Yeşil Rehber 2018 tr-TR

Yeşil Rehber (2018)

(Dram - Komedi)
2018
IMDB
8.3
(37) 4 198 0 5
197
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
37 Yorum
2s 10dk
IMDB
8.3
BU FİLM
29b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
20 Ocak 2019

Bu şahane film tavsiyesini aranızdan "Serdar Yurttaş" izlemem için bana göndermiş. Bu filmi keşfetmemi sağladığı için kendisine tekrar tekrar teşekkürler ediyorum. Hemen söyleyeyim; Konu aldığı kişi ve olayları gerçek hayata dayanan bir film izleyeceksiniz. Filmimiz, 60'lı yıllarda "Sen siyahsın, bu tuvalet beyazlar için!" gibi ırkçı söylemlerin bolca kullanıldığı zamanlarda geçiyor. İş arayan adamımız, kendisine turnesi için eşlik edecek bir şoför arayan siyahi bir piyanist ile karşılaşıyor ve bu ikili, insanı hem gülümsetip hem de hüzne boğan bir yolculuğa çıkıyorlar. Bu yolculuk sırasında yaşadıkları olaylar ise bu ikilinin bazı şeyleri açık ve net bir şekilde görmesine neden oluyor... Irkçılığı anlatan pek çok film izledim, fakat hiçbiri bu filmdeki kadar gülümseterek sarsmamıştı beni. Gerçekten bazı sahnelerde yüzümde koca bir gülümseme varken yutkundum. Ayrıca Yüzüklerin Efendisi serisinde "Aragorn" olarak izlediğimiz Viggo Mortensen'in sergilediği müthiş oyunculuğa da değinmeden geçemeyeceğim. Hem gülümseyip hem hüzne boğulacağınız, gerçek hayata dayanan etkileyici bir yol filmi izleyeceksiniz. 2 saatinizi bu film için harcayın derim. Hadi tadını çıkarın!

Yeşil Rehber - Green Book

filmine yorum yap!
Aslı B.
22 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Sonunda ağladım. Gerçek olaylara dayanması beni daha da çok üzdü. Mahershala Ali rolünü çok güzel oynamış. Kendimi onların yerine koydum, bu bir insanlık ayıbı. Bu türü pek sevmem ama filmi beğendim. İyilik, dostluk kazanacak buna inanıyorum.
Albert K.
15 Kasım 2023
Sıkı Üye
Filmi beğenen kişi sayısına baktıktan sonra muhtemelen yorumlara bakmaya ihtiyaç duymazsınız ama eğer bakacak olursanız; kesinlikle izleyin derim.
Alperen
10 Kasım 2023
Usta Yorumcu
İzlerken her duyguyu yaşayabileceğiniz çok kaliteli bir film. Kendine özgü iyi bir mizah anlayışı ve kurgusu var. Gerçek olaylara dayanıyor olması ve özellikle Lotr üçlemesinden tanıdığımız Aragorn abimizin mükemmel performansı filmi çok daha etkileyici kılmış.
TTersyakılan S.
12 Ekim 2023
Bir replikle anlatırsak; Dr. diyor ki "Beyaz değilsem, siyah değilsem, güçlü bir erkek değilsem, söylesene ben neyim Tony?"... Tavsiyemdir.
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Ailem izliyordu, genelde tek film izlerim başlangıçta bir bakayım sonra giderim demiştim ve sonuna kadar izledim... Gerçekten çok tatlı bir film, izlemezseniz pişman olursunuz.
widight
10 Ağustos 2022
Sıkı Üye
O dönemde yaşanan ırkçılığı sonuna kadar gösteren bir film, kesinlikle izlenir. Akılda kalıcı.
Helinn
13 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Muh-te-şem... Döneme ait yapılan ırkçılığı boğucu ve sıkıcı bir şekilde değil de akıllıca detaylarla izleyiciye sunan güzel bi yapımdı.
Mustafa
06 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Film boyunca yer yer sinirlenip yer yer de duygulanıyorsunuz. Başroldeki iki karakterimizin de gelişimi çok iyi anlatılmıış. Döneme ait giysiler arabalar mekan seçimleri muhteşemdi. Kült filmler arasına girecek bu filmi keşke sinemada izleseymişim. Tek atış hakkı olanlar hiç düşünmeden açıp izlesinler.
Gizem O.
27 Nisan 2022
Sıkı Üye
İzlerken sıkılmadığım nadir filmlerden. Film akıp gidiyor, zamanı fark etmiyorsunuz bile.
Müjde Ç.
18 Nisan 2022
İzlemek için geç kaldığım, oyuncularına sarılmak istediğim, böyle bir şeyin gerçek olabileceğine inanamadığım harika ötesi bir filmdi! Karşıma epeydir çıkıyordu ve ben, önüne başka film ve diziler koyup erteliyordum şapşal mıyım neyim.. Sevgiyle güzelleşir her şey ve bir insanın kendini bir yere ait hissetmesiyle...❤️❤️❤️
Daha fazla yorum27
green book filmigreen book filmi konusuyeşil rehber filmiyeşil rehber 20182018 filmleriviggo mortensen filmlerifilm önerilerietkileyici filmlerdram filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.