Derin Kabus 2014 tr-TR

Derin Kabus (2014)

(Gerilim - Gizem)
2014
IMDB
6.2
(25) 4 102 0 5
90
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
IMDB
6.2
BU FİLM
45b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
31 Ocak 2018

Filmimiz, yüzyıllar önce şu an Paris'in bulunduğu yerde bulunan 6 milyon insan bedeninin gömülü olduğu toplu mezarlara ulaşmaya çalışan genç bir kaşif ekibinin macerasını konu alıyor. Genç bir kaşifimiz var ve babasının izinden giderek çok uçuk ve çok gizemli şeyler bulma ümidiyle bu yerin metrelerce altındaki mezarlara inmek için eşini, dostunu topluyor. Uyarayım; Kapalı alan korkusu olan izlemesin, çünkü çoğunluğu yer altında geçen film insanda nefes alamama hissi oluşturuyor. Uzun zamandır bu kadar "farklı" ve bu kadar gerilimli bir film izlememiştim. Özellikle gece izlerseniz birkaç sahnede oturduğunuz yerden zıplayabilir, biriyle izlerseniz de kolunu istemsizce sıkabilirsiniz uyandırayım. Hadi tadını çıkarın!

Derin Kabus - As Above So Below

filmine yorum yap!
Aslı B.
15 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Güzeldi beğendim. Bir korku sever olarak korkmadım, daha ürkütücü filmler izlemiştim. Sonu değişik geldi bana, bir terslik vardı sanki :)) Görüntüler çok hareketli başınız dönebilir. Bende kapalı alan korkusu olmadı, gayet rahat izledim vallahi :))
Alperen
09 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Başlarda dandik ve klişe gerilim filmlerinden biri olduğunu düşünmüştüm ama film ilerledikçe çok daha sürükleyici ve gizemli bir hal aldı. Gerilim etiketinin hakkını veren bir yapım gerçekten, sonuna kadar nefesimi tutmadan izledim. Ayrıca hikaye kurgusu da benzeri filmler gibi basit ve zayıf değildi. İnsan psikolojisinin derinliklerine inen dikkat çekici bir senaryoya sahip. Türü seviyorsanız kaçırmayın derim..
Muhammed A.
06 Haziran 2022
İzleyeni 1 saniye bile başka yere baktırtmayan, bazı yerlerde sizi çok geren özellikle de senaryosu ile izleyenleri hayran bırakan düşük bütçeli bir yapım. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum eğer hala duruyorsa Netflix'te de vardı. (Klostrofobisi olanların izlemesini tavsiye etmem )
Bedia
17 Nisan 2022
Sıkı Üye
İlk yarım saat birazcık sıkıcıydı sonlara doğru gerilimi de heyecanı da sevdim. El kamerası ile çekilmesine gelirsek birazcık baş döndürüyor ama genel hatlarıyla güzel bir filmdi.
Yasemin B.
02 Nisan 2022
Çaylak
İzlediğim net en iyi korku-gerilim filmi! Korku filmi seyreden biri değilim, keyif almam genel olarak ama bu filmi izleyelim izlettirelim..
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
İzlerken aşırı gerildim.. Çok iyiydi, özellikle film el kamerasıyla çekildiği için farklıydı, bu tür filmleri seviyorsanız on numara.
Serkan B.
10 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Sonuna kadar izletiyor, esasen hızlı ve görüntü kalitesi düşük bazı sahneler gerilime katkı sağlıyor. Türü sevenler için 1,5 saati bulmayan seyirlik ve tadında gerilim içeriyor, izlenebilir.
Tuanna C.
06 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Arada sırada başım döndü el kamerasıyla çekildiği için. Başları ve ortası çok sıkıcıydı ama sonlara doğru çok aşırı geriyor arada jumpscare sahneler de beni zıplattı açıkçası. Çok beklentiyle izlenilmezse fena değil film. Sonlara doğru daha ilgi çekici bir hal alıyor. El kamerasıyla çekilmiş korku filmlerini seviyorsanız bunu da seversiniz.
Yigittheripper
03 Ocak 2021
Usta Yorumcu
İstenilen gerilim ve sürükleyiciliği bir türlü vermeyi başaramayan, "ehh işte.." tadında bir yapım.
Gökhan Özkol
10 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Allah için "bu kadar beğenilen film bu muymuş?" dedirtti bana. Gram beğenmedim, resmen bir buçuk saat boşuna geçti. Film, son otuz dakikasında ani sıçramalara neden oluyor ama o da sadece filmin atmosferinden dolayı. El kamerası yüzünden bir de beynim döndü, sonunu zor getirdim. Yarıda bırakmayı sevmediğim için filmi sonuna kadar izledim. Gereksiz bir filmdi, konu güzel olabilir ama çok daha güzel işlenebilirdi yazık etmişler. The Descent bundan kat kat daha güzel gidin onu izleyin, iyi seyirler...
Daha fazla yorum15
as above so below filmi konusuas above so below filmi izleas above so below filmi yorumlarıderin kabus filmi konusuderin kabus filmi izlegerilim filmlerigerilim filmi önerilerigizem filmlerigizem filmi önerileriyeraltında geçen filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.