Musul 2020 tr-TR

Musul (2020)

(Aksiyon - Dram - Savaş)
2020
IMDB
6.4
(15) 4 55 0 5
45
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
1s 41dk
IMDB
6.4
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Kasım 2020

Az önce Netflix'te izleyip bitirdiğim bu filmi taze taze size de tavsiye etmek istedim... Filmimiz, yerle bir olan Irak'ta IŞİD'in peşine düşen ve tabiri caizse 'telsiz kapatıp' ortalıktan kaybolarak adım adım düşmanını indiren bir Özel Harekat'ı ve bu ekibin, savaşın ortasından çekip çıkardığı genç bir polisi konu alıyor. Biz izleyiciler de bu sayede henüz 2 aylık polis olan gencimizin gözünden tüm filme odaklanabiliyoruz. Çünkü ekip her duruma alışıkken genç polisimiz tıpkı bizim gibi şahit olduğu olaylardan çok etkileniyor ve kendimizi onda kolayca bulabiliyoruz. Bu da bizi filmde tutuyor... Hikayesi ve konu aldığı kişiler gerçeğe dayanan bu filmi başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Ne saf bir aksiyon ne de saf bir dram var. Bence her şey dozunda ve olması gerektiği gibi... İzledikten sonra aşağıya yorumunuzu mutlaka bekliyorum. Diğer savaş filmi tavsiyelerim için şuraya göz atabilirsiniz. Hadi tadını çıkarın! 

Musul - Mosul

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
krmzcn
3 yıl önce
Çaylak
Aynen anlattığın gibi güzel bir tavsiye, bizdeki Börü gibi, imdb puanına aldanmayın, izleyin.
Mustafa
29 Mart 2023
Usta Yorumcu
Aksiyon sahneleri oldukça fazla ama çok zorlama ve yavan geldi bana. Boş vakitte zaman ortalama bir film.
abdul K.
11 Şubat 2023
Çaylak
Vaktiniz varsa izlenebilir, gerçekci bi yapım gibi, hikayesi özel olmasa da sahnelerini çok beğendim.
widight
27 Haziran 2021
Sıkı Üye
Börü'ye benzer, güzel bir ortamı var. Sanki siz savaşıyorsunuz. Filme puanım: 8/10
Alpay E.
01 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Konusu güzel olsa da sıkıcı ve vakit kaybı olduğunu düşündüğüm film.
JF.Kennedy17
29 Nisan 2021
Çaylak
Film beni aşırı etkiledi. Aşırı güzel işlenmiş. Beklemediğiniz bir anda beklemediğiniz olaylar gerçekleşebiliyor 8/10 benim puanım ama 9'u bile düşündüm, kesinlikle izleyin.
Hypatia
10 Ocak 2021
Sıkı Üye
Netflix'in başarılı filmlerinden biri. Oyuncular hakkını veriyor, konu sıradan gibi gelebilir ama savaşlar ve yaşananlar asla sıradan değil. İzleyiciyi doyuran farklı ve dozunda bir bakış açısı aktarılmış filmde, beğendiğim bir film oldu.
Eren A.
06 Ocak 2021
Ben filmi çok beğendim. Eğer Orta Doğu'da olan olaylara merakınız varsa ve savaşın gerçek yüzünü sizlere gösterecek, güncel, günümüzden bir film izlemek istiyorsanız çok seveceksiniz. İran ve Irak arasındaki çatışmayı da bir sahnede çok güzel özetliyor. İzlemenizi tavsiye ederim.
akif G.
03 Ocak 2021
Gerçekten iyi filmdi. Sonu da beklenmedik. Yalnız bir sahnede komutan 'çocuğu sakın kızılay'a vermeyin' gibi bir şey söyledi sanırım. O pek hoşuma gitmedi açıkçası.
Tuberkk
27 Aralık 2020
Güzel filmdi. Belki biraz daha uzun olsaydı filmin süresi daha da iyi olurdu.
Miraç I.
25 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Vatansız kalmak ölümden beter... Beni çok etkiledi, özellikle de çocuklar... İlk defa nereyse bir savaşı müslümanların gözünden izleyebildik... Benim açımdan etkileyici bir filmdi.
Daha fazla yorum4
mosul filmi konusumosul konusumosul yorummusul filmi konusumusul konusumusul filmi yorum2020 filmlerinetflix filmleri 2020savaş filmi önerilerien iyi savaş filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.