Zeka Pırıltısı 2008 tr-TR

Zeka Pırıltısı (2008)

(Dram - Biyografi)
2008
IMDB
7
(10) 5 50 0 5
50
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
06 Ocak 2020

Bu tavsiyeyi aramızdan "Umut Özkan" izlemem için göndermiş. Daha önce gönderdiği ve benim de beğenip tavsiye ettiğim filmlere göz atabilmeniz için de profilini hemen yukarıya sabitliyor ve kendisine teşekkürler ediyorum. Şimdi filmimiz, arabalar için daha kullanışlı bir cam sileceği icat eden bir adamı ve bu adamın, dünya devi otomobil şirketi Ford ile karşı karşıya gelmesini konu alıyor... Baştan söyleyeyim film tamamen gerçek olaylara dayanıyor. Yani siz de benim gibi "Yaşanmış filmler" sevenlerdenseniz hemen şimdi bu filmi izlemeye koyulun derim. Yok biraz daha kalmak isterseniz de okumaya devam edin... Bu filmde zeki ve azimli bir mucidi izlerken bir yandan da dünyanın en büyük şirketlerinin aslında çok da temiz olmadıklarını göreceksiniz. Ayrıca oyunculuklar, senaryo hepsi tam kıvamında diyebilirim. Şöyle hem sizi gaza getirecek, hem de gerçek, yaşanmış olduğu için etkileyecek bir film arıyorsanız bu tavsiyem tam sizlik olabilir. İzledikten sonra 1-2 cümlelik olumlu ya da olumsuz yorumunuzu mutlaka aşağıya bırakın. Hadi tadını çıkarın!

Zeka Pırıltısı - Flash of Genius

filmine yorum yap!
Albert K.
14 Ekim 2023
Sıkı Üye
Ben filmi çok beğendim, benim için tek kötü yanı bu filmi izlediğim sıralarda Ford'da çalışıyor oluşumdu :)
Hacer Ö.
04 Aralık 2022
Sıkı Üye
Çok etkilendim. Gerçek hayatta yaşanmış olması da bi yana, bi babanın torunlarına bile yetecek bir parayı elinin tersiyle itip kendi icadını çalan koca Ford markasına ne pahasına olursa olsun kafa tutmasını anlatan müthiş bir hikaye... Sadece finali biraz eksik gibi geldi bana ama etkiledi. İyi seyirler.
zelal
28 Mayıs 2022
Çaylak
Çok güzel ve örnek bir filmdi, vayy be dedirtip gaza getiren cinsten.
Murat N.
07 Ekim 2021
Çok iyi film. Gerçek bir hikaye olması da ayrı güzel, kesinlikle izleyin :)
Alpay E.
01 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Konusunu anlattığımda herkesin "neden böyle bir filmi izledin?" diye sorguladığı fakat izlediklerinde neden izlediğimi anladıkları bir film... Mükemmel diyemem fakat izlemenizi tavsiye ederim.
eraycoskun
02 Mart 2021
Usta Yorumcu
Hikaye çok güzel, hayatın içinden bir film. Bob abimizin azmi beni gaza getirmedi değil, mutlaka izleyin derim.
Demet E.
28 Ocak 2021
Çaylak
Yaşanmış konulu filmleri seviyorum. Film abartısız sahneleriyle sizi gerçeklikte tutan bir film, sürükleyici.
FuaT
19 Aralık 2020
Sıkı Üye
Harika bir hayat hikayesi, oturup ailece izleyebileceğiniz filmlerden. Hakkını arayan bir adamın inanılmaz direnişi ve azmi.
Selim A.
27 Ocak 2020
Çaylak
Böylesine bir filmi tavsiye ettiğiniz için Umut Özkan'a ve sana teşekkür ediyorum Kaan.
Bir insanın haksızlığa karşı çıkmasını anlatan mucidin hikayesini anlatıyor ve bir ömür bitiyor... bunun uğruna izleyin izlettirin.
Umut Ö.
13 Ocak 2020
Sıkı Üye
Mühendis veya mucitliğe meraklı arkadaşların öncelikle izlemesini tavsiye ederim.
Alt tarafı mafsallı silecek deyip geçme... Tutku nedir izle. İyi seyirler.
Daha fazla yorum0
flash of genius konusuflash of genius imdbflash of genius yorumlarflash of genius izleicat filmihukuk filmlerien iyi dava filmleriyaşanmış filmlersenaryosu gerçeğe dayanan filmlergerçek filmlergaza getiren filmlergirişimcilik filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.