Dalga 2015 tr-TR

Dalga (2015)

(Gerilim - Dram)
2015
IMDB
6.7
(13) 4 51 0 5
49
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
13 Aralık 2017

Sizi bir an bile olsun sıkmayacak nefis bir film getirdim size.. Filmimiz, hani şu nefis fotoğraflarını sağda solda görüp "Vay anasını" çektiğimiz fiyortları ile ünlü cennet, Norveç'in Geiranger şehrinde geçiyor. "Ha ben hiç rast gelmedim" diyeniniz de varsa hemen şimdi "Norveç fiyort" şeklinde google'layıp görsellere şöyle bir göz atabilir.. İşte bu fiyortlarımızda büyük bir çökme meydana geliyor. Fakat nasıl bir çökme.. Filmimiz, baştan sonra tam anlamıyla bir gerilim. Hatta aksiyonu, yer yer de dozunda verilmiş dramı var. Bakmayın IMDB puanının böyle olduğuna, bence türündeki birçok Hollywood filminden daha da iyi. Doğa anaya karşı verilen hayatta kalma mücadelesini izleyeceksiniz. Kahvenizi de kapın ve bu filmin tadını çıkarın!

Dalga - The Wave

filmine yorum yap!
Zeynep
08 Eylül 2023
Sıkı Üye
Ben filmi beğendim, gerilimi ve akış hızı gayet yerindeydi. Doğal afetli kurtarma filmi oluşu da güzeldi. İzlenebilir.
Alperen
20 Nisan 2023
Usta Yorumcu
İlk olarak filmin ilk 30-40 dakikası aşırı sıkıcıydı. Oyunculuklar da vasatın biraz üstü diyebilirim. Aşırı fazla bir gerilim olduğu da söylenemez açıkçası. Muazzam doğa manzaraları dışında ben bu filmi beğenmedim ve zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.
mine S.
15 Eylül 2022
Klişelerden ibaret bir filmdi, zaman kaybı olarak görüyorum.
DERYA B.
27 Nisan 2022
Çaylak
Tipik doğal afet ve hayatta kalma mücadelesini konu eden bir film. Bu tarz filmleri seven insanları üzmeyecek, konusuyla heyecanı diri tutan ve de eşsiz norveç manzarasına 1 buçuk saat doymanızı sağlayacak bir film izlemeye hazır olur derim... Ta ta tammm!
Mustafa
22 Şubat 2021
Usta Yorumcu
Üzerine uzun uzun konuşulması gerekmeyen, ortalama doğal afet-hayatta kalma filmi.
ayten Y.
28 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Filmde yaşananların gerçekten olacağını düşününce insan biraz daha geriliyor. Oyunculuklar iyi, konuyu iyi işlemişler. 2012 filmi gibi uçuk ve olması zor değil, daha gerçekçi.
eraycoskun
21 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Sonlara doğru aşırı gerildiğim bir film oldu, teşekkürler.
Mehmet K.
30 Eylül 2020
Çaylak
Gerçekten güzel bir film. Oyunculukları da beğendim.
Yigittheripper
01 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Her felaket filmi gibi yine sözü dinlenmeyen bir adam ve olanlar... Film ne kadar değişik ve etkileyici başlasa da sonlarına doğru Hollywood filmlerine benzemiş yine de izlenebilir.
Jennifer F.
18 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Filmi beğenmeyenler gitsin flash seyretsin... Harika bir felaket filmiydi.. Son derece doğal oyunculuklar vs… Nordik kültürü ve sinemasını beğenmeyenler sevmeyebilir ayrıca gerilim düzeyi de kusursuzdu.. Ben 8 veririm bu filme.
Daha fazla yorum3
the wave konusuthe wave izlethe wave yorumlargerilim filmi önerilerinorveç filmlerinorveç film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.