Cinayet Gecesi 2007 tr-TR

Cinayet Gecesi (2007)

(Dram - Gizem)
2007
IMDB
7.2
(10) 4 75 0 5
74
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
20 Şubat 2018
Filmimiz, kendisini aldattığını öğrendikten sonra karısını silahla vuran zengin, akıllı bir mühendisi ve bu davada onun suçluluğunu göstermek için mücadele veren kariyeri parlak bir avukatı konu alıyor. Film, konuya çok farklı bir yerden giriyor. Adamın katil olduğunu biliyoruz, çünkü filmin en başında film bize bunu gösteriyor, fakat ya kanıt? Sonuçta kanıt yoksa, suç da yok demektir. İşte filmde de bunun mücadelesi veriliyor. Baştan uyarayım ağır ilerleyen bir film izleyeceksiniz. Fakat akıl oyunları dolu senaryosu ile insanı sonuna kadar peşinden sürüklemeyi de başarıyor. Hadi tadını çıkarın!

Cinayet Gecesi - Fracture

filmine yorum yap!
Nur C.
14 Eylül 2023
Filmin sonunda Ted'in kaybettiğini düşünenler yüzündeki kurnaz gülümsemeyi fark etmediler zannedersem...
SPOILER [GÖSTER]
Hacer Ö.
27 Kasım 2022
Sıkı Üye
Bir filmde Anthony Hopkins varsa o filmin kötü olması pek olası değildir... Çok etkileyiciydi. Bir insanın bu kadar zeki olması filmi aşırı derecede sürükleyici kılıyor. Film, listenizde olmazsa olmaz filmler arasında yer almalı.. İyi seyirler.
Dark 33
04 Nisan 2022
Çaylak
Cidden çok sıkı bir film. Oyunculuklar efsane. Asla pişman olmazsınız.
Helinn
21 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Zekice hazırlanmış kurgusu ve oyuncu kadrosuna bayıldım. Filmde başka oyuncular oynamış olsaydı bende aynı etkiyi yaratacağını düşünmüyorum. Oldukça akıcı ilerliyor, izlerken hiç sıkılmadım kesinlikle tavsiye ederim.
Hayri S.
21 Mart 2021
Sıkı Üye
Güzel bir film. Başta yavaş ilerliyor ancak Anthony Hopkins oyunculuğu gerçekten filmi kurtarmış. İzlenmeli.
Gökhan Özkol
15 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Film çok güzel ama kendini vuran adamın olayı geçiştirildi gibi geldi bana. Çok daha güzel polisiye filmler var ama bu da izlenir kötü değil bence.
SPOILER [GÖSTER]
Puffytos
23 Kasım 2019
Çaylak
Anthony Hopkins varsa bi filmde şüphesiz izlenir o film.. İzlemekle geç bile kalmışım. Çok beğendim. Kesinlikle izleyin derim.
Aytek S.
12 Ocak 2019
Usta Yorumcu
daha önce izlemiştim burada olmayı hak eden bir film.
Ece T.
24 Eylül 2018
Anthony Hopkins karizması, ağırlığı zekası ile sonunu merak ettiren, sonunda kıskıs bıyık altından güldüğünüz tavsiyeye teşekkür edip memnun kalacağımız bir film.
Caner M.
21 Şubat 2018
Sıkı Üye
Akıcı ve gizem dolu bir film ancak filmi izlerken beyin fırtınası yapmayı seviyorsanız, olayı en başta çözmeniz mümkün. Polisiye severler için kaçırılmaması gereken bir film olduğuna şüphe yok.
Daha fazla yorum0
fracture 2007 filmi konusucinayet gecesi filmi konusufilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.