Müslüm 2018 tr-TR

Müslüm (2018)

(Dram)
2018
IMDB
8.6
(21) 4 260 0 5
243
17
İZLEDİM
SONRA İZLE
21 Yorum
IMDB
8.6
BU FİLM
9.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
04 Kasım 2018
Size burada altında "Türk" imzası olan filmleri tavsiye etmeye bayılıyorum. İşte "Müslüm" de gururlanarak tavsiye etmek istediğim o filmlerden biriydi ve yüzümü hiç de kara çıkartmadı... Bildiğiniz üzre filmimiz, arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayatını konu alıyor. Fakat öyle yüzeysel değinmiyor. Müslüm Baba'nın çocukluğundan hayata veda ettiği zamana kadar şöyle bir zaman yolculuğuna çıkarıyor film bizi. Böylece yer yer hüzne boğan, yer yer düşündüren ve yer yer de gülümseten bir hayata konuk oluyoruz 2 saat boyunca... Filmin renkleri, dönemin atmosferi ve özellikle Timuçin Esen'in oyunculuğuna bayıldım. Böyle filmler hep gelmeli diyor ve size bu filmi göğsümü gere gere tavsiye ediyorum. Malumunuz pek "iyi" film çıkaramıyoruz. Fakat "Bizden iyi film çıkmıyor ya..." diye isyan etmek yerine yapılan böyle iyi filmlere giderek, onları eşe dosta tavsiye ederek ve alkışlayarak destekleyebiliriz. Acılarla dolu bir hayatı izleyeceksiniz. E hadi tadını çıkarın!

Müslüm - Müslüm

filmine yorum yap!
Gökmen D.
15 Ekim 2023
Sıkı Üye
Zor, çok zor bir hayat. Bir çocuğun, bir gencin, bir insanın zor ayakta kalabileceği bir hayat hikayesi. Müslüm Gürses'i daha iyi tanımak isteyenlere tavsiye ederim.
Aslı B.
20 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Güzeldi, duygulandım, ağladım. İzlerken sıkmayan, çabuk ilerleyen bir filmdi, tavsiye ederim.
Bülent K.
30 Kasım 2022
Usta Yorumcu
Öyle ahım şahım sözcüklerle anlatılacak bir film değil ama ortalama düzeyde, Müslüm Gürses'in hayatını merak edenler izleyebilir.
Hacer Ö.
27 Kasım 2022
Sıkı Üye
Etkisinden çıkamadığım, üzücü bir hayat hikayesi filmiydi. İlk çıktığında sinemada izlemiştim. Arabesk müzik dinlemem, Türk filmi izlemem ve duygusal biri de asla değilim ama filmi izledikten sonra Müslüm Baba sen neler yaşamışsın dedim ve kanım dondu... Yüreğiniz kaldırırsa izleyin derim. "Sanatçıların filmi yapılmasın, herkesin kendince acıları var" gibi yorum yapmak için yapanlara da illet oluyorum... İyi seyirler.
Ayhan B.
04 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Kötü bir Türk sineması örneği. Her sanatçının filmini yapmayı bırakalım artık. Ahmet Kaya, Müslüm Gürses, Bergen falan herkesin hayatında illaki bi acı vardır zaten.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Baya güzel ama çok da dokunaklı bir filmdi. Müslüm baba neler yaşamış diyor insan.
Sedef K.
10 Aralık 2021
Çaylak
Türk sanatçılarının hayat hikayeleri beni her zaman etkilemiştir. Müslüm baba candır gerisi heyecandır ne denilir ki başka... mükemmel bir film.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Ne trajik bir hayat. Kesinlikle içiniz parçalanacak, hayatın acımasızlığına bir kez daha en ağır küfürleri edeceksiniz.
mürüvvet D.
15 Eylül 2021
Beni ağlatmayı başardı.. İzlenilesi bir film.. Müslüm Gürses'e bakış açımı değiştirdi.
Yağız Şimşek
01 Haziran 2021
Sıkı Üye
2 saat boyunca sıkılmadan izleyebilirsiniz. Onun dışında normal bir hayat hikayesi filmi. Imdb'si abartılmış bir film bana göre 7.5 uygundu.
Daha fazla yorum11
müslüm filmimüslüm filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesidram filmleritürk filmleriyerli filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.