Uyanışlar 1990 tr-TR

Uyanışlar (1990)

(Dram)
1990
IMDB
7.8
16
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
2s
IMDB
7.8
BU FİLM
3.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
21 Ağustos 2023

Yıllardır 4 veya 5 kez izlediğim ve çok da sevdiğim bu filmi 'çok bilindiği' gerekçesiyle burada tavsiye olarak yayınlamaktan çekiniyordum. Fakat yaptığım küçük çaplı anketlerde gördüm ki, büyük bir çoğunluk bu filmden bir haber. Bu yüzden gelin bu nefis filme yakından bakalım; Gerçek kişi ve olayları konu alan filmimiz, insan ilişkileri zayıf, asosyal ve çiçeği burnunda taze bir doktorun, personel yetersizliği nedeniyle kabul edildiği bir hastanede yaşananları konu alıyor. Adamımız, uzun yıllardır bir hayalet gibi dolaşan hastalara odaklanıyor ve bir tedavi bulmak için gecesini gündüzüne katıyor. İşte biz de bu sürece şahit oluyoruz... Öncelikle söylemek istiyorum ki; De Niro'nun en sevdiğim oyunculuğu bu filmde.. Doktorluğun, meslek aşkının ve çabalamanın en iyi şekilde gösterildiği bu filmin atmosferi, izleyeni 90'lı yıllara ışınlamayı başarıyor. Eğer hala bu filmi izlememiş olanlardan biriyseniz, mutlaka en yakın zamanda, sakin kafayla bu filmi izleyin derim. Yok eğer zaten izlediyseniz de yorumlarda buluşalım... Hadi tadını çıkarın!

Uyanışlar - Awakenings

filmine yorum yap!
Alperen
19 Mart 2024
Usta Yorumcu
Her şeyiyle birlikte resmen bayıldım bu filme. Özellikle oyunculuklar şapka çıkartılacak seviyedeydi. Çok farklı duygular uyandırdı bende, belki de gerçek olaylara dayanıyor olmasından kaynaklı daha da çok etkilendim. Uzun lafın kısası biraz yavaş ilerliyor ama buna takılmayın ve kesinlikle izleyin derim.
kadir E.
10 Eylül 2023
Şimdiye kadar nasıl izlemişim ona üzülüyorum. Gerçekten başyapıt..
Mehmet C.
05 Eylül 2023
Sıkı Üye
Yıllardır aklımdan çıkmayan iyi filmlerden biri. Şimdi görünce yorum yapmadan geçemedim. İzleyin.
Berk Ö.
01 Eylül 2023
Sıkı Üye
De Niro'nun oyunculuğuna bakar mısınız... gel de alkışlama bu adamı.
Kaan A.
27 Ağustos 2023
Sıkı Üye
İlham vericiydi. Bu tarz filmler için geniş bir repertuvar bulunduğundan monoton gelebilir ama filmin çekildiği yılı göz önüne alırsak bu kült filmin işleyiş tarzına şaşırmamak gerek.
Cahil S.
25 Ağustos 2023
Çaylak
Ben çok beğenemedim. Senaryo bir süre sonra monotona bağlıyor ve sıkıyor.
awakenings film konusuawakenings konusuawakenings filmiuyanışlar filmi konusuuyanışlar filmi yorumdoktor filmleritıp filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.