Mr. Brooks 2007 tr-TR

Mr. Brooks (2007)

(Dram - Suç)
2007
IMDB
7.3
(6) 4 48 0 5
45
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
9.4b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
19 Temmuz 2018
Hemen yukarıda da gördüğünüz gibi bu film tavsiyesini aranızdan "Selen Tok" bana izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkür edip hemen filme geçiyorum. Şimdi, saygın bir iş adamımız var. Fakat bu adamımızın bir de herkesten sakladığı çok gizli bir sırrı var. Adamımız bir seri katil. "E kaan spoiler verdin oldu mu şimdi?" dediğinizi duyar gibiyim fakat spoiler değil. Çünkü asıl konumuz bu değil. Adamımız içindeki öldürme arzusunu susturamadığı bir gecede yine gidip bir cinayet işliyor fakat tam da o sırada yakayı ele veriyor. İşte filmimiz de bundan sonrasını konu alıyor... Film beni 2 saat boyunca kolumdan tutup sonuna kadar sürüklemeyi ve birkaç sürpriz ve detayla da beni gerçekten şaşırtmayı başardı. Bu arada filmimizde 1 tane de +18 sahnemiz var, söyleyeyim de sonra vay efendim olmasın. Temelinde "Öldürme arzusu" yatan, şöyle biraz gerilimli, biraz da vurdulu kırdılı, iyi ve uzun bir "Kevin Costner" filmi izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Mr. Brooks - Mr. Brooks

filmine yorum yap!
Bedia
21 Nisan 2022
Sıkı Üye
Kevin Costner ah! Adam çok karizmatik. Bir insan bir seri katili bu kadar tatlı yapabilir mi? Film çok güzel, akıl oyunları vs. İzleyin bence, birkaç +18 sahne var onun dışında aile ile izlenir o sıra sohbet açarsınız o malum sahne sadece 20 saniye falan. Şimdiden iyi seyirler.
Serkan B.
15 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Filmi izlenir yapan başı veya ortası değil asıl sonu. Çok da uzun olmayan süresi ve usta oyuncularla keyifle izlenebilir.
BULENT P.
03 Ekim 2021
Saçma sapan bir film, psikolojinizi bozar. Tavsiye etmiyorum.
selahattin ü.
05 Eylül 2020
Çaylak
Beğendim. Bazı eksiklikler olsa da izlenir. Bu filmi nasıl atlamışım. Teşekkürler kaan.
Miraç I.
19 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Konusu gayet başarılı, izlerken sıkılmayacağınız polisiye gerilim filmi.. Bi de artısı olarak Demi Moore var, daha ne olsun :)
Berkay S.
29 Şubat 2020
Sıkı Üye
Eskiler bilir, yenilerin gözü yaşlı... Mutlaka izleyin derim.
2007 mr. brooksmr. brooks filmimr. brooks filmi konusufilm önerilerifilm tavsiyelerigerilim filmlerikevin costner filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.