En Karanlık Saat 2017 tr-TR

En Karanlık Saat (2017)

(Dram - Tarihi)
2017
IMDB
7.4
15
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
2s 5dk
IMDB
7.4
BU FİLM
9.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Aralık 2019

Bu 2 saatlik filmi, aranızdan "Nursena Kara" izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler edip filmimize geçmek istiyorum. Filmimiz, 2. dünya savaşı sırasında Hitler'in Nazi ordusuna karşı direnmeye çalışan başına buyruk politikacı Winston Churchill'ı konu alıyor. Herkesin "başarısız" olarak gördüğü, mecliste seveni dahi olmayan Churchill, durmak bilmeyen Nazi ordusuna karşı bazı kararlar almak zorunda kalıyor ve işte film de bu süreci konu alıyor... Öncelikle Winston Churchill'ı oynayan "Gary Oldman" bu rolü ile Oscar'ı kazanmıştı. Bu bilginin haricinde, eğer "Dunkirk" filmini izlemişseniz bu filmden alacağınız tat daha fazla olacaktır çünkü bu 2 film, aynı olayı farklı açılardan ele alıyor. Oyunculukları, dönemin atmosferi, sahnelerdeki renklerin uyumu, kısacası her şeyiyle nefis bir film izleyeceksiniz. Churchill'ı da daha yakından tanıyacaksınız. Şahsen ben izlerken neden Mustafa Kemal Atatürk'ün bu kalitede bir filmi yok diye yakındım... Biraz biyografi, biraz politika, biraz da ikinci dünya savaşı konulu bir şeyler izleyeyim diyorsanız bu filmi mutlaka izleyin derim. Filmi Netflix üzerinde izleyebileceğiniz gibi üye girişi yaptığınızda sağ tarafta çıkan "Filmi İzle" butonundan da izleyebilirsiniz. Yorumunuzu aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

En Karanlık Saat - Darkest Hour

filmine yorum yap!
sekivanc
20 Ekim 2022
Çaylak
GARY OLDMAN MUHTEŞEM BİRİ! Değil winston churchill'le, ikinci dünya savaşı ile bile çok ilgilenmiyorum. Yalnızca Gary Oldman'ı çok sevdiğim için merak ediyordum bu filmi. Aşırı keyifle izledim konuyla ilgisizliğime rağmen. Dunkirk'ü de hemen listeme ekledim, ilgi uyandırdı bende ikinci dünya savaşı'na. En azından ilgili filmleri izleyebilirim.
mamicillo
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Gary Oldman'ın muhteşem oyunculuğunda izleyebileceğiniz güzel filmlerden bir tanesi. Tarihi olayı gayet güzel anlatılmış.
Taha U.
31 Mart 2020
Herkesi etkilemeyeceği açık... 2. Dünya savaşı tarihine merakı ve ilgisi olanlar kaçırmasın.
Umut Ö.
13 Ocak 2020
Sıkı Üye
Mutlaka izleyin.

Filmden; "Gerekirse dağlara, ormanlara, denizlere, okyanuslara çekilerek, savaşı kanımızın son damlasına kadar sürdürmek, ama asla pes etmemek! .
Cephe çözülse, dağılsa, yine bir direnme mevzisi kurmak ve zaferden asla vazgeçmemek!
Düşman güçlü olabilir, silahları üstündür, askeri çoktur, Avrupa ülkeleri birer birer teslim olmuştur, kaleler düşmüştür. Yine de tek seçenek vardır: Savaşmak!"
en karanlık saat imdben karanlık saat yorumlaren karanlık saat konusuen karanlık saat izlewinston churchill filmiikinci dünya savaşı filmleridarkest hour filmi konusudarkest hour imdbdarkest hour oyunculargary oldman filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.