Çizgi Ötesi 2017 tr-TR

Çizgi Ötesi (2017)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2017
IMDB
5.3
(18) 4 105 0 5
90
15
İZLEDİM
SONRA İZLE
18 Yorum
IMDB
5.3
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
10 Mart 2018
Bu filmi burada size tavsiye etmeli miyim epey düşündüm ve sonra bir taraf ağır bastı, sonuç olarak işte burada size bu filmi tavsiye ediyorum. Şimdi filmimiz, "ölüm" deneyimini yaşamak isteyen bir grup tıp öğrencisinin yaşadıklarını konu alıyor. Öğrencilerimiz kendilerince bir deney yapıyor ve sonrasında işler pek de tahmin ettikleri gibi gitmiyor... Yukarıda da gördüğünüz gibi bu filmi aranızdan biri izlemem için bana gönderdi. Her ne kadar basit, çerezlik bulduğum kısımları olsa da, filmdeki fikir ve orijinal sahne geçişleri beni yakalamayı başardı şimdi yiğidi öldürüp hakkını yemeyeyim. Üstelik tüm bu olayların yanında bir de gerildim. Vallahi de gerildim. Bu güzel fikir daha iyi işlenebilir miydi? Kesinlike. Fakat bu haliyle de kötü mü? Değil. Imdb puanına takılmayın ve bir gecenizi bu filme ayırın. E hadi tadını çıkarın!

Çizgi Ötesi - Flatliners

filmine yorum yap!
Alperen
12 Mart 2024
Usta Yorumcu
2 yarısı birbirinden çok farklı bir film. Gerilim sahnelerinde ucuza kaçarak sadece JumpScare kullanmaları ise çok can sıkıcı ve ucuz bir yöntem olmuş. Aşağıdaki çoğu arkadaş gibi ben de konunun yeterince iyi işlenemediğini düşünüyorum kesinlikle daha iyisi olabilirdi. Çok boş vaktiniz varsa fazla beklentiye girmeden izleyebileceğiniz filmlerden biri.
EBU ALENDER
15 Aralık 2023
Çaylak
Konusu itibari ile merak uyandırarak izlemeye başladım, beni yakaladı ve hoşuma gitti güzeldi.
mihri
03 Kasım 2023
Çaylak
Sanırım beğendiğim yanı insanın vicdanının sesini ön plana çıkarmaları oldu... İnsan kendini affedemezse ilerleyemez.
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
İlk çıktığı zamanlar izlemiştim, Kaan'a katılıyorum daha iyi işlenebilirdi ama bu, filmin kötü olduğu anlamına gelmez. Farklı bir konu ve güzel gidiyor gerçekte denense ne olurdu acaba diye düşünmekten kendimi alamamıştım..
DERYA B.
01 Haziran 2022
Çaylak
Hastaneli gerilim filmlerini beğenenlerdenseniz bu film de tam sizlik :)
ayizim
31 Ocak 2022
Çaylak
Değişik, sıra dışı bir konusu var, dini anlamda bakılmaz ise bence seyredilebilir bir yapım.
Ufuk G
11 Aralık 2021
Konu bakımından farklı ve güzel bir filmdi, ben beğendim sıkıcı değildi.
Mel
14 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
İlk yarısı gayet akıcıydı, 1. saati geçtikten sonra ara ara jump scare olması filmi biraz kalitesizleştirmiş. Genel olarak insanların hatalarıyla yüzleşmesi, "kariyer odaklılıktan çıkıp insan gibi yaşamalı" vurgusu iyiydi.
Serkan B.
08 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Etkileyici bir konu, oyunculuklar çok iyi, baştan sona izlettiriyor. Tıp literatürüne takılmazsanız keyifle sonunu getirirsiniz. İyi seyirler.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Çok farklı bir konu bence ve çok güzel işlenmiş. Imdb puanı olayını bir türlü anlayamıyorum, oraya takılmayın.
Daha fazla yorum8
flatliners 2017çizgi ötesi filmi 2017flatliners filmi konusuflatliners filmi izleflatliners filmi oyuncularınina dobrev filmleri2017 filmleri2017 film önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleribeyin yakan filmlerbilim kurgu filmleribilim kurgu film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.