Oyun 1997 tr-TR

Oyun (1997)

(Dram - Gizem)
1997
IMDB
7.8
(40) 4 221 0 5
215
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
40 Yorum
2s 9dk
IMDB
7.8
BU FİLM
28b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
01 Mayıs 2019

Biliyorsunuz burada çok bilindiğini düşündüğüm filmleri sizlere tavsiye etmiyorum ama bu filmde de olduğu gibi bazen istisnalar oluyor tabii... Bu tavsiyeyi farklı zamanlarda aranızdan 4 kişi izlemem için bana göndermiş. İlk gönderen "Umut Özkan" olduğu için yukarıda onun profili yer alıyor. Kendisine ve diğer 3 kişiye teşekkürler edip filmimize geçiyorum. Şimdi filmimiz, düzenli bir hayat yaşayan zengin bir adamımızı ve doğum gününde kardeşinin ona verdiği hediyeyi konu alıyor. Adamımızın kardeşi gelip "Abi bak böyle bi şey var bi arasana kafan dağılsın" deyip bir firmanın kartvizitini veriyor ve adamımız izleyeni yer yer geren, yer yer de "Noluyor lan?" dedirten bir olaylar zincirinin içine düşüyor... Öncelikle 2 saatlik aşırı sürükleyici bir film sizi bekliyor. Şahsen ben filmi sona doğru giderek artan bir merak duygusu ile izledim. Film size sürekli olarak da senaryolar yazdırıp duruyor. Çoğu sahnede "Ha bak şimdi şöyle olacak" diyorsunuz fakat pek öyle olmuyor, bu da sizi filme daha çok bağlıyor. İşin özü, senaryosu kafa yoran, etkileyici bir "David Fincher" filmi izleyeceksiniz. Yorumunuzu yazmayı unutmayın. Hadi tadını çıkarın!

Oyun - The Game

filmine yorum yap!
Alper U.
27 Mart 2024
Çaylak
Ters köşe filmlerin babası denilebilir, sürekli kafanız karışıyor.
mert Y.
29 Şubat 2024
Çaylak
Ters köşe arıyorsanız direk izlemeye koyulun. Film boyunca neler oluyor diye sürekli kafam karıştı.
Muhammet O.
04 Ocak 2024
Çaylak
Bu gerçekten iyiydi adamım hiç böyle bir şey beklemiyordum bu yorumu okuyan kişi ne duruyorsun gidip izle hemen!
Ahmet. G.
05 Ağustos 2023
Çaylak
Film açıkçası bana çok saçma geldi. Hele ki sonu. Belki zamanında iyi bir film olabilir ama şu anki şartlarda iyi olduğunu düşünmüyorum.
Aslı B.
14 Mart 2023
Usta Yorumcu
Yıllar önce izlemiştim. Çok güzel şaşırtıyor. Oyunculuklar mükemmel,kurgu mükemmel, izlemeyen kalmasın.
sekivanc
06 Şubat 2023
Çaylak
1997'de çekilmiş bu filmi şubat 2023'te izleyip artık böyle güzel filmler yok diye üzüldük... Bir yandan da neden bunca zamandır izlemediğimizi sorguladık. Ben de özellikle senaristleri, ardından tüm ekibi tebrik etmek isterdim. Uzun süren film boyunca dikkatim hiç dağılmadı (ki zor odaklanırım) ve sanki olaylar benim başıma geliyormuş gibi hissettim. Öyle ki film bittiğinde yorulmuştum. Böyle bir etkisi de var ama buna kesinlikle değiyor.
Bülent K.
12 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Film eski bir film ama güzel. Şaşırtıcı ve eğlenceli. Çok beğendim.
canan D.
21 Haziran 2022
Zamanına göre değerlendirecek olursam güzel bir film. İsminden bile ters köşe yapacağı ortada. O yüzden çok da şaşırmadım diyebilirim ama sonunu merakla bekledim.
Umur E.
12 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Fight Club'ı izlemeyen birinin eksikliği neyse bu filmi izlemeyen birinin de eksikliği o. Bir film daha fazla nasıl övülebilir bilmiyorum, benim elimden gelen bu.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Usta Yorumcu
Bence döneminin fazla abartılan filmi, yoklukta çok fazla abartıldı.
Daha fazla yorum30
david fincher filmlerithe game filmi konusuthe game filmi izlethe game filmi oyuncularıthe game filmi ımdbthe game filmi yorumlarıoyun filmi konusuoyun filmi oyuncularıoyun filmi izlebeyin yakan filmlerbeyin yakan film önerilerigerilim filmlerietkileyici filmlersean penn filmlerimichael douglas filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.