Sürücü 2011 tr-TR

Sürücü (2011)

(Dram - Suç)
2011
IMDB
7.7
(10) 4 58 0 5
1s 40dk
IMDB
7.7
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
17 Ağustos 2020

Aranızdan "Aşkın Küçükşehir" izlemem için "Tavsiyeni Gönder" köşemizden iletmiş bu filmi. "Eklediği Filmler" sekmesinden, bu platforma eklediği diğer tavsiyelerine de göz atabilmeniz için profilini yukarıya sabitliyor, kendisine teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum... Öncelikle düşük tempolu, büyük bir kısmı durağan ilerleyen bir film izleyeceksiniz. Filmimiz, hollywood'da dublörlük yapan ve ek olarak bir de suçlulara şoförlük hizmeti sunan, disiplinli, prensipli ve başarılı bir şoförü konu alıyor. Adamımız kendi halinde geçinip giderken kocası hapiste olan yan komşu ortaya çıkıyor ve işte tam da bundan sonrası çorap söküğü gibi geliyor. Adamımız kendini birden pis işlerin tam da ortasında buluyor ve aşırı dingin olan filmimizde tempo biraz yükseliyor... Başta da söylediğim gibi, sakin, ağır tempolu filmler sizlik değil ise hemen başka tavsiyelerime geçin derim. Zaten aksiyon olmadığı için "vurdulu kırdılı" değil de "etkilesin" kategorimde tavsiye ediyorum size bu filmi... Başrolümüz Ryan Gosling bu role "cuk" oturmuş. Renkler, sahneler, müzikler oldukça başarılı. "İzleyip, tavsiye edemediklerimden olacak" muhtemelen diye düşünüyordum fakat kendine özgü havasıyla film beni gerçekten kazanmayı başardı. Kamera açıları bile o kadar başarılıydı ki "işte sinema!" diye bile söylendim... Yanınızda biriyle değil, kulaklığı takip tek başınıza izleyin derim... Yorumlarınızı aşağıya mutlaka bekliyorum. Hadi tadını çıkarın! 

Sürücü - Drive

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Aşkın K.
3 yıl önce
Usta Yorumcu
Baby Driver'la çok karşılaştırılan, yorumlarda beğenenleri ve sevmeyenleri karşı karşıya getiren filmdir. Baby Driver'la alakası yok. Drive, son derece durağan ama çekimleri çok iyi ve oyunculuk dersi veren bir film. Elbette aksiyon sevenler beğenmezler, söyleyeyim. Daha iyi bir finali olsaydı puanı yüksek olurdu. Her şeye rağmen ben beğendim. Notu 6
Ayfer E.
13 Kasım 2023
Çaylak
Bu adam bu rol için doğmuş bence. Ama film çok da şey değil gibi.. Karar sizin.
Alperen
21 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Güzel filmdi ama olaylar fazla hızlı gelişti bence...
Umur E.
31 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Oyunculuk, müzikler, filmin işleyişi.. Her şeyi ile çok güzel bir film.
Miraç I.
25 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Yavaş ama kendine çeken bir film. Konusu da işleyiş biçimi de hoşuma gitti başrol tam oturmuş gayet başarılıydı.
Şule S.
26 Ağustos 2020
Çaylak
Bu adam bu rol için doğmuş olabilir. Hatta gerçek hayatında bu filmdeki karakteriyle aynı bile olabilir. Her göze hitap etmeyebilir film ama ben sevdim.
Atom Fikri
25 Ağustos 2020
Yönetmen olacak biri için ders niteliğinde bir film. Herkesin sevebileceği bir film değil. Bazı sahnelerde diyalog yok ve iyi ki de yok. Olsa bu kadar şahane olmazdı kanımca. Bu arada soundtracklerini unutana da aşk olsun.
idont K.
24 Ağustos 2020
Müzikleri güzeldi ama film çok durağan gerçekten ve bu yüzden yavaş filmlerden sıkılıyorsanız pek sarmayabilir. Yine de film bulamadığınızda izlenebilir.
katilcivciv
20 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Sakin bir aksiyon filmi diyebiliriz. Ama güzel bir film.
Erdem K.
18 Ağustos 2020
Ryan Gosling'in oyunculuk dersi verdiği, soundtrackleri uzun süre aklınızdan çıkmayacak güzel bir film 10/8
drive film konusudrive film imdbsürücü filmi konusudrive film yorumdrive filmi izlearaba filmlerişoför filmiryan gosling film önerisi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.