması gereken bir film :)
Cus
26 Mayıs 2020
Çaylak
Etkileyici bir filmdi. Oyunculuklar harika. Gerçek olması da çok önemli.
Miraç I.
11 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Filmin sonunu tahmin etmeme karşı izlerken elim yağım titredi resmen. Irkçılık o kadar kör etmiş ki gözleri... Çok etkileyiciydi, çok başarılıydı.
Ozan K.
28 Nisan 2020
Sıkı Üye
İzlemediğim her saniye için pişmanım. Gerçek bir olay bu kadar güzel yansıtılabilirdi. Filmden sonra olayın gerçek kahramanlarını araştırdım, tüylerim diken diken oldu. Gerçekten efsane!
Veli E.
26 Nisan 2020
Film ve kitap sektöründe artık klişe olarak değerlendirebileceğimiz, ırksal ayrımcılığın konu edinildiği bu filmi, kamu hizmeti veren bir hukuk insanı gözüyle izlemenizi, kamu hizmetlerinin ülkede müspet veya menfi ne gibi etkiler yapacağını gösteren bu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. Irkçı yaklaşımın insan üzerinde hastalık olarak durduğunu bir kere de bu film sayesinde gözlemleme fırsatı bulabilirsiniz. iyi seyirler!
Faruk E.
19 Nisan 2020
Harikaydı. Hukukçu veya hukuka ilgisi olanlar kesinlikle izlemeli.
Daha fazla yorum6
just mercy konusujust mercy yorumlarjust mercy izlejust mercy oyuncularjust mercy hikayesidava filmlerihukuk filmlerimahkeme filmleriırkçılık filmleri2020 filmlerifilm önerileri 2020

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.