Çılgınlar Sınıfı 2006 tr-TR

Çılgınlar Sınıfı (2006)

(Komedi - Gençlik)
2006
IMDB
6.4
11
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 33dk
IMDB
6.4
BU FİLM
3.1b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Ekim 2023

Aranızdan Ece, Dilara Yazar ve şu dostumuzun tavsiye olarak gönderdiği bu çılgın gençlik filmi, lise sondaki bir gencin yaşadıklarını konu alıyor. Genç adamımız başvurduğu tüm üniversitelerden de 'red' cevabı alınca, e bir de aile ve topluluk baskısı altında kalınca kolları sıvıyor ve arkadaşlarını da yanına alarak boyundan büyük işlere girişiyor... İşte filmimiz de bu süreci çok eğlenceli bir şekilde işliyor... Bu tür gençlik filmlerinde Oscar'lık konu ve oyunculuklar beklememek gerek, bunu söylememe gerek yok. Fakat bu film, beni birkaç kez güldürmeyi ve bana şöyle keyifli bir 1 buçuk saat geçirtmeyi başardı. Eğlenceli, yer yer komik bir gençlik filmi bu. Alın çerezinizi ve arkadaşlarınızı da yanınıza ve 'Yok artık!' diyerek izleyip, eğlenin derim bu filmi... Yorumunuzu da aşağıya bırakmayı unutmayın tabi... Hadi tadını çıkarın! 

Çılgınlar Sınıfı - Accepted

filmine yorum yap!
Mahmut K.
25 Nisan 2024
Çaylak
Benim açımdan oldukça eğlenceli, keyifli bir gençlik filmidir kendileri. Kafanızı boşaltmak ve eğlenmek için birebirdir.
Albert K.
10 Ekim 2023
Sıkı Üye
The Girl Next Door filmine benzettim fakat kalite olarak onun biraz altında kalmış. Yaşınız 20'den küçükse muhtemelen bu filmden daha fazla zevk alırsınız ama büyükseniz muhtemelen bazı kısımlarının fazla zorlama olduğunu göreceksiniz. Buna rağmen eğitim sistemine yönelik verdiği mesajlar ve çerezlik oluşundan dolayı idare eder.
Cahil S.
10 Ekim 2023
Çaylak
Tekrar tekrar izlediğim bir film. Bugünde tekrar izleyip tavsiye olarak göndermiştim, burada yayınlanınca da sevindim. Harika pozitif bir havası var filmin. Film bitince de yüzünüzde bir tebessüm oluşuyor.
accepted film konusuaccepted film yorumgençlik filmigençlik filmlerigençlik filmi önerilerilise filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.