Demir Pençe 2023 tr-TR

Demir Pençe (2023)

(Dram - Biyografi)
2023
IMDB
7.5
2
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
1 Yorum
2s 12dk
IMDB
7.5
BU FİLM
1.8b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Mayıs 2024

Filmimiz, 1980'lerin başında profesyonel güreş konusunda rüzgar gibi esen Von Erich kardeşlerin ve bu ailenin hayat hikayesini konu alıyor. Ailemizin babası sektörde isim yapmış, iyi bir güreşçi olunca çocuklarının da bu sektörde parlamalarını istiyor ve ortaya da hırs dolu, spor ve şov dünyası arasında gidip gelen bir aile tablosu çıkıyor... Öncelikle "Amerikan Güreşi" olarak tüm dünyaya pazarlanan, dövüşçülerin birbirine çok sert vurmadan sadece şov yaptıkları bu kategori sizi çekmiyorsa veya uzun, yer yer sakin bir dram sizlik değil ise hemen bu tavsiyemi es geçin derim çünkü sıkılırsınız... Fakat eğer benim gibi sakin, dingin, durgun ilerleyen ve içinizde bir yerlere dokunan sağlam hayat hikayelerini izlemekten keyif alıyorsanız, bu filme bir göz atın derim. Hem oyunculuklar, hem de dramı beni yakalamayı başardı. 2019'da çıkan şu filmden sonra Zac Efron'un en iyi oyunculuğu bu filmdeydi diyebilirim. Hadi tadını çıkarın!

Demir Pençe - The Iron Claw

filmine yorum yap!
Mert A.
03 Temmuz 2024
Sıkı Üye
Hayret kimse yorum yapmamış. Zac Efron oyunculuğunu konuşturmuş. Ödül mödül kesinlikle bir şeyler alacaktır. Film kendini izletmekle beraber üzücü de aynı zamanda. İzlediğinizde anlayacaksınız. Kaan'ın da dediği gibi sağlam bir hayat hikayesi aslında bu.
the iron claw konusuthe iron claw filmithe iron claw film konusuthe iron claw yorumdemir pençe filmidemir pençe konusudemir pençe film yorumdövüş filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.