The Banker 2020 tr-TR

The Banker (2020)

(Dram - Politik - Biyografi)
2020
IMDB
7
(4) 5 24 0 5
24
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
06 Haziran 2020

Bu filmi aranızdan "Aşkın Küçükşehir" izlemem için tavsiye olarak göndermiş. Teşekkürler ediyor ve hemen konumuza geçiyorum. Filmimiz, "Ben de Netflix'e rakip olucam!" diyerek ortaya çıkan platform Apple TV+'ın kendi çektiği ilk filmlerinden biri. Hem böyle olması, hem de konunun gerçek hayattan uyarlama olması beni film için oldukça heyecanlandırmıştı ve beklentim de karşılık buldu... Filmimiz, 1960'lı yıllarda Amerika'da emlak işinden bankacılık sektörüne geçip dikkatleri üzerine çeken 2 siyahi girişimciyi konu alıyor. Tabi yıl henüz "Sen siyahsın buradan su içemezsin, bak senin musluğun orda!" kıvamında olduğu için, adamlarımız da pek çok engel ile karşılaşıyorlar. Siyahilerin kredi çekemediği ve dolayısıyla iş kurup, ev alamadığı yıllarda yaşananları konu alan 2 saatlik bir film izleyeceksiniz... Bu yapımdan nefis film "Green Book" tadı aldım diyebilirim. Oyunculuklar güzel, hikaye akıyor ve biraz da "girişimci" ruhluysanız sizi yakalamayı başarıyor. Büyük çapta akıllardan çıkmayan bir etkileyiciliği yok, fakat başarılı bir yapım. Bu yüzden de "Etkilesin" değil, "Hafta Sonu Tadında" kategorimde size tavsiye etmek daha doğru olacak diye düşündüm. "Irkçılık" konulu diğer tavsiyelere de şuradan göz atabilirsiniz. İzledikten sonra yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

The Banker - The Banker

filmine yorum yap!
KAAN T.
12 Mayıs 2021
Bayıldım harika bir tavsiyeydi. Teşekkürler dostum.
Ahmet A.
29 Haziran 2020
Konusu diğer ırkçılık filmlerinden farklı olmuş hoşuma gitti. Sıkılmadan izleyebileceğiniz keyifli bir film.
katilcivciv
07 Haziran 2020
Sıkı Üye
Filmde çok fazla bankacılıkla ilgili teknik şeyler konuşuldu, çok içine çekilemedim ama güzel bir film. Önemli bir konuyu aktarmışlar.
Aşkın K.
06 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Siyahilerin özgürlüğünü sözde kazanmaya başladığı yıllar. Daha soft bir ırkçılık işlense de ne gibi zorluklarla karşılaştıklarını anlatan gerçek bir hikâye. Amerika'da şu an yaşananlarla denk gelmesi manidar olmuş. Bir başyapıt değil ama oyunculuklar ve hikaye beklentinin çok üstünde.
the banker konusuthe banker hikayesithe banker yorumthe banker filmi konusuırkçılık filmleriırkçılık konulu filmleryaşanmış filmler2020 film önerisiapple tv+ filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.