Cruella 2021 tr-TR

Cruella (2021)

(Komedi - Suç)
2021
IMDB
7.4
(28) 4 124 0 5
120
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
28 Yorum
2s 14dk
IMDB
7.4
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
31 Mayıs 2021

Bu filmi aranızdan Ercan ve "Aşkın Küçükşehir" izlemem için göndermiş. İlk gönderenin profilini sabitliyor ve kendilerine teşekkürler ediyorum... Filmimiz, çoğumuzun farklı formatlardaki hikayesini bildiğimiz Cruella karakterini işliyor. 1970'li yıllardayız. Estella isminde modaya aşık bir genç kızımız var. Fakat gelişen bir takım olaylar bu genç kızı çok farklı bir karaktere doğru evrimleştiriyor ve işte biz de bu yer yer eğlenceli olan sürece konuk oluyoruz... Öncelikle Disney bu tür karakterleri hikayeleştirme konusunda gerçekten başarılı. Film, bir yandan eğlendirse de karanlık, kasvetli bir tarafı da var. Hatta ben tam da bu yüzden filmden bir tık Joker tadı aldım... Bunun yanında filmin sinematografisi de çok iyi. Oyuncuları, sahne geçişleri, dönem eşyaları ve tercih edilen müzikler gibi pek çok şey beklentimin üzerinde çıktı. "Unutulmaz" bir şey izlemeyeceksiniz tabi fakat temel aldığı hikayeyi iyi işleyen, şöyle hafta sonu izlemelik bir film arıyorsanız bir bakın derim. Hadi tadını çıkarın! 

Cruella - Cruella

filmine yorum yap!
Ali K.
16 Ocak 2024
Çok güzel ve başarılı bir film. Mutlaka izleyin derim.
Ayfer Y.
06 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Merak ettiğim ve ertelediğim bi filmdi. Üst üste izlediğim gerilim filmlerinden sonra bomba gibi geldi. Acayip keyif aldım ve Disney'in bu tarz filmlerine bayılıyorum...
Alperen
17 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Tam da ciddi ve yorucu filmlerden bunaldığım bir dönemde ilaç gibi geldi. Gerçekten çok eğlenceli ve sürükleyici bir yapım olmuş. Emma Stone da role aşırı yakışmış ki hayran kalmamak elde değil. Daha ne diyebilirim ki kesinlikle izleyin...
Sema B.
12 Şubat 2023
Çaylak
Sosyal medyada sürekli gördüğüm için izlememekte çok direnmiştim, boşuna bu kadar beklemişim, film gerçekten mükemmeldi.
Dilara Ö.
27 Ocak 2023
Düşük beklentiyle izleyip bayıldığım bir filmdi. Komedi suç türünde izlenilebilecek en güzel film olabilir. Mutlaka izleyin, izletin!
Gizem O.
27 Kasım 2022
Sıkı Üye
Filmin atmosferi, efektler, oyunculuklar hatta replikler bile güzeldi. İzlenmeyi hak ediyor.
Tuna K.
28 Ağustos 2022
Düşük beklentiyle izleyip çok beğendiğim bir yapım oldu. Emma Stone'dan iyi Harley Quinn olurmuş. Tekniğini, senaryosunu veya oyunculuklarını geç müthiş bir kostüm şöleni olan harika bir film.
Genel İzleyici
04 Ağustos 2022
Çaylak
İzlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Yeri geldiğinde ters köşe de yapıyor.
Arin B.
16 Temmuz 2022
Ben baya sevdim başarılı bi filmdi. Yeri geldi heyecanlandırdı, üzdü, eğlendirdi ve de şaşırttı. İzleyin bence.
ece K.
06 Temmuz 2022
Çaylak
Filmin konusunu çok beğendim. Bence kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.
Daha fazla yorum18
cruella konusucruella filmi konusucruella filmi yorumcruella yorumlarıdisney filmleri2021 filmleri2021 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.