Katili Yakalamak 2023 tr-TR

Katili Yakalamak (2023)

(Suç - Polisiye)
2023
IMDB
6.6
10
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
1s 59dk
IMDB
6.6
BU FİLM
6.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
06 Şubat 2024

Başrolümüz için "Shailene Woodley senin bu filmde ne işin var..." diyerek izlemeye başladığım bu film beni şaşırtmayı başardı... Filmimiz; havai fişeklerin patladığı bir gecede, birbirine yakın zamanlarla birçok kişinin keskin nişancı kurşunuyla ölmesini ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Ülke bu seri cinayetler ile çalkalanırken genç bir polis de kendini birden tüm kamuoyunun konuştuğu bu suç zincirinin ortasında buluveriyor. İşte film de o andan sonra yaşananları yer yer hareketli, yer yer de dram yönü ile bize sunuyor... Başta da söylediğim gibi film, beklediğimden 1 tık daha iyi çıkmayı başardı. Özellikle benim gibi, "polisiye" türündeki yapımları sevenler için yeni ve ortalamanın 1 tık üzerinde bir şeyler arayanlar bence bu filme bir şans verebilir. Yorumunuzu da aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Katili Yakalamak - To Catch a Killer

filmine yorum yap!
Nihat Ü.
28 Mart 2024
Sıkı Üye
Hikayesi olan bir polisiyeydi beni sardı. Bu kız da yaşlanmayanlardan çok ilginç :)
Saliha E.
01 Mart 2024
Sıkı Üye
Klasik bir polisiye fakat altında verdiği anlam daha farklı. Ben beğendim açıkçası imdb puanı yerinde olmuş.
411
17 Şubat 2024
Sıkı Üye
Orta seviye denilebilecek bir polisiye filmi. Bir Criminal Minds bölümü gibi de diyebiliriz. Filmin yapımı sırasında FBI'da görev yapmış birine danışmamışlar mı acaba diye düşünmenize sebep olacak absürtlükler mevcut. Boş zamanda izlenilebilir. 4/10
Mehmet C.
08 Şubat 2024
Sıkı Üye
Ben bu kızın oyunculuğunu beğeniyorum çoğunluğun aksine. Bu filmde de ürkek, çaylak bir polisi gayet iyi oynamış. Bazı yerleri biraz aceleye gelmiş gibi geldi ama genel olarak tatmin etti diyebilirim.
Aslı B.
06 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Polisiye filmleri severim ama bu filmi bir kaç gün önce izledim ve beni pek sarmadı. Sonunu zor getirdim, türünün kötü bir örneği bana göre maalesef.
to catch a killer konusuto catch a killer film konusuto catch a killer film yorumkatili yakalamak filmpolisiye filmpolisiye filmlersuç filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.