Clouds 2020 tr-TR

Clouds (2020)

(Dram - Gençlik)
2020
IMDB
7.4
(12) 4 69 0 5
IMDB
7.4
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
04 Şubat 2021

Bu filmi aranızdan "İlayda Yılmaz", "Merve Akbulut" ve "Aleyna Yıldırım" izlemem için göndermişler. Fakat ilk gönderen Dilay olduğu için profilini yukarıya bırakıyor, ve bu 4 üyemize de teşekkürler ediyorum. Filmimiz, nadir görülen kemik kanseri teşhisi konulan bir gencin yaşadıklarını konu alıyor. Gencimiz bu zorlu süreçte hem bu hastalıkla mücadele etmeye çalışırken hem de başkalarına ilham olmaya çalışıyor ve içinde bolca hüzün, biraz aşk ve müzik olan bir film böylece başlamış oluyor... Film dedim ama izleyeceğiniz bu yapım gerçek olaylara dayanıyor. Bu da yer yer izleyenin gözlerini doldurmaya yetiyor. Oyunculuklardan beklentim epey düşüktü fakat başroldeki 3 genç oyuncuyu da başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Modunda olmayanlar için gerçek, iyi bir film bu. Fakat biraz hüzün havanızdaysanız bu film gözlerinizden birkaç damla yaş düşürebilir... Çok sevdiğim şu tavsiyeme de mutlaka göz atın derim. Yorumunuzu da aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Clouds - Clouds

filmine yorum yap!
E.N.A.
22 Mart 2022
Usta Yorumcu
Filmin yaşanılmış bir hikayeyi ele alması nedeniyle aynı temalı filmlerle karşılaştırmayı doğru bulmadım. Tavsiye ederim.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Ağlatmadı ama gerçek hikaye olması üzücüydü, izlenebilir fena değil.
leyla A.
06 Kasım 2021
Çaylak
Gerçek bir hayat hikayesine dayandığı için filmin vermek istediği mesaj anlamlı. Eleştiri bazında ortalama bi film.
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
TikTok'ta herkesi ağlatan film diye popülerleştiği için izlemek istemiştim. 1-2 damla gözyaşı dışında bence boş.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Normalde duygusal filmleri pek sevmem ama bunda nedense hüngür hüngür ağladım. Beni çok etkiledi. Daha önce izlemiştim şimdi tekrar izleyeceğim :')
Mel
26 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Beni ağlatmadı, gerçek hikaye olması üzücü. Ne olursa olsun hayalinden vazgeçmeyişi, ilham vericiydi.
Sude G.
23 Nisan 2021
Harikaydı.. Sizi ağlatabilir, yanınızda peçete bulundurmayı unutmayın :)
Tuanna C.
20 Nisan 2021
Sıkı Üye
Ben bu filmi izleyip burada nasıl yorum yapmam.. Hayatımda izlediğim en anlamlı, en duygusal, en hoş filmlerden biriydi. Aşağıdaki arkadaş hiç ağlamamış ama benim gözlerim şişti ağlamaktan.. Yani kişiden kişiye değişir tabi ama kesinlikle izlemeniz gereken bir film. Konusu sıradan ama gerçekten çoook güzel :'')
Elif K.
07 Mart 2021
Filmi izleyeceklere tavsiyem beklentinizi çok yükseltmeyin ben şahsen hiç ağlamadım, sıradan bi olay günümüzde çoğu kişinin yaşadığı bizlerin sadece haberlerde gördüğü olaylardan birinin iç yüzü gibi. Tek güzel yanı gerçek hikaye olması, bence saatlerce ağlatmıyor ama anlık ağlamalar olabilir.
sıla ö.
16 Şubat 2021
Sıkı Üye
Hep; ağlatan film izlemeyeceğim diyorum ama hep de izliyorum ve ağla ağla helak oluyorum. Çok güzeldi, müzikler de çok güzeldi, her şeyin gerçek olması da çok güzeldi. Kaan bey 1 damla demiş ama ben şarkıda bile ağladım bende mi sorun bilemedim :(
Daha fazla yorum2
clouds filmi konusuclouds filmi oyuncularıclouds filmi gerçek hikayesiağlatan film önerilericlouds filmi gerçek miclouds filmi gerçek mi2020 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.